کد خبر:۳۷۹۴۰۱

دعوت از دانشجویان برای شرکت در بخش ایده‌های فرهنگی جشنواره "از باران تا رویش"

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز گفت: دانشجویان می‌توانند با بیانی ساده، ایده‌های خلاقانه فرهنگی خود را برای اجرا در سطح دانشگاه‌ها و یا جامعه، به جشنواره «از باران تا رویش» ارائه دهند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، احمدرضا فیروزی گفت: جشنواره سراسری نوآوری‌های فرهنگی دانشجویان «از باران تا رویش» با هدف فراهم آوردن بستر مناسب برای شناسایی و تشویق نوآوران فرهنگی در حوزه دانشجویی طراحی شده است.


وی افزود: در برخی بخش‌های جشنواره دانشجویانی می‌توانند شرکت کنند که فعالیت یا رویکردی فرهنگی را دنبال کرده باشند، اما در بخش ایده‌های خلاقانه فرهنگی، تمامی دانشجویان سراسر کشور- اعم از دانشجویان فعال فرهنگی یا دانشجویانی که تاکنون سابقه فعالیت فرهنگی مشخصی نداشته‌اند- می‌توانند شرکت نمایند.


دبیر جشنواره سراسری نوآوری‌های فرهنگی دانشجویان با اشاره به بخش‌ها و محورهای جشنواره، تصریح کرد: ایده‎های خلاقانه فرهنگی، آثار، محصولات نوآورانه فرهنگی، قالب‌ها و شیوه‌های نوآورانه فرهنگی، ایجاد ساختار نوآورانه در حوزه فرهنگی و راه‎اندازی یک کسب و کار کارآفرینانه فرهنگی محورهای جشنواره از باران تا رویش است و دانشجویان می‌توانند آثار خود را برای شرکت در این جشنواره در قالب محورهای فوق ارائه دهند.


فیروزی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره سراسری می‌توانند آثار و مستندات خود را به پست الکترونیکی cul.alborz@acecr.ac.ir و یا دبیرخانه جشنواره به نشانی: استان البرز، کرج، حصارک، دانشگاه خوارزمی، ساختمان اداری، طبقه همکف، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز ارسال کنند.


وی با اشاره به برنامه زمانی جشنواره، تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال آثار 30 دی‌ماه 1393 است و اختتامیه جشنواره در دهه نخست اردیبهشت سال آینده برگزار می‌شود.


فیروزی در پایان گفت: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره شیوه‌نامه و ضوابط ثبت‌نام و سایر جزئیات جشنواره می‌توانند به پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانیwww.jalborz.ir مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 34505151 - 026 تماس حاصل نمایند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار