کد خبر:۳۸۶۵۰۹

جلسه هم‌اندیشی «نقد فضای دانشگاه» در دانشگاه آزاد سبزوار برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی «نقد فضای دانشگاه» با حضور تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید وحید دلبری، مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در جلسه هم اندیشی «نقد فضای دانشگاه» این دانشگاه گفت: عدم وجود فضای رقابت در سال‌های اخیر در بین تشکل های دانشجویی از موضوعات مهمی است که باید به جد بررسی شود.

 

وی با بیان اینکه تا رقابت نباشد پیشرفتی نیز در کار نخواهد بود، ادامه داد: هدف وجود تشکل‌های اسلامی در دانشگاه، اعتلای بینش سیاسی، فرهنگی و مدیریتی دانشجویان است که این مهم در اثر وجود افکار گوناگون صورت می‌پذیرد.

 

دلبری افزود: شناساندن وجهه واقعی تشکل‌های اسلامی به دانشجویان و استفاده از تجربیات و سوابق فعالین تشکل‌ها در دوره‌های قبل می‌تواند ما را در بهبود فضای دانشگاه یاری کند.

 

در ادامه این جلسه داوود پژوهان، عضو جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری بیان داشت: استفاده از ظرفیت دانشجویان در پیشبرد اهداف تشکل‌ها، برگزاری برنامه‌ها از جمله جلسات هم اندیشی در فضای کلاس‌های عمومی، خود محوری به جای مخاطب محوری در برگزاری برنامه‌ها از جمله نکاتی است که باید در دستور کار فعالان تشکل ها قرار بگیرد.

 

باید برای حس هیجان طلبی دانشجو پاسخ مناسبی را داشته باشیم

 

 فاطمه حمیدی، عضو کانون بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار نیز با بیان اینکه عملکرد ناصواب و ناصحیح فعالان تشکل‌های دانشجویی اثر گذاری نامطلوبی را به همراه خواهد داشت، گفت: نبود برنامه‌های جذاب، متنوع و متناسب با ذائقه دانشجویان از مشکلات اساسی در جذب نیرو می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه باید برای حس هیجان طلبی دانشجو پاسخ مناسبی را داشته باشیم، گفت: مغایرت هدف با عمل در تشکل‌های اسلامی به وضوح دیده می‌شود که این مهم انجام کارها را با مشکل روبه رو کرده است.

 

حمیدی تصریح کرد: بی تفاوت بودن دانشجویان نسبت به مسائل روز به وضوح مشاهده می‌شود که باید با برنامه ریزی صحیح این مشکل را برطرف کنیم.

 

طرح سوال از مسئولان دانشگاه باید در اولویت برنامه‌های کاری تشکل‌ها باشد

 

 در ادامه ایمان ملکوتی نیا، فعال رسانه ای گفت: موضوعی که فعالین دانشجویی باید در پیشبرد اهداف و برنامه‌های خود به آن توجه کنند مخاطب شناسی صحیح در حوزه دانشجویی است.

 

 وی با بیان اینکه مطالبه گری و طرح سوال از مسئولین دانشگاه باید در اولویت برنامه‌های کاری تشکل ها باشد، ادامه داد: فعالی و پویایی یک دانشگاه، به حضور فعال تشکل‌های اسلامی آن است که در غیر این صورت، آن دانشگاه مرده و اثر بخشی مطلوبی نخواهد داشت.

 

 این فعال اسبق دانشجویی با اشاره به شناسایی جریانات دانشگاه در نسل‌های قبل، خاطرنشان کرد: حلقه مفقوده فعال کردن فضای دانشگاه، شبکه سازی و مخاطب شناسی صحیح است.

 

ملکوتی نیا نبود نقشه جنگ و برنامه ریزی به روز را از مشکلات اساسی در ارائه برنامه‌ها به دانشجویان عنوان و تصریح کرد: همه باید به جای اسمی کارکردن رسمی عمل کنند تا دانشجو بپذیرد که خارج از تشکل نیست.

 

 حمید فاضل، از دانشجویان فعال در عرصه اردوهای جهادی بیان داشت: با اجرای برنامه‌های کم هزینه‌تر و ساده‌تر می‌توانیم به مقصود اصلی برسیم.

 

 وی با اشاره به اینکه حتما نباید برای اجرای برنامه  از جایی ابلاغیه برای ما بیاید، گفت: تجربه نشان داده است که خلاقبت و مدیریت صحیح در اجرای برنامه‌ها رمز موفقیت و ماندگاری نیروها در تشکل ها می‌باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار