جامعه دانشگاهی جیرفت حضوری آگاهانه در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن خواهد داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۰۲۱
روابط عمومی دانشگاه جیرفت:

جامعه دانشگاهی جیرفت حضوری آگاهانه در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن خواهد داشت

روابط عمومی دانشگاه جیرفت به مناسبت فرارسیدن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد: بی‌تردید جامعه دانشگاهی جیرفت به مانند سال‌های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه‌های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، روابط عمومی دانشگاه جیرفت به مناسبت فرارسیدن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با انتشار پیام تبریکی نوشت: بی‌تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه جیرفت دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار جیرفت امسال نیز به مانند سال‌های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه‌های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان‌های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

 

متن کامل این پیام به شرح زیر است:


والفجرِ و لَیالٍ عَشْر...». دهه مبارک فجر، تجلی شکوه‌مند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان و در روزگار قحطی انسانیت، با انقلاب اسلامی خویش، صفحه‏ای زریّن را در تاریخ حیات آدمی گشود و صلای خداخواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش جان جهانیان طنین ‏انداز کرد؛ در این دهه مبارک، یاد حضرت امام (رحمت الله علیه) را گرامی می‌‏داریم.


ابرمردی که هماره دم مسیحایی‏‌اش، جان‏بخش جان‏های حقیقت‏ جوست و هنوز پس از گذشت سال‏‌ها از رحلت ملکوتی‏‌اش، نامش بر پایه‏های ستم استکبار لرزه می‌‏ افکند و یادش، در دل‏‌های مستضعفان و آزادگان زمینْ، امید می‌‏آفریند و انگشت اشارت او، به آیندگانْ امتداد راه را نشان می‌‏دهد.


روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و به پاس سی و ششمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به روح و روان پاک و مطهر بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و تمامی شهدا و ایثارگران گرانقدر دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درود می‌فرستد.


بی‌تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه جیرفت دست در دست مردم مومن، انقلابی و ولایتمدار جیرفت امسال نیز به مانند سال‌های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه‌های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان‌های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار