آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۹۹۰۰
وزیر نفت خبر داد

شیرین‌سازی روزانه 70 میلیون مترمکعب گاز در فاز 12 پارس جنوبی

وزیر نفت از شیرین‌سازی روزانه 70 میلیون مترمکعب گاز در فاز 12 پارس جنوبی خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی"خبرگزاری دانشجو"، بیژن نامدار زنگنه دقایقی قبل در نشست با نمایندگان مجلس در پارس جنوبی اظهار داشت: منطقه پارس جنوبی از افتخارات بزرگ نظام اسلامی است و روز به روز شاهد موفقیت‌های بیشتری در این منطقه هستیم.

 

وی افزود: متخصصان توانمند داخلی در راستای توسعه فازهای مختلف پارس جنوبی اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند و در یکسال اخیر شاهد تلاش شبانه‌روزی در این عرصه هستیم.

 

وزیر نفت خاطرنشان کرد: عسلویه در سال 1376 بیابانی بیش نبود که با تلاش مسئولان در شرایط کنونی به یک منبع عظیم درآمد برای کشور تبدیل شده است.

 

زنگنه تصریح کرد: امسال با تلاش و فعالیت شبانه‌روزی روزانه 100 میلیون مترمکعب به ظرفیت گاز کشور اضافه می‌شود و بدون تردید این مهم محقق می‌شود.

 

وزیر نفت گفت: فاز 15 پارس جنوبی در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد و فاز 12 به عنوان بزرگترین فاز پارس جنوبی نیز امسال تا دهه فجر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

 

زنگنه افزود: هم‌اکنون ظرفیت شیرین‌سازی فاز 12 بیش از 70 میلیون متر مکعب گاز روزانه است که تا یکماه آینده به 75 میلیون مترمکعب می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار