کد خبر:۳۷۹۸۳۴
دیناروند در دانشگاه علوم پزشکی یزد:

مسئولان همچنان باید در قبال روغن پالم شفاف‌سازی کنند

معاون وزیر بهداشت گفت: سازمان غذا و دارو همچنان باید شفاف‌سازی لازم را در قبال روغن پالم انجام دهد تا این امر در هیاهوی رسانه‌ای گم نشود. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، دیناروند امروز در در یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سالن همایش‌های باقرالعلوم دانشگاه علوم پزشکی یزد، با اشاره اولویت‌های وزارت بهداشت در سال ۹۳ گفت: امسال گرچه سالی پرچالش در این حوزه به لحاظ طرح مباحثی همچون روغن پالم، خمیر مرغ و... بود اما از آن سربلند بیرون آمدیم. 

 

وی افزود: ‌ مردم هنوز در حوزه غذا نیاز به اطلا‌ع‌رسانی از سوی ما دارند و فرهنگ غذا و تغذیه باید خیلی جدی‌تر دنبال شود تا بسیاری از مسائل، برای فعالان این عرصه روشن گردد. 

 

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ‌ در ارتباط با روغن پالم، ما باید شفاف سازی‌ها را ادامه دهیم که این موضوع در هیاهوی رسانه‌ای و مسائلی که وجود دارد، گم نشود، دیگر مواردی که به سلامت غذا بر می‌گردد هم باید به همین شیوه بررسی شود. 

 

دیناروند تصریح کرد: ما از یک سو با سلامت مردم و از سوی دیگر با اقتصاد بخش خصوصی مواجه هستیم و باید مراقب باشیم با اعتدال در این مسیر حرکت کرده و از هرگونه افراط و تفریط و جنجال در این راستا پرهیز کنیم. 

 

وی افزود: در تقلب‌های غذایی نباید عقب بمانیم همانگونه که چهار سال از قضیه پالم عقب ماندیم و باید بسیار سریع و به موقع ورود کرده و اجازه ریشه دواندن برخی تقلب‌ها را ندهیم. 

 

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: کنترل قبل از تولید و عرضه به بازار سبب کندی صدور مجوز‌ها می‌شود و معتقدیم این کنترل‌ها باید در زمان عرضه به بازار صورت گیرد و به محض مشاهده تخلف، به سرعت خط تولید متوقف شود زیرا اکنون صد‌ها و هزاران واحد تولیدی در زمینه مواد غذایی در حال فعالیت هستند و اگر بخواهیم روش قبلی کنترل محصولات را اعمال کنیم، موفق نخواهیم بود. 

 

دیناروند گفت: ‌ توجه به سلامت مردم باید محور همه کارهای ما باشد یعنی توجه داشته باشیم که مردم با مصرف یک ماده غذایی چه میزان کالری، نمک، شکر و... دریافت می‌کنند و باید در این زمینه اقدامات اساسی انجام شود. 

 

وی افزود: شکر، نمک، چربی و مواردی از این قبیل آسیب‌رسان به سلامت هستند، این عبارت به معنی این نیست که مواد ذکر شده سم هستند و به خودی خود مشکل دارند بلکه به این معنی است که اگر بیشتر از حد مجاز آن استفاده شود، خطرزا هستند. 

 

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: راه مقابله با این آسیب‌ها این نیست که جلوی تولید آن‌ها را بگیریم بلکه باید مصرف آن‌ها را تعدیل کنیم و با محدودکردن تبلیغات آن‌ها و افزایش مالیات بر ارزش افزوده این مواد، مصرف را تعدیل کرده و سلامت را تضمین کنیم. 

 

لازم به ذکر است، در این همایش که به مدت دو روز در یزد برگزار می‌شود، بیش از ۱۰۰ نفر از معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور همچنین مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار