آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۴۱۲
پدر فناوری ایران:

اقتصاد ما باید به سمت اقتصاد دانش بنیان هدایت شود

پدر فناوری ایران با اشاره به این‌که کشور روسیه و چین با تفکر جهانی شدن، اقتصاد خود را متحول کرده‌اند، گفت: اقتصاد ما باید به سمت اقتصاد دانش بنیان هدایت شود، لازمه اقتصاد دانش بنیان اینترنت پر سرعت است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اکبر جلالی امروز در همایش«تبلیغات، بازاریابی و کسب و کاری مجازی» که در مجموعه فرهنگی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد با بیان این‌که IT و فناوری در ایران در سال ۸۲ و از مشهد آغاز شد، گفت: امروزه روش‌های سنتی در اقتصاد جهانی جایی ندارد.

 

وی ادامه داد: چنانچه استانی و یا کشوری تفکر کنیم و تفکر جهانی شدن را نداشته باشیم به هیچ چیز نمی‌رسیم. عدم درک جهانی شدن مشکل اصلی کشور ما است.

 

پدر فناوری ایران با اشاره به این‌که کشور روسیه و چین با تفکر جهانی شدن، اقتصاد خود را  متحول کرده‌اند، تصریح کرد: اقتصاد ما باید به سمت اقتصاد دانش بنیان هدایت شود، لازمه اقتصاد دانش بنیان اینترنت پر سرعت است.

 

جلالی ضمن بیان این‌که با افزایش سرعت اینترنت، روند فناوری و جهانی شدن کشور سرعت بیشتری می‌گیرد، گفت: سرعت اینترنت در ایران متناسب با حجم اطلاعات جهانی نیست و در این زمینه ما پس رفت داشته‌ایم.

 

وی با اشاره به این‌که در اقتصاد دانش بنیان کیفیت حائز اهمیت است و درآمد بر اساس سعی و تلاش افراد در نظر  گرفته می‌شود، تصریح کرد: هر چه جریان اطلاعات در کشور بالا برود و به سمت جهانی شدن حرکت کنیم، اقتصاد رونق می‌گیرد.

 

پدر فناوری ایران گفت: ۹۷ درصد سرمایه‌های جهان بر اساس اعتبار افراد و شرکت‌ها است و سه درصد این سرمایه‌ها عامل فیزیکی دارد.

 

جلالی با اشاره به این‌که متاسفانه در کشور ما به عامل فیزیکی بیشتر تاکید می‌شود، افزود: از دولتمردان درخواست کردم که سرمایه اعتباری کشور را افزایش دهند.

 

وی خطاب به دولتمردان گفت: برای تسریع در فرآیندهای بازرگانی باید ویزا را حذف کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار