آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۳۶۹
متخصص رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

مبتلایان به سرطان سینه در ایران بیشتر زنان جوان هستند

متخصص رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این بیماری بیشتر در بین زنان شایع است گفت: مبتلایان به سرطان سینه در ایران بیشتر زنان جوان هستند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ورشویی امروز در همایش «مبارزه با سرطان» در معاونت بهداشتی مرکز بهداشت مشهد در خصوص سرطان سینه با بیان اینکه این بیماری بیشتر در بین زنان شایع است گفت: مبتلایان به این بیماری در کشور ما نسبت به غرب کمتر است. در غرب از هر هشت زن، یک نفر مبتلا به این بیماری می‌شود.

 

 وی در ادامه به تفاوت کشور ما با غرب در تشخیص و درمان سرطان سینه اشاره کرد و بیان داشت: در غرب افراد آموزش دیده، با مشاهد علائم زودتر جهت درمان به پزشک مراجعه می‌کنند، اما در کشور ما زنان حتی تحصیل کرده به دلیل ترس یا ناآگاهی از این بیماری دیرتر به پزشک مراجعه می‌کنند. مبتلایان به سرطان سینه در ایران بیشتر زنان جوان هستند.

 

ورشویی اضافه کرد: سن بروز سرطان سینه در کشور ما زیر 40 سالگی است و این در حالی است که در غرب سن ابتلا به این بیماری در پیری می‌باشد.

 

متخصص رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در خصوص مشکل اساسی در این حوزه بیان داشت: سازمانهای مرتبط با سلامت حمایت زیادی از پیشگیری این بیماری انجام نمی‌دهند به طور مثال بیمه برای درمان این بیماری که هزینه زیادی دارد، حاضر به پوشش آن است؛ اما در غربالگری که هزینه کمتری دارد کمک وحمایت نمی‌کند.

 

در ادامه حسنی، مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص آلودگی آب استان خراسان رضوی گفت: با همکاری ادارات آبفاو آب منطقه‌ای نظارت بر آب‌های مصرفی در حال اجرا است.

 

وی اضافه کرد: بررسی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که در حاشیه جنوب خراسان رضوی میزان عنصر آراستیک موجود در آب بیشتر از حد مجاز است.

 

حسنی افزود: عناصر شیمیایی در ایجاد سرطان مختلف تاثیر گزار است.

 

وی در پایان گفت: در خصوص نظارت بر آب استان تاکنون با دستگاهای ذیر ربط جلسات متععدی داشته‌ایم و فاکتورهای مربوط، کیفیت شیمیایی، وضعیت میکروبی وفیزیکی آب مشهد مورد بررسی قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار