آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۱۲۸
قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

۴۰ درصد سرطان‌ها با تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری است

قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه سرطان بیماری کشنده‌ای نیست، گفت: بسیاری از بیماری‌های سرطانی قابل درمان هستند و کسانی که دچار این گونه بیماری هستند، می‌تواند زندگی خود را ادامه دهند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید کاظم فرهمند امروز در نشست خبری هفته «سرطان» در معاونت بهداشتی مرکز بهداشت در خصوص شعار هفته سرطان مبنی بر اینکه «سرطان قابل پیشگیری است با امید و خودمراقبتی» در مشهد گفت: با تغییر سبک زندگی و داشتن روحیه سالم، ۴۰ درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند.

 

وی افزود: داشتن سبک زندگی اشتباه، بیشتر از موارد ژنتیکی در فرد برای ابتلا به سرطان تاثیر می‌گذارد.

 

قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان این موضوع که برای پیشگیری، باید اصول دهگانه‌ بهداشتی را رعایت کرد، افزود: این اصول ده‌گانه ترک دخانیات، فعالیت بدنی حداقل ۳۰ دقیقه در روز، داشتن یک وزن ایده‌ال، تغدیه سالم به دور از غذاهای پر چرب و شور، پیشگیری از عفونت‌هایی که با سرطان ارتباط دارند مانند ایدز، محافظت از پوست، داشتن زندگی که نظر روانی و معنوی سالم باشد، پیشگیری از استرس، زندگی اجتماعی سالم و شناخت علائم هشدار بیماری سرطان است.

 

قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، همچنین با بیان علائم هشدار دهنده این بیماری بیان داشت: تغییر در خال‌های روی پوست، بهبود دیر هنگام زخم‌ها، وجود توده‌های غیر عادی، سرفه‌های بی‌دلیل و گرفتگی صدا به مدت طولانی‌، تغییر در اجابت مزاج، بی‌اشتهایی و اشتهای بی‌دلیل و خون غیرطبیعی در ادرار از علائم هشدار دهنده بیماری سرطان است.

 

وی با تاکید بر این مطلب که سرطان بیماری کشنده‌ای نیست، گفت: بسیاری از بیماری‌های سرطانی قابل درمان هستند و کسانی که دچار این گونه بیماری هستند می‌تواند زندگی خود را ادامه دهند.

 

قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در خصوص سرطان پستان بیان داشت: متاسفانه در بسیاری از موارد این بیماری در مرحله اول به دلیل سطح نگری کشف نمی‌شود و خانم ها باید توجه داشته باشند که خود مراقبتی بیشتری داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار