آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۸۴
نوباوه در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

اعترافات افراد دستگير شده در دادگاه نتايج مثبتي را به همراه دارد

نماينده تهران گفت: هر گونه اعترافات افراد دستگير شده در دادگاه به شرطي كه با نظر دادگاه و قاضي قابل انعكاس به صورت عام باشد مي تواند نتايج مثبتي را به همراه داشته باشد.

بيژن نوباوه در گفت و گو با خبرنگار امور مجلس«شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه همواره پروسه قانوني پاسخگويي به افكار عمومي داخل و خارج از كشور است، گفت: اجراي قانون قدرت تعامل قوه قضائيه ما را با مسائل جامعه به خوبي نشان داده و خواهد داد.

وي خاطرنشان كرد: پروسه قانوني همان پروسه اي است كه در ساير كشورها نيز جهت پاسخ به شبهات صورت مي گيرد.

اين نماينده اصولگراي مجلس با بيان اين مطلب كه همواره بهترين تلاش در جهت آشكاري حقيقت اجراي پروسه قانوني بوده است، در خصوص اثبات خيانت برخي تشكل ها و احزاب سياسي در اغتشاشات پس از انتخابات تصريح كرد: هر گونه اعترافات افراد دستگير شده در دادگاه به شرطي كه با نظر دادگاه و قاضي قابل انعكاس به صورت عام باشد مي تواند نتايج مثبتي را به همراه داشته باشد.

نوباوه ادامه داد: اينكه برخي احزاب و تشكل هاي سياسي به نظام جمهوري اسلامي خيانت كرده باشند هنوز در مرحله گمانه زني است و بهتر است در اين خصوص پس از راي دادگاه صحبت شود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار