گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - محسن فرهادی؛ چند روز پیش بود که شکایت جمعی از مردم شهرستان مشکین شهر از نماینده ی این شهر در مجلس شورای اسلامی، رسانه ای شد. نویسندگان نامه به علی لاریجانی، از سوء استفاده نماینده از اختیارات نمایندگی و اعمال فشار در جهت عزل و نصب مدیران دولتی در سطح شهرستان مشکین شهر و برخی موضوعات قابل توجه دیگر شکایت داشتند. شکایتی که بایستی طبق روال قانونی جهت پیگیری به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس ارجاع داده شود.
پیش از این و در ماه های ابتدایی دولت یازدهم نیز، شکایت دولت از دو نماینده ی مجلس، توسط این هیئت اعلام وصول شد و در فروردین ماه سال جاری نیز شکایت شورای عالی امنیت ملی از یک نماینده مجلس در این هیئت مورد بررسی قرار گرفت.
از دیگر شکایات دولت یازدهم از نمایندگان مجلس، می توان به شکایت وزیر اطلاعات از یکی دیگر از نمایندگان مجلس اشاره نمود. دادخواهی های رسانه ای شده بر علیه نمایندگان مجلس، به شکایات مردم عادی و مسئولین دولتی منحصر نبوده است.
از جمله ی این شکایات می توان به شکایت وکیل مهدی هاشمی، متهم امنیتی-اقصادی معروف، از 7 نماینده مجلس در دی ماه سال 92 و شکایت شخص او از نماینده مردم تهران در دی ماه 93 اشاره نمود.
علی مطهری به عنوان کسی که زمانی در دهه 70 برای بازداشتن سیدمحمد خاتمی از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری با این استدلال که مناسب دراختیار گرفتن مناصب اجرایی نیست، به او نامه های عریض و طویلی می نوشت، اکنون خود شدیداٌ به اینگونه نامه ها احساس نیاز می کند.
مطهری را می توان مرد مواضع متناقض و بوقلمون نامید. او که در سال 92، انگار نامه نگاری های خود را به خاتمی را از یاد برده بود، به بهانه احتمال رد صلاحیت سیدمحمد خاتمی، بارها به شورای نگهبان حمله کرد!و همزمان بر رد صلاحیت مشایی تاکید نمود.
فردی که در انتخابات مجلس قبل صلاحیتش با وساطت رهبر معظم انقلاب به تایید شورای نگهبان رسیده است، پس از فحاشی های چندی پیش به نمایندگان مجلس در صحن علنی، این بار از تریبون مجلس شورای اسلامی که به برکت خون شهدا و مجاهدت های ملت انقلابی ایران در اختیار او قرار گرفته است، برای حمله به مقدسات مردم انقلابی و مشت زنی به نمایندگان منتقد خود استفاده کرد.
علی مطهری که بسیاری از صاحبنظران سیاسی او را ساده لوح و آلت دست گروهی دیگر می دانند، این روزها اما در سوء استفاده از تریبون مجلس برای توهین به ملت ایران، ایراد نطق های باب طبع بی بی سی و موضع گیری های ضدامنیت ملی هیچ فروگذار نمی کند.
چرخش مواضع این فرد در بازه های زمانی کوتاه، مسئله ای است که باید مورد بررسی کارشناسان مسائل سیاسی و ... قرار گیرد. با این حال، حرمت تریبون مقدس مجلس شورای اسلامی که زمانی جایگاه ایراد نطق های استعمارکش فردی چون آیت الله سیدحسن مدرس بوده است، ایجاب می کند تا افراد دلسوز آرمان های ملت انقلابی ایران، اختیار ایراد اینگونه نطق های دشمن شاد کن را از این فرد سلب نمایند.
در حال حاضر تنها مجرای قانونی موجود برای برخورد با کسی که از اختیارات نمایندگی سوء استفاده کرده و رفتاری خلاف شان نماینده مجلس شورای اسلامی داشته است، هیئت نظارت مجلس می باشد.
طرح نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، پس از چند ماه تعلل، بالاخره در مجلس هشتم توسط نمایندگان تصویب شد و به صورت قانون در آمد. طرحی که نمایندگان حامی آن اعتقاد داشتند بنا بر توصیه رهبر معظم انقلاب که فرموده بودند: «باید یک ساز و کار نظارتی در مجلس تعریف کنید که اگر کسی در مقام نمایندگی کوتاهی یا سوء استفاده کرد، بتوانید او را مواخذه کنید.»، آن را به تصویب رسانده اند.
رسانه های اصلاح طلب و ضدانقلاب خارج از کشور در زمان بررسی طرح در صحن علنی مجلس و پس از تصویب آن، در حرکتی هماهنگ، سروصدای زیادی به راه انداختند و از مخالفین اصلی این طرح بودند. ولی آنگونه که در ابتدای این گفتار آمده است، گذشت زمان نشان داد که بیشترین استفاده از این قانون را در جهت به دادگاه کشاندن نمایندگان مجلس، افرادی انجام داده اند که رسانه های داخلی همسو با آنها همواره بر طبل مخالفت با این قانون می کوبیدند.
مخالفان این طرح مدعی بودند که این طرح به معنای محدود کردن اختیارات نمایندگان به خصوص نمایندگان منتقد است و برای آزادی عمل نمایندگان در اجرای وظایف خود مانع ایجاد می کند و استقلال آنها را زیر سئوال میبرد. طبق این طرح، هیاتی با حضور نمایندگان مجلس تشکیل شده و مامور رسیدگی به گزارشهای تخلفات احتمالی، از جمله "رفتار خلاف شئون نمایندگان" و اعمال "خلاف امنیت ملی" میشود. در صورتی که تخلف نمایندگان "احراز" شود، این هیات می تواند برای نماینده مجازات تعیین کند و او را از نطق میان دستور و عضویت در کمیسیون ها و هیات رئیسه بازدارد.
رسانه هایی که منتقد طرح مصوب مجلس بودند، اما در طول چند سال قبل که به کرات شکایاتی از نمایندگان مجلس از طرف دوستان آنها مطرح شده است، هیچ گاه از به خطر افتادن حریت و آزادی نمایندگان اظهار نگرانی نکرده اند! با این حال، اکنون زمان آن فرا رسیده است تا برای یک بار هم که شده، موضوع تخلفات آشکار این نماینده جنجال آفرین مجلس، در هیئت نظارت مطرح شود تا مردمی که از توهین به مقدساتشان توسط این فرد، به ستوه آمده اند مجالی برای دادخواهی و اعتراض به او داشته باشند.
جنجال آفرینی رسانه های اصلاح طلب در چند روز گذشته نشان داد که مانند گذشته، نمی توان توقع احترام گذاشتن آنها به خرد جمعی و اصول اولیه دموکراسی را داشت. اگرچه در روزهای آینده نیز باید در انتظار جنجال آفرینی این رسانه های بی اعتقاد به جمهوریت بود، با این حال توقع از نمایندگان مردم در مجلس این است که در برابر توهین به حماسه آفرینان 9 دی سکوت نکرده و شکایت خود از این قانونگذار قانون شکن را بدون توجه به جنجال رسانه های همسو با بی بی سی ادامه دهند.
ایشون آقازاده هستند
پسر نوح با بدان بنشست
خاندان نبوتش گم شد
دوستان عزیز نسب نمیتواند به تنهایی ارزش باشد
اصولا هر چیزی که ما در ایجاد یا انتخاب ان تاثیر نداریم برای ما نمیتواند باعث افتخار باشد
امام خمینی فرمودند : هر وقت دشمن از کار شما تعریف کرد بدانید که راه را اشتباه رفته اید :
یومالاه 9 دی که باعث نابودی فتنه شد و انقلاب و کشور را بیمه کرد و از ارمان شهیدان دفاع کرد را اقای مطهری یوالشیطان می خواند .
واقعا این کلام برازنده ی فرزند شهید مطهری است یا نتانیاهو .اقای مطهری همین اعتراض را در حضور رهبر عزیز مطرح کردند و همانجا اقا ایشان را نصیحت و راهنمایی کردند ک
ولی ظاهرا ایشان اصرا بر رفتار دشمن شاد کن دارند
الاهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین
سرهنگ کوهستانی
شما دارید فقط به ایشان تهمت میزند به جای پاسخ دادن سوالات قانونی ایشان...
شما این گونه برخورد میکنید چون هیج جواب منطقی برای سوالات ایشان ندارید...
ایشان میگوید اینگونه برخورد کردن با این افراد باعث تفرقه در جامعه است شما میگویید با رئوفت با اینها برخورد کرده ایم مگر با رئوفت برخورد کردن جزو قانون است؟؟...
و در آخر اینکه خون آقای علی مطهری از هیچ یک از نمایندگان یا مردم عادی جامعه رنگین تر یا کم رنگ تر نیست .. این شما هستید که دارید میگویید خون ایشان رنگین تر است چون پسر آیت الله مطهری در حالی که چنین نباید باشد... این گونه سخن راندن یعنی شما اصلا به صلاحیت های توجه نداشته اید و فقط پسر آیت الله بودن مد نظرتان بوده است..
چشم های خود را بسته اید
رهبر انقلاب، ولی فقیه یک بار که نه ده بار پاسخ داده اند چرا کر و کور شده اید
نماینده نباید حرفی بزنه که یه عده بدشون بیاد باید هواسش باشه جلو کیا داره حرف میزنه ...
وقتی یکی از اساسی ترین مرکز های نظام تحمل شنیدن یه حرف مخالف رو نداره چرا اینقدر دم از انتقاد پذیری زده میشه؟ فقط زمانی که ما انتقادی میکنیم باید بقیه انتقاد پذیر باشن ؟
جالبه والا دانشجو از شماهم که از همون دکتر سلام که همش توهین به این نماینده مردم در مجلس میکنید انتظار بیشتر از اینم نمیره ...