پيگيري اجرايي شدن درس ترافيك دردانشگاه ها
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سردار مومني صبح امروز در اولين نشست مطبوعاتي در جمع خبرنگاران كه در معاونت راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي برگزار شد، با اعلام اين مطلب گفت: در حال حاضر براي توسعه و هماهنگ سازي در ترافيك نيازمند تدريس واحدهايي مرتبط با ترافيك و مسائل آن در تمامي مقاطع تحصيلي هستيم كه پليس راهنمايي و رانندگي در صورت جدي و همه جانبه به دنبال اجرايي شدن اين طرح است.
وي در ادامه با بيان اين مطلب كه قانون رانندگي بايد در كشور نهادينه شود، اظهار داشت: يكي از بهترين راهكارها براي نهادينه شدن قانون تدريس درس هاي مرتبط، از پايه ابتدايي تا مقطع دانشگاه است.
مومني در ادامه با اشاره به اين مطلب كه در 4 ماهه اول سال جاري آمادگي ها در حوادث رانندگي 7 درصد كاهش داشته است، اظهار داشت: با توجه به آمارهاي بدست آمده شاهد كاهش تصادفات نسبت به سال 87 هستيم.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در ادامه گفت: نرخ تصادفات در كشور بالاست و نيازمند اقدامات اساسي در اين زمينه هستيم.
وي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه در بحث آموزشي سخت گيري هاي بيشتري خواهيم داشت، گفت: آموزش هاي همگاني در زمينه رانندگي و ترافيك در ماه هاي آينده گسترش خواهد يافت.
مومني در ادامه با بيان اين مطلب كه در حال حاضر امكان حضور پليس در هر منطقه از جاده ها، اتوبان ها و بزرگراه ها نيست، افزود: كنترل هاي نامحسوس و استفاده از تكنولوژي هاي جديد در زمينه كنترل راه ها از جمله برنامه هاي اصلي پليس راهنمايي و رانندگي براي استفاده بهينه از تجهيزات و عدم حضور نيروهاي پليس است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در ادامه گفت: لايحه اخذ جرايم در دستور كار مجلس قرار دارد كه اميدواريم با تصويب اين طرح بتواند در راستاي ساماندهي به وضعيت ترافيك بسيار موثر باشد.
وي در ادامه بابيان اين مطلب كه تاخير در تصويب اين لايحه به دليل بحث وزرا و راي اعتماد مجلس است اظهار داشت: مفاد و بندهاي اين مژطرح از كميته مربوط به تصويب رسيده است و درآخرين مراحل براي طرح در صحن علني مجلس است./انتهاي پيام/