انقلاب اسلامی ظلمت‌ها و استکبار جهانی را واژگون ساخت
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۷۷۸
رئیس دانشگاه آزاد جیرفت:

انقلاب اسلامی ظلمت‌ها و استکبار جهانی را واژگون ساخت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت گفت: انقلاب اسلامی ایران ظلمت‌ها؛ استبداد و استکبار جهانی را واژگون ساخت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، مجید خزاعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت روز گذشته در جمع دانشجویان و کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت ضمن تبریک ایام الله دهه‌ مبارک فجر، گفت: انقلاب ما به تعبیر امام راحل انفجار نور بود که ظلمت‌ها، استبداد و استکبار جهانی را واژگون ساخت.


وی ادامه داد: هر چه داریم از برکت وجود امام راحل و خون پاک شهدا و مقام معظم رهبری است و همه‌ ما مدیون خون شهداء هستیم و امیدواریم که رهرو و قدر‌شناس خوبی برای آنان باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت در بیان ویژه برنامه‌های ایام دهه مبارک فجر در دانشگاه آزاد جیرفت گفت: در راستای تحقق دستورالعمل‌های حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، ستاد دهه فجر تشکیل شده است و از جمله‌ برنامه‌های آن می‌توان به آذین بندی ساختمان‌های مختلف دانشگاه، مسابقات فرهنگی هنری و ورزشی و همچنین همکاری فعال با ستاد دهه فجر شهرستان، برگزاری راهپیمایی از ساختمان مرکزی تا ساختمان تحصیلات تکمیلی به منظور تجدید میثاق با شهدای گمنام و اعلام اعتراض به هتک حرمت به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و ده‌ها برنامه‌های دیگر اشاره کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار