به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، در یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور که با حضور 100 نفر از مدیران نظارت بر مواد غذایی کشور در سالن همایش های باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد برگزار میشود از شیرینی سنتی یزدی بدون قند رونمایی شد.
مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد گفت: بسیاری از افراد در جامعه و به ویژه در یزد به دلیل ابتلا به دیابت، نمیتوانند شیرینی مصرف کنند و این برای آنها سخت و ناراحت کننده است، علاوه بر اینکه دیگر افراد هم که هنوز مبتلا نیستند، با مصرف شیرینیهای معمولی، ممکن است به دیابت دچار شوند.
وی خاطرنشان کرد: حدود یک سال است که بر روی تولید این شیرینی توسط یکی از تولید کنندگان یزدی تحقیقاتی انجام شده که در نهایت به استفاده از «مالتودکسترین» این نوع شیرینی تولید شده است.