آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۳۵۸
نماینده ولی فقیه در آذبایجان‌غربی:

اگر دانشجو در رفتار اساتید تعارض ببیند گفتارهای مرسوم دیگر اثری نخواهد داشت

نماینده ولی فقیه در آذبایجان‌غربی گفت: اگر دانشجو در رفتار اساتید تعارض ببیند گفتارهای مرسوم دیگر اثری نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام سید مهدی قریشی روز گذشته در دیدار با اساتید گروه معارف دانشگاه ارومیه با اشاره به آیه 32 سوره مائده گفت: مسئله هدایت، مسئله بسیار مهمی است که با پیچیدگی‌های شخصیتی افراد گره خورده است.

 

وی افزود: مواردی که امامان و اولیای الهی افراد را با استدلال هدایت نمایند کم است و آنچه موجب توفیق این بزرگواران بوده رفتار و اخلاق حسنه بوده است و اساتید گروه معارف گر چه باید اساتیدی با استدلال‌های قوی علمی باشند ولی مهمترین عامل در هدایت افراد، رفتار متخلق به خلق خوش است و اگر دانشجو در رفتارهای ما تعارض ببیند گفتارهای مرسوم دیگر اثری نخواهد داشت.

 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی عدالت را زمینه مناسبی در انجام امور در سطح جامعه و دانشگاه دانست و تصریح کرد: اگر عدالت به معنای واقعی کلمه اجرا شود ما به هدف غایی دین رسیده‌ایم.

 

در ادامه مراسم رحیم حب‌نقی، رئیس دانشگاه  ارومیه نیز گفت: در دانشگاه‌ها باید زمینه برای همفکری اساتید فراهم شود و کسانی که چنین دغدغه‌ای را دارند نباید احساس تنهایی کنند.

 

وی افزود: اکنون ما یک نظام پیوسته اسلامی داریم که همه جنبه‌های آن به یکدیگر مرتبط و متصل است؛ بنابراین نباید فقط یک جنبه دین را بزرگ کرد و از جنبه‌های دیگر غفلت ورزیم.

 

رئیس دانشگاه ارومیه ادامه داد: باید تعامل و ارتباط دو طرفه را با قشر جوان و دانشجو داشته باشیم؛ چرا که جوان کوهی انباشته از سوالات در ذهن دارد که باید به شکل منطقی به آن پاسخ داده شود.

 

حب نقی ضمن اشاره به تصمیم هیات ممیزه دانشگاه ارومیه به تغییر سرفصل و نحوه ارائه دروس معارف تصریح کرد: ما اکنون می‌توانیم بسته به نیاز اجتماع و دانشجویان، این دروس را کم و زیاد کنیم و با شرایط زمانه تطبیق دهیم و خوشبختانه این توانایی در دانشگاه وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار