کد خبر:۳۸۶۱۱۳
سقای بی ریا در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نامه‌ رهبر معظم انقلاب، پاتک فرهنگی- سیاسی به غرب بود

سخنگوی جبهه پایداری گفت: نامه رهبر معظم انقلاب به دست هر جوانی که برسد، می‌تواند انگیزه‌هایی برای جستجوی حقیقت در او ایجاد کند.

حجت الاسلام محمد‌ناصر سقای بی ریا در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نامه رهبر انقلاب به جوانان آمریکای شمالی و اروپا و اثرات آن گفت: این نامه در چند لایه می‌تواند مؤثر باشد؛ لایه اول اینکه عده‌ای از این جوانان بیایند اسلام را بشناسند و حتی بپذیرند و مسلمان شوند. لایه دوم این است که اسلام را بشناسند و نپذیرند. لایه سوم این است که اسلام را بشناسند و این سؤال برایشان مطرح شود که آیا مطالبی که در رسانه‌ها علیه اسلام گفته می‌شود واقعی است یا خیر. صرف ایجاد این سؤال می‌تواند جو سنگینی که در دنیا علیه اسلام راه افتاده را تغییر دهد.

 

وی افزود: این نامه به دست هر جوانی که برسد، می‌تواند انگیزه‌هایی برای جستجوی حقیقت در وی ایجاد کند و رهبر انقلاب هم چیزی بیش از این نخواستند و نگفتند که بیایید اسلام را قبول کنید.

 

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، اثرگذاری بیشتر نامه رهبر انقلاب را منوط به حضور جوانان و دلسوزان جامعه در عرصه معرفی اسلام به جوانان غربی دانست و در خصوص تأثیرات داخلی آن گفت: این نامه باعث افزایش روحیه نشاط در بین جوانان کشور خواهد شد و آنان بیش از گذشته متوجه گوهر گرانبهای اسلام می‌شوند که در دستشان وجود دارد، در نتیجه اولاً تلاش می‌کنند دیگران را هم دعوت کنند و ثانیاً خودشان را حفظ بکنند.

 

سقای بی‌ریا، توهین نشریه فرانسوی به پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه در نامه رهبر انقلاب نیز اشاره شده، این مسئله جنبه ایدئولوژیک ندارد، بلکه سیاسی است، گفت: کیست در دنیا که ویژگی‌های شخصیت نورانی پیامبر(ص) و اخلاق عظیم آن حضرت به گوشش نرسیده باشد، کیست که نداند پیامبر اسلام از یک مردم بَدوی که در بد‌ترین سرزمین‌ها زندگی می‌کردند، تمدنی ساخت که تمدن‌های عصر خودش را تحت شعاع قرار داد و از آن‌ها پیشی گرفت. کیست که نداند پایه‌های علوم و فنون که اکنون غربی‌ها در عرصه تکنولوژی از آن استفاده می‌کنند را مسلمانان بنا نهادند. کیست که نداند پیامبر اسلام بهترین اخلاق‌ها و بهترین منش‌ها را داشت. کتب مشتشرقین و حتی دشمنان اسلام پر است از اعترافات آن‌ها نسبت به بزرگی شخصیت پیامبر اعظم (ص). بنابراین، مسئله اصلاً فکری و ایدئولوژیک نیست.

 

کار‌شناس مسائل دینی با بیان اینکه آن‌ها می‌دانند که شخصیت پیامبر (ص) در قلب جهان اسلام قرار دارد و مردم دنیا به راحتی می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند و مجذوب شوند، گفت: اکنون محبوب‌ترین نام در دنیا «محمّد» است و دشمنان، تنفر از اسلام را می‌خواهند از طریق پیامبر عظیم الاشأن اسلام نشان بدهند.

 

وی با تأکید بر اینکه غربی‌ها از اهانت به پیامبر (ص) مقاصد سیاسی روشنی را دنبال می‌کنند، گفت: آن‌ها از گسترش و نفوذ اسلام در کشور‌هایشان وحشت دارند و فکر می‌کنند که ممکن است در آینده نه چندان دور مسلمانان در کشور‌هایشان حکومت را به دست بگیرند و از این طریق، حکومت‌های غربی را نیز تحت نفوذ خودشان قرار دهند. بنابراین، به شدت این را ضد منافع و اقدامات مستکبرانه خودشان می‌دانند و تنها راهی که برای آن‌ها وجود دارد، مبارزه با اسلام و ترویج اسلام هراسی در کشورهای خودشان است.

 

سخنگوی جبهه پایداری به شکل گیری داعش توسط غربی‌ها اشاره کرد و گفت: این‌ها نیاز داشتند به کسانی که در دنیا اقداماتی مانند سر بریدن و شکم دریدن را به اسم اسلام انجام دهند و اعلام کنند اسلام دین این کارها است.

 

سقای بی‌ریا با اشاره به اهانت به پیامبر اسلام (ص) و هجمه‌های سنگین غرب علیه اسلام از طریق ایجاد تنفر در جهان نسبت به مسلمانان گفت: در چنین موقعیتی، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای فضا را می‌شکافند و پرده تاریکی که ایجاد شده بود را پاره می‌کنند و مستقیما با جوانان که صاحب دل‌های نرم‌تر و انگیزه‌های پاک تری هستند سخن می‌گویند و از آنان می‌خواهند که بدون توجه به غوغاهای رسانه‌ای و سیاسی، با مراجعه به منابع اصلی دین، به شناخت از اسلام دست بزنند.

 

وی جوسازی مشابه غربی‌ها علیه اسلام در پی حادثه ۱۱ سپتامبر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: آن زمان یک ناشر مسلمان که قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجّادیه و مفاتیح الجنان را به زبان انگلیسی منتشر می‌کرد، گفت که بعد از ۱۱ سپتامبر تمام انبارهای ما خالی شد.

 

وی افزود: اخیرا یکی از آثاری که در جشنواره پیامبر اعظم برگزیده شده بود، مربوط به یک خانم ژورنالیست انگلیسی بود که کتابی را در حمایت از پیامبر (ص) نوشته بود و می‌گفت من بعد از ۱۱ سپتامبر کنجکاو شدم که درباره اسلام تحقیق کنم و همین باعث شد مسلمان بشوم.

 

سقای بی‌ریا با بیان اینکه اکنون نیز تهدیدی که علیه مسلمانان ایجاد شده می‌تواند تبدیل به فرصت شود، تصریح کرد: این نامه یک پاتک فرهنگی سیاسی به غرب بود و اگر در این راستا همه ظرفیت‌ها مخصوصاً ظرفیتی که در فضای مجازی وجود دارد فعّال شود، می‌توان موج عظیمی را در برابر موجی که آن‌ها راه انداخته‌اند ایجاد کرد.

 

وی اضافه کرد: همانند سایر عرصه‌هایی که حضرت آقا خط شکنی می‌کنند و جبهه جدیدی ایجاد می‌کنند، این نامه نیز یک جرقه محسوب می‌شود و به این معنی نیست که صرف آن کافی است، بلکه به معنای نشان دادن راه است. همه ما وظیفه داریم آن را دنبال کنیم تا بتوانیم جو اختناق رسانه‌ای که علیه اسلام بوجود آمده شکسته شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار