کرم الله دانشفرد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» در خصوص برنامههای فرهنگی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات گفت: دانشگاه آزاد اسلامی هشت برنامه محوری و اساسی را در رأس امور فعالیتهای فرهنگی خودش قرار داده که از جمله میتوانیم به برنامههای اجتماعی، برنامههای امام و انقلاب، برنامه مشاوره دانشجویی، بخشهای نهادینه سازی احکام اسلامی، فرهنگ کار، اخلاق حرفهای و سبک زندگی اسلامی اشاره کرد.
وی افزود: ما در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات سعی کردیم فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی خودمان را صرفاً محدود به فعالیتهای مذهبی نکنیم گرچه فعالیتهای مذهبی در رأس کارهای فرهنگی ما قرار دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات در ادامه با تاکید بر اینکه برنامههای مذهبی مختلفی طی سال گذشته انجام شده است، گفت: امسال برای اولین بار مراسم اعتکاف با حضور بیش از ۳۰۰ نفر دانشجو برگزار شد و برای دهه محرم نیز مراسم مناسب این دهه با شکوه و افتخار دانشجویان و اساتید برگزار گردید.
وی از راه اندازی مسجد امام علی (ع) و پیامبراعظم (ص) توسط این دانشگاه خبر داد و افزود: ساخت یادمان شهداء و برگزاری زیارت عاشورا و دعای توسل در جوار این یادمان نیز یکی از برنامههای مذهبی، فرهنگی دانشگاه به حساب میآید.
دانشفرد به برگزاری دورههای معرفت افزایی تاکید کرد و گفت: دوره معرفت افزایی با برگزاری بیش از ۱۰۰ کارگاه معرفت افزایی انجام شده است علاوه بر این اردوهای مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار شده که به شهرهای مختلف دور و نزدیک دانشجویان سفر کردهاند که این اردوها علاوه بر آشنایی دانشجویان با مسائل فرهنگی و اجتماعی این امکان را به دانشجویان داده است تا از نزدیک از اماکن تاریخی و مذهبی بازدید و زیارت داشته باشند.
وی در ادامه بیان داشت: توسعه مشارکت دانشجویان در برنامههای فرهنگی و اجتماعی و شرکت و دخالت دادن دانشجویان در این کارها یکی از برنامههای اساسی ما بوده که منجر به تشکیل کانونهای مختلف از طریق دانشجویان، تشکلها و هیئتهای مذهبی شده است.
معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات به شرکت بیش از هفت هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت اشاره کرد و افزود: یکی از اقدامات خوبی که امسال صورت گرفت تلاشی بود که توسط کانون قرآن و عترت انجام شد و حدود هفت هزار نفر در مسابقات سراسری قرآن وعترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شرکت کردند که در نوع خود یک حرکت بینظیر بوده است.
وی پاسخ به تقاضاهای محیطی را یکی دیگر از فعالیتهای این دانشگاه برشمرد و افزود: پاسخ به تقاضاهای محیطی و اتفاقاتی که در اطراف و جامعه میافتد از جمله عواملی است که در صحنه بودن دانشگاه را نشان میدهد، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات نیز در این خصوص با برگزاری گردهماییهای مختلف خود را در این عرصه فعال نشان داده است.
دانشفرد در ادامه گفت: برگزاری گردهمایی بزرگ دانشگاهیان در محکومیت اهانت به ساحت پیامبر اعظم (ص)، برگزاری بزرگترین کمپین دانشگاهی در اعتراض به بمباران دانشگاه غزه از جمله فعالیتهای گسترده فرهنگی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات است.
وی از برگزاری کنگره بزرگ الگوهای جاودانه، اسوههای صبر خبر داد و افزود: کنگره بزرگی که در پیش رو داریم با نام الگوهای جاودانه، اسوههای صبر است که منظور از الگوهای جاودانه همه شهداء و اسوههای صبر خانواده آنها هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات به تشریح این کنگره پرداخت و گفت: کسانی که دانشجویی علوم تحقیقات هستند و بستگان درجه یک شهدا محسوب میشوند از آنها خواسته شده تا یادگارهای شهدای خود را به این دانشگاه به امانت دهند تا در یک نمایشگاه بزرگ تمامی آنها نمایش داده شود که کنگره بزرگ الگوهای جاودانه، اسوههای صبر نیز در همین خصوص برگزار خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه این دانشگاه چه فعالیتهای برای روز دانشجو داشته است، گفت: برنامه ۱۶ آذر توسط تشکلها و کانونهای مختلفی برگزار شد چرا که آنها تقاضای برگزاری برنامه داشتند، نهایتاً همه این گروهها تشکیل یک گروه فکری واحد دادند و با برنامه ریزیهای انجام شده توانستیم در روز دانشجو بیش از ۷۰۰ نفر از دانشجویان را در برنامهها شرکت دهیم.
دانشفرد پیرامون لغو مناظره صادق زیبا کلام به مناسبت ۹ دی گفت: احتمالاً این خبر بدون پشتوانه در برخی سایتها نوشته شده که قرار است در ۹ دی ماه مناظرهای صورت بگیرد که این مناظره به این طریق باشد که یک نفر ۹ دی را تکذیب و دیگری آن را تأیید کند که البته راجع به برگزاری این مناظره هیچ مجوزی صادر نشد که بعد از آن لغو شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: صدور مجوز در اختیار یک هیأت سه نفره است و این هیأت سه نفره هیچ جلسهای برای برگزاری این مناظره نداشته است بنابراین اصل خبر کذب بوده است و نمیتوان به خبرهای که با پیامک به خبرگزاریها ارسال میشود زیاد مطمئن بود.