کد خبر:۳۸۴۷۲۹

پذيرش دانشجو در رشته‌هاي جديد دكتري و ارشد دانشگاه آزاد بجنورد

سرپرست واحد بجنورد از پذيرش دانشجو در رشته‌هاي جديد مقطع دكتري و كارشناسي ارشد در دانشگاه آزاد واحد بجنورد خبر داد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه خبری «دانشجویان بیدار» علي فیروزنیا، سرپرست واحد بجنورد با تاکید بر ایجاد رشته‌های تحصیلات تکمیلی گفت: نقش اصلی آموزش عالی در کشور تربیت نیروی انسانی متخصص، ترویج علم جویی و ارتقای سطح علمی دانش آموختگان برای ورود به بازار کار است.

 

 

 

وی افزود: بنابراین برنامه‌ریزی‌هایی که در واحدهای دانشگاهی هر استانی از حیث افزایش رشته‌ها صورت می‌گیرد، باید با توجه به نیازهای استانی تعریف شود.

 

سرپرست واحد بجنورد به نقل از معاون سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي تصریح كرد: با پيگيري هاي به عمل آمده و موافقت سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي از مهر 94 علاوه بر شش رشته در مقطع دكتري و 22 رشته در مقطع كارشناسي ارشد پذیرش دانشجو داریم.

 

فیروزنیا تصریح کرد: این رشته ها شامل مديريت آموزشي و در مقطع كارشناسي ارشد در رشته هاي مديريت بازرگاني با گرايش بازاريابي، مهندسي عمران گرايش زلزله و رياضي كاربردي است.

 

وی افزود: در دانشگاه‌های آزاد اسلامی خراسان شمالی در پنج واحد و مرکز آموزشی و نیز آموزشکده سما نزدیک به 10 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

 

سرپرست واحد بجنورد خاطر نشان کرد: اخیرا پس از فرایند تجمیع پردیس علوم و تحقیقات خراسان شمالی با واحد بجنورد از مهر 93 در این واحد در شش رشته در مقطع دکتری تخصصی روانشناسي تربيتي، روانشناسي عمومي، مديريت دولتي، فيزيولوژي ورزشي، مشاوره، مهندسي برق-الكترونيك و 22 رشته /گرایش در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو داشته ايم.

 

فیروزنیا با اشاره به شروع ثبت نام بدون آزمون مقطع كارشناسي خاطرنشان كرد: داوطلبين مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.org براي ثبت نام در 18 رشته / گرايش مقطع كارشناسي و 10 رشته / گرايش مقطع كارشناسي ناپيوسته و نيز 11 رشته گرايش در مقطع كارداني ثبت نام اوليه اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار