به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از کرمان، محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که روز گذشته در همایش "دغدغههای فرهنگی" در دانشگاه شهیدباهنر کرمان سخن میگفت، با اشاره به اینکه دشمنان پس از ناکامی در جنگ نظامی علیه ملت ایران دست به دسیسههای جدید زدند، گفت: دشمانان به دنبال راه جدیدی برای اثرگذاری در روی دلها و افکار مردم بودند و تاریخچه اقدامات فرهنگی آنان و ایجاد دغدغههای فرهنگی ما به دهه ۷۰ میرسد.
وی بیان داشت: دشمنان برای ضربه زدن به نظام دیگر بر روی جنگهای سخت و نظامی برنامه ریزی نکردهاند و برای تاثیرگذاری بر مردم در حال استفاده از طرق دیگر هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه دشمن از طریق ساخت فیلم و هنرهای تجسمی و تبلیغات رسانهای و در پنهان کاری در حال بدست آوردن میدان خالی فرهنگی بود، تصریح کرد: در این زمان بود که وجدانهای فرهنگی بیدار و آگاه احساس خطر کردند و آژیرها را به صدا درآوردند و شروع به آگاه سازی ملت از این خطر بزرگ کردند.
عدهای فکر میکردند تهاجم فرهنگی بدحجابی بانوان و شلختگی ظاهری جوانان است
صفارهرندی با اشاره به اینکه بحث تهاجم فرهنگی برای اولین بار توسط مقام معظم رهبری مطرح شد، ادامه داد: عدهای در آن زمان فکر میکردند که تهاجم فرهنگی بدحجابی بانوان و شلختگی ظاهری جوانان است؛ اما مقام معظم رهبری فرمودند که مسئله اصلی من از بیان تهاجم فرهنگی این نبوده و حرکت مرموز آن چیزی است؛ که در پی جابه جا کردن ارزشهای بنیادین انقلاب و نظام بود.
وی بیان داشت: کتابهای ضدانقلابی فراوانی در ترویج ضد ارزشها در جامعه ایرانی وجود داشتند و جریان ضد انقلاب سعی در نبدیل قهرمانان به ضد قهرمان برای مردم داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در این کتب سعی بر تعویض جای خادم را با خائن و خائن با خادم بود که از یک چهره منفور مقابل ملت تصویری مثبت را ارائه دهند که مردم باور کنند.
جنگ نرم از پیچیدهترین جنگ هاست
صفارهرندی با اشاره به جنگهای نرم گفت: جنگ نرم از پیچیدهترین جنگ هاست به گونهای که صدای آنها را نمیشنوید.
وی افزود: در جنگ نرم سرزمینی تصرف نمیشود و این دلها و احساسات است که گروگان گرفته میشوند و افکار و اندیشههای با القائات دروغ و مسموم به مخاطبان تزریق میشود.
این کارشناس فرهنگی با اشاره به اینکه زمانی شکل جنگیدن از سخت به نرم تبدیل میشود؛ جامعهای که ذهنش آماده این نوع نبرد نیست؛ متحیر میشود.
استقلال نخستین شعار این مردم بوده است/ عدهای به مردم میگویند که بدنبال دریوزگی و کردن کج کردن باشید
صفارهنردی بیان داشت: باید بر مطالعات فرهنگی، تاریخی هدفمند و معنادار تاکید داشت؛ مطالعه خبرهای ساندویچی به آدمی عمق نمیبخشد؛ پس باید دانش ما عمیق و پشتوانه نظری و تاریخی داشته باشد به عنوان مثال بحث استقلال طلبی مربوط به قرن ۱۹ است؛ اما روزنامههای ما علیه استقلال مینویسند و به دنبال وابستگی هستند.
صفارهرندی با اشاره به اینکه استقلال نخستین شعار این مردم بوده است؛ خاطرنشان کرد: روزی تمامی مردم فریاد استقلال سر میدادند و امروز به مردم میگویند که به دنبال دریوزگی و کردن کج کردن باشید.
دچار جابه جایی ارزشها شدهایم/عدهای دچار وسوسههای دنیا شدند و وسوسههای دنیا آنان را خراب کرده است
وی با تاکید بر اینکه دچار جابه جایی ارزشها شدهایم، گفت: امروز میبینیم عدهای که از نیروهای انقلاب هستند و برای انقلاب ایثار کردند، دچار وسوسههای دنیا شدند و وسوسههای دنیا آنان را خراب کرده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هزینه این برنامه پایین آمدن از مواضع اصولی و سقوط از انسانیت است؛ آسان است کسی که از جانش برای انقلاب گذشته است بعد ازمدتی شیرینی دنیا به دهانش مزه کند و دنبال دنیا رود.
آیندگان انسانهای سست عنصر را تمجید و حلوا حلوا نمیکنند
عضو مجمع تشخیص مصلحت خطاب به اینگونه افراد گفت: بدانید که آیندگان انسانهای سست عنصر را تمجید و حلوا حلوا نمیکنند.
صفارهرندی ادامه داد: زمانی که جا به جایی ارزشها صورت میگیرد، فردی مثل رضا خان در مقابل چهرههای انقلابی خدوم میشود؛ باید بدانید وقتی ابلیس جای فرشته و فرشته جای ابلیس میشود؛ کسی به آنان احترامی نخواهد گذاشت و این افراد باید در برابر عوض کردن فهم مردم پاسخگو باشند و بگویند که چرا به ملت خیانت کردهاند.
وی با اشاره به تسلیم آمریکا با وجود تمام دسیسهها و تلاشهایش علیه ایران گفت: خود آمریکاییها بارها گفتهاند که برنامهها محاسباتشان برای سقوط ایران بر هم خورده است.
ما اکنون میدان دار آزادگی در سرتاسر دنیا هستیم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: به برکت وجود انقلاب اسلامی، فرهنگ اسلامی توانسته است در دنیا امروز گسترش داشته باشد و ما اکنون میداندار آزادگی در سرتاسر دنیا هستیم و این مایهی افتخار است، اکنون بسیاری از کشورها به ما اقتدا میکنند.
صفارهرندی با اشاره به اینکه دورغهای فراوانی از سوی جریان شبه روشن فکری در ذهن جوانان وارد شده است، گفت: چرا باید امروز حسرت رضا خان را بخوریم؛ رضا خانی که موجودی بیمصرف و دست نشانده بوده است.
غفلت از مضرات شبکههای اجتماعی میتواند سیر تا پیاز مملکت را در اختیار دشمن قرار دهد
وی در رابطه با ترویج سبک زندگی غربی در رسانههای داخلی و ملی نیز گفت: متاسفانه این موضوع در دستگاههای مختلف فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز وجود دارد و این نقد وارد است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با شبکههای اجتماعی نیز گفت: این شبکهها همراه با مضرات خود، خیرات و حسانتی نیز دارند؛ اما غفلت از مضرات آنان میتواند سیر تا پیاز مملکت را در اختیار دشمن قرار دهد.