کد خبر:۳۹۱۳۷۴
در نمایشگاه الگوهای جاودانه علوم و تحقیقات صورت گرفت:

رونمایی از سه جلد کتاب ویژه زندگی نامه شهدای واحد علوم و تحقیقات

در نخستین روز بازگشایی نمایشگاه الگوهای جاودانه ، اسوه های صبر واحد علوم و تحقیقات، از سه جلد کتاب درمورد زندگی نامه شهدای این واحد دانشگاهی ، رونمایی شد.
 رونمایی از سه جلد کتاب ویژه زندگی نامه شهدای واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، کرم اله دانشفرد معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، در مراسم رونمایی از این کتب، با اشاره به اینکه این سه جلد کتاب به زندگی نامه شهیدان سوداگر، عاشوری و خان می‌پردازد، گفت: زندگی نامه این شهدای فارغ التحصیل یا دانشجوی واحد علوم و تحقیقات، به همت معاونت فرهنگی واحد و ستاد شهدا و ایثارگران در قالب سه جلد کتاب تالیف و منتشر شده است.


وی هدف از انتشار این کتب را شناساندن مراتب علمی ایثار، جانبازی، اخلاق و ارتباط خانوادگی شهدا به دانشجویان و عموم مردم دانست و اظهار داشت: رسانه‌های مکتوب از جمله کتاب در نهادینه ساختن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نقش موثری دارند.

 


دانشفرد تهیه کتاب‌ها در زمینه شهدای گرانقدر را یکی از فعالیت‌های فرهنگی دانست و افزود: معتقدم جوانان علاوه بر فضای علمی باید با جوانان موفقی که مدافع و پاسدار ایران اسلامی هستند، به عنوان الگوی ایثار و شهادت آشنا شوند.

 


وی با اشاره به حجم کم این سه کتاب، تصریح کرد: تلاش شده است با گردآوری نکات کلیدی از زندگی و موفقیت شهدا، مخاطبان با مطالعه کتب در مدت زمانی کوتاه، با جنبه‌های گوناگون زندگی آنان آشنا شوند.


معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات افزود: این سه جلد کتاب به صورت هدیه در اختیار کلیه شرکت کنندگان در نخستین کنگره الگوهای جاودانه، اسوه‌های صبر واحد علوم و تحقیقات قرار می‌گیرد و پس از همایش علاقه مندان با مراجعه به دبیرخانه کنگره می‌توانند این سه جلد کتاب را دریافت کنند.


وی با اشاره به برپایی نمایشگاه نمایشگاه الگوهای جاودانه، اسوه‌های صبر، گفت: برپایی این نمایشگاه تنها یک کار نمایشی نیست بلکه خود حکایت و حدیثی از وقایع تاریخی، دلدادگی و وفاداری مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.


دکتر دانشفرد از برپایی غرفه‌های خوش نویسی، سنگ‌های زینتی، صنایع دستی، تابلو فرش و معرق وخاتم کاری در این نمایشگاه خبر داد و گفت: توجه به تولید داخلی و افزایش رشد و بالندگی در کشور با الگوبرداری از فرهنگ ایثار و شهادت از اهداف برپایی این نمایشگاه است.


وی بر لزوم تشویق خانواده‌ها و فرزندان شهدا و ایثارگران برای پویایی در جامعه و فعالیت در راستای گسترش تولید داخلی تاکید کرد و ادامه داد: غرفه‌های بسیج دانشجویی، بسیج اساتید، هفت سین نوروز و بهار خرمشهر بخش دیگری از غرفه‌های این نمایشگاه را تشکیل می‌دهند که در تمامی آن‌ها از آثار دانشجویان واحد به ویژه خانواده شهدا و ایثارگران و اهالی مناطق جنوبی کشور استفاده شده است.


وی تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه، همه روزه، ویژه برنامه پادکست رادیو دانشجو واحد علوم و تحقیقات، به مناسبت برگزاری کنگره الگوهای جاودانه، اسوه‌های صبر پخش می‌شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه تا دهم اسفندماه سال جاری در محل سالن نمایشگاهی نور در ساختمان علوم پایه واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار