آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۵۱۲
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران:

خروج از وضعیت کنونی اقتصاد نیازی به همه‌پرسی ندارد

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران اعلام کرد: خروج از وضعیت کنونی اقتصاد و مبارزه با مفاسد اقتصادی برای مردم ایران در اولویت است و این مهم نیازی به همه پرسی ندارد و همه بر آن اتفاق نظر دارند.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: خروج از وضعیت کنونی اقتصاد و همچنین مبارزه با مفاسد اقتصادی که هر از چند گاهی اخبار فسادهای اقتصادی مردم را دلسرد می‌کند، برای مردم ایران در الویت قرار دارد و این مهم نیازی به همه پرسی ندارد و همه بر آن اتفاق نظر دارند.

 

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

 

«سخنان چند روز اخیر ریاست محترم جمهور مبنی بر برگزاری همه‌پرسی در مسائل مهم و حساس، اگرچه به لحاظ قانونی، درست بوده و منعی ندارد، اما برخی برداشت‌ها در این خصوص موجبات نگرانی جریان دانشگاهی را فراهم کرده است.

 

دولت یازدهم فعالیت خود را با شعار اعتدال آغاز کرد، اما عدم تعریف روشن، جامع و مانع از مفهوم اعتدال موجب شده است تا بیش از آنکه نیروهای انقلابی و دلسوز ـ با هر جهت گیری سیاسی ـ در جهت سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی از آن بهره ببرند،  افرادی که در تاریخ پس از انقلاب به دنبال ضربه زدن به منافع ملی بودند و در برهه های زمانی حساس نقش پیاده نظام دشمن ایفا می‌کردند از آن بهره‌مند می‌شوند؛ مسئله ای که در ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم این تشکل دانشجویی نسبت به آن هشدار داده بود.

 

برگزاری همه پرسی در مسائل مهم و ضروری در قانون اساسی پیش بینی شده است و همه در برابر قانون تسلیم هستند، لذا کسی مخالفتی با آن ندارد. بر طبق اصول 59 ، 110 و 177  قانون اساسی در مسائل مهم برگزاری همه پرسی باید به تصویب دو سوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد و یا به دستور مستقیم رهبری صورت پذیرد که نشان از وجود اطمینان بالا میان نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است.

 

ما بر این اطمینان هستیم که ریاست محترم جمهور بر طبق مصالح کشور و در جهت تقویت اطمینان میان مردم ایران با نظام جمهوری اسلامی به این مسئله اشاره کرده‌اند اما ذکر چند نکته در این خصوص لازم است:

 

اول اینکه پس از این سخنان رئیس جمهور، برخی رسانه‌ها که آبشخور سیاسی شان هم مشخص است، از ارتباط میان رفراندوم و مسائل هسته‌ای سخن گفته‌اند. این موضوع علاوه بر آنکه زحمات تیم هسته‌ای ایران را در مذاکره با گروه 5+1 نادیده می‌گیرد، مقاومت مردم ایران در برابر تحریم‌ها را هم زیر سوال می‌برد.

 

نکته دوم در خصوص رابطه میان دولت و مجلس شورای اسلامی است. به حمد الله رابطه دولت یازدهم و مجلس با همکاری هر دوطرف به نسبت رابطه ای خوب است، اما بسیاری از همان کسانی که در گذشته به دنبال برهم خوردن آرامش نظام جمهوری اسلامی بودند، امروز در پی این هستند که با جوسازی رسانه‌ای نوعی دوگانگی میان مجلس و دولت و همچنین مجلس و مردم ایجاد کنند.

 

سوم آنکه مهم‌ترین مسئله امروز مردم ایران، مباحث اقتصادی است. خروج از وضعیت کنونی اقتصاد و همچنین مبارزه با مفاسد اقتصادی که هر از چند گاهی اخبار فسادهای اقتصادی مردم را دلسرد می‌کند، برای مردم ایران در اولویت قرار دارد و این مهم نیازی به همه پرسی ندارد و همه بر آن اتفاق نظر دارند.

 

واحد سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران، از ریاست محترم جمهور خواهشمند است که موضع خود را نسبت به مباحث مطرح شده اعلام کند تا سخنان ایشان بیش از این دست مایه سو استفاده دشمنان نشود.

 

قول بهبود وضعیت اقتصادی که توسط ریاست محترم جمهور به مردم ایران داده شد، از سوی مردم فراموش نخواهد شد و ملت ایران منتظر هستند تا ببینند آیا پس از گذشت دو سال از عمر دولت یازدهم بهبودی در زندگی خود حس خواهند کرد یا اینکه وضعیت معشیتی شان افت کرده است؛ لذا بهترین خدمت دولت نسبت به مردم ایران نه برگزاری همه پرسی بلکه بهبود وضعیت اقتصادی شان است.»
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار