کد خبر:۳۸۵۶۱۴
پنجم اسفندماه؛

بیستمین دوره مسابقات «قرآن و عترت دانشجویی» در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد خوی از برگزاری مرحله استانی بیستمین دوره «مسابقات قرآن و عترت دانشجویی» در این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام رحیم محمدی، رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد خوی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: بخش شفاهی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویی در مرحله استانی با حضور برگزیدگان دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی به میزبانی دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به اهمیت انس با قرآن افزود: مانوس شدن جوانان و دانشجویان با کلام وحی توطئه دشمنان را خنثی و توجه به آموزه‌های این کتاب الهی سعادت دنیوی و اخروی فرد را به همراه دارد.

 

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد خوی ادامه داد: آنچه که جامعه ما را در دریای خروشان مشکلات بیمه کرده و از زشتی و بدی باز می‌دارد نور قرآن و عترت ائمه اطهار (ع) است.

 

حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: بخش شفاهی مرحله استانی بیستمین دوره مسابقات دانشجویی قرآن و عترت پنجم اسفندماه سال جاری در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار