آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۵۱۶

برگزاری کارگاه ازدواج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

کارگاه ازدواج دانشجویی با حضور 60 زوج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

حجت الاسلام گراوند معان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزکی لرستان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: کارگاه یک روزه ازدواج دانشجویی جمعه 10 بهمن با حضور 60 زوج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

 

وی افزود: در این کارگاه که در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد مسائلی از قبیل شناخت زوایای روحی زن و شوهر، راههای ارتباط موثر و موفقیت در زندگی مشترک، شناخت زوایای روحی و اخلاقی همسران و آسیب شناسی مسائل زناشویی از زوایای مختلف توسط اساتید استانی و کشوری به زوج های دانشجو ارائه شد.

 

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی زوجین با آیین و روش های همسرداری، تربیت فرزند، تشویق به فرزندآوری و دعوت به زندگی توام با آرامش عنوان کرد.

 

گراوند با بیان اینکه همزمان با برگزاری این کارگاه مسابقه کتابخوانی به کتاب های احکام و روابط زن و شوهر و آیین همسرداری که از یک ماه قبل منابع آن در اختیار زوج های دانشجو قرار گرفته بود برگزار شد گفت: به نفرات برتر این آزمون هدایایی به رسم یادبود اهداء خاهد شد.

 

وی تصریح کرد: این کارگاه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با پشتیبانی رئیس این دانشگاه برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار