آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۹۵۸
همراه با هجدهمین دوره «همسفر تا بهشت»-۱۲؛

حجت الاسلام قرائتی: آیا دشمنی با آمریکا استدلال می‌خواهد؟

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به عمل صالح در قرآن، گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن را در ماهواره‌ها نشان می‌دهند و حضور مردم در این راهپیمایی باعث عصبانیت و ترس دشمنان می‌شود، این یعنی همان عمل صالحی که مد نظر قرآن است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام قرائتی شب گذشته در هجدهمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» در رواق شیخ حر عاملی حرم مطهر رضوی گفت: در مورد اینکه چرا می‌گویند به ولایت فقیه نیاز داریم؟ باید پاسخ داد همه افراد روی کره زمین برای کارهایشان به کارشناس مراجعه می‌کنند ولایت فقیه معصوم نیست حرفش عصمت ندارد؛ اما حجت است مثلا دکتر که هر چه به شما بگوید قبول می‌کنید و حرفش برای همه حتی مراجع تقلید هم حجت است.

 

وی با بیان اینکه فکر نکنید با یک سال و نیم درس خواندن فرهیخته شده‌اید، بیان داشت: باسوادان ما، در مسائل دینی چون یکی دو کلاس درس خوانده‌اند می‌گویند چرا باید نماز بخوانیم؟ این افراد چون فکر می‌کنند فرهیخته هستند، برای خدا گردن کلفتی می‌کنند. انسان اگر یک سر سوزن عقل داشته باشد باید مذهبی باشد.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه آزادی معنا دارد، با طرح این پرسش که آیا جسارت به پیامبر اسلام(ص) آزادی است؟ خاطرنشان کرد: اینکه انسان را برنجانی گناه است. 1.5 میلیارد مسلمان روی کره زمین زندگی می‌کنند که با توهین به پیامبر(ص)، آنان را آزردند.

 

حجت الاسلام قرائتی با انتقاد از مدعیان آزادی افزود: در کشور سعودی از اول تولد تا کنون، مردم یکبار برای انتخابات رای ندادند، آمریکا نمی‌فهمد که در آنجا دموکراسی نیست.

 

وی با اشاره به هجمه فرهنگی دشمن از طریق ماهواره گفت: چرا ماهواره یک فرمول علمی به شما نمی‌دهد و هر چی تهاجم فرهنگی است به شما می‌دهد؟

 

رئیس ستاد نماز کشور با بیان اینکه آمریکا دشمن شماست، با طرح این پرسش که دشمنی با آمریکا استدلال می‌خواهد؟ بیان داشت: مرگ بر حقوق بشری که هنگام اعدام صدام قاضی به دنبال دلیلی بود تا او را محکوم کند، مرگ بر این حقوق بشری که به دنبال دلیل برای کسی است که هشت سال ما را بمباران کرد تا مجازاتش کند.

 

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه ما اسلام را نشناخته‌ایم به فرمایشی از امام رضا(ع) که فرمودند«اگر مردم می‌دانستند ما چه می‌گوییم همه عاشق اسلام می‌شدند» اشاره کرد و افزود: چرا قرآن به طین و زیتون قسم خورده معلوم است که بین این دو رابطه است چرا شش بار در قرآن اسم زیتون را آورده؟ امروزه در علم غذا شناسی کشف شده که هرکس یک انجیر و شش زیتون بخورد آثاری دارد که با خوردن چهار و هشت تای آن ندارد.

 

وی بیان داشت: یک قاچاقچی می‌تواند معتاد تولید کند؛ اما یک بچه مسلمان نمی‌تواند یک نمازخوان تولید کند؟ در قرآن آمده است که همه باسوادها یک ذره بیشتر سواد ندارند. درس‌هایی که در دانشگاه خواندید اینها زیاد مهم نیستند اگر از حالا شروع به مطالعه کنید ارزش دارد.

 

رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: شبهاتی پیش می‌آید، مملکت عیب دارد اینکه عیب‌های کشور را نبینیم حماقت است. نباید عیب‌ها را توجیه کرد؛ اما تضعیف کشور هم خیانت است، بدانید از در و دیوار این مملکت جوشید تا انقلاب پیروز شد. صدها هزار جانباز و شهید رفتند، تضعیف کشور خیانت به خون این عزیزان است؛ اما تکمیل رسالت است.

 

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه عمل صالح که در قرآن آمده یعنی یک راهپیمایی که جمعی حرکت می‌کنند که دشمن عصبانی شود، گفت: راهپیمایی 22 بهمن را در ماهواره‌ها نشان می‌دهند و حضور مردم باعث عصبانیت و ترس دشمنان می‌شود این یعنی عمل صالح. عمل صالح یعنی هر ابتکاری که ایران انجام دهد و دشمنان اسلام عصبانی شود این معنای عمل صالح در قرآن است.

 

چهار نوع زن و شوهر در قرآن

 

وی بیان داشت: ما در قرآن چهار نوع زن و شوهر داریم، زن و شوهری که همفکرند در خوبی‌ها مانند پیامبر و حضرت خدیجه، زن و شوهری که همفکرند در بدجنسی مثل ابولهب و زنش. مردی که خوب است و زن بد، زنی که خوب است و مردی که بد مثل فرعون وآسیه.

 

وی به دانشجویان توصیه کرد: وقتتان را برای چیزهای غیر ضروری تلف نکنید، فیلم‌های تلویزیون اگر واجب و حساس هستند نگاه کنید. بدانید فیلمسازان برای هر دقیقه پول می‌گیرند. سوالهای احمقانه نپرسید. یک سوال باید سوال چهار شرط داشته باشد، یکی اینکه واجب باشد، مستحب باشد، مشکل فرد را حل کند یا مشکل جامعه را حل کند. مثلا نماز را در قطب چگونه بخوانیم؟ این سوال نه واجب است نه مستحب و نه مشکل کسی را حل می‌کند.

 

حجت الاسلام قرائتی افزود: به لغت‌ها خیانت شد، مثلا هنر که الان معنا می‌کنند موسیقی. امروزه خانم‌ها حاضر نیستند قالی ببافند. علم زائد شد. خیلی به اسم علم چیزی یادتان دادند که نه مستحب بود و نه واجب. اعلام کرده‌اند در سال‌های آینده فارغ التحصیلان بیکار زیادی داریم، افراد محصل به دنبال هنر هم باشند. چه می‌شود که لیسانس و فوق لیسانس، گچ کاری و نجاری هم یاد داشته باشد. تحصیل کرده باید به جایی برسد که هنر داشته باشد. کار هست میز نیست.

 

رئیس ستاد نماز کشور بیان داشت: قدر کشور را باید دانست خیلی از کشورها انقلاب کردند؛ اما به دلیل نداشتن ولایت فقیه ناموفق بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار