آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۶۰۱
معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد

آغاز به کار 200 نفر پرستار جذب شده در دانشگاه علوم پزشکی لرستان طی هفته جاری

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان از آغاز به کار 200 نفر پرستار جذب شده در این دانشگاه طی هفته جاری خبر داد.
آغاز به کار 200 نفر پرستار جذب شده در دانشگاه علوم پزشکی لرستان طی هفته جاری

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمد علی دریک، معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز در نشست هم اندیشی رئيس و اعضای هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکی لرستان با ایرج عبدي نماینده مردم خرم آباد در مجلس گفت: با هدف تكميل كادر درماني مورد نياز و ارتقای كيفيت خدمات درماني 200 پرستار در این دانشگاه جذب شده‌اند كه با برگزاری مراسم جشني طي اين هفته جاری فعالیت خود را در سطح استان آغاز خواهند کرد.

 

وی افزود: تكميل بيمارستان اعصاب و روان خرم آباد به 44 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد و براي ساخت بيمارستان جايگزين اطفال نيز 20 ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده كه امیدواریم اين پروژه هم احداث خواهند شد.

 

معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تكميل كلي بيمارستان شهيد رحيمي نیازمند 167 ميليارد ريال اعتبار است که 53 ميليارد ريال از منابع استاني، ملي و درآمدهاي اختصاصي دانشگاه براي تأمين سي تی اسكن و ايجاد بخش Nicu این بیمارستان هزينه شده است.

 

دریک تمركز زدائي با تفويض اختيار مالي به مديران مياني و شبكه ها با هدف تسهيل در امورات دانشگاه، استقلال مالي و اداري دانشكده ها، احياء ساختار دانشگاه در بحث تشكيلات، احياء و ايجاد كلينيك هاي تخصصي در مركز و اقصي نقاط استان، به روز كردن پرداخت هاي پرسنلي با هدف ايجاد انگيزش بيشتر كاركنان و كارآمدي حداكثري سيستم، فعال كردن پروژه هاي عمراني دانشگاه نظير بيمارستان اعصاب و روان، مركز بهداشت دوره چگني و پروژه توسعه بخش قلب شهيد مدني، توسعه اورژانس هاي بيمارستاني و چند فعالیت دیگر را از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت توسعه مديريت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار