به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،ازعزل فرهاد رهبر رئیس سابق دانشگاه تهران بیش از ۳۰۰ روز میگذرد، ۲۹ بهمن سال ۹۲ فرهاد رهبر از این دانشگاه رفت و حکم وزیر علوم برای محمدحسین امید به عنوان سرپرست دانشگاه تهران صادر شد.
اما در روزهای ابتدایی اردیبهشت۹۳ اعلام شد شورایی منتخب از ۵۱ عضو هیات علمی دانشگاه تهران تشکیل شده است که این شورا وظیفه معرفی گزینههای قطعی را به وزیر علوم دارد و پس از آن فرجی دانا وزیر علوم پس از تایید آن فرد را به عنوان گزینه ریاست دانشگاه تهران برای کسب رای به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی میکند.
در اولین جلسه منتخبین ۶ گزینه برای ریاست دانشگاه تهران مطرح شد. این ۶ نفر شامل محمد رحیمیان از دانشکده فنی، سیدحسین حسینی از دانشکده دامپزشکی، سید محمدعلی موسوی معاون بینالملل دانشگاه تهران، محمد حسین امید سرپرست دانشگاه تهران، محمود نیلیاحمدآبادی از دانشکده فنی و محمود کمرهای بودند.
در نهایت در روز ۱۹ خردادماه محمود نیلی احمدآبادی به عنوان سرپرست دانشگاه تهران انتخاب شد ولی فرجی دانا وزیر وقت علوم وی را به شورایعالی انقلاب فرهنگی معرفی کرد و وی موفق به کسب رای اعتماد شورا نشد.
نجفی سرپرست وقت وزارت علوم هم در این زمینه اقدامی نکرد تا فرهادی به عنوان وزیرعلوم انتخاب شد و باید تکلیف دانشگاه تهران را مشخص میکرد.
از اعضای شورایعالی انقللاب فرهنگی شنیده شد که به فرهادی تذکر دادند نیلی را به عنوان رئیس دانشگاه تهران به شورا معرفی نکند زیرا به گفته چند تن از اعضای شورا احتمال رای اعتماد به نیلی کم بود ولی گویا قرار است با تعهدات نیلی به شورا وی به عنوان رئیس دانشگاه تهران از شورایعالی انقلاب فرهنگی رای اعتماد بگیرد.
همچنین امروز انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران به نمایندگی از سوی جمعی از اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران، در نامهای به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار صیانت از جایگاه مقدس آن شورا و جلوگیری از مصالحه سیاسی و «عدم رأی» به ریاست دکتر نیلی احمد آبادی در پست ریاست دانشگاه تهران شد.
در هر صورت در جلسه امروز شورایعالی انقلاب فرهنگی، قرار است پرونده ۸ رئیس دانشگاه که دانشگاه تهران هم جزء آنها است بررسی شود و باید ببینیم بالاخره امروز تکلیف رئیس دانشگاه تهران مشخص میشود یا خیر.