دکتر حسین احمدی در حاشیه نشست سینما و تاریخ ملل اسلامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با سینمای امید گفت: از سال گذشته متوجه این جملات نشده ام و خود دولت در این زمینه روشن سازی انجام نداده و سینمای امید همچنان یک واژه گنگ است برای من.
وی افزود: شاید منظورشان برقراری ارتباط بهتری با نسل چهارم انقلاب بوده است که سینما را از زاویه نزدیک به این نسل تعریف می کند.
این استاد دانشگاه راجع به عملکرد سازمان سینمایی در حدود این دو سال بیان داشت: نباید سینما را منتسب به دولت کنیم زیرا سینما یک مولف ملی است که برای آن باید یک سناریوی ملی نوشت.
احمدی در ادامه تصریح کرد: ما نباید سینما را معطوف کنیم به یک گروه و دولت چیزی که وجود دارد دولت ها هیچ وقت ثابت در راس کار قرار نمی گیرند و همواره در رفت و آمد هستند به نظرم باید استراتژی دراز مدتی برای سینما تدوین کرد تا اتفاقات خوبی را در آینده از سینمای ایران بشود تقاضا کرد.
وی در آخر در رابطه با توهین نشریه فرانسوی به ساحت حضرت پیغمبر گفت: کار تاریخی هنری باید در این زمینه صورت بگیرد تا خیلی از خلاهای به وجود آمده هر چه سریع تر رفع شود به شرطی که زمینه های علمی آن متناسب با شرایط زمانی حال حاضر باشد اینکه ما یک اثر سینمایی را با هزینه گزاف بسازیم و با آنچه که مدنظرمان قرار دارد فاصله داشته باشد نوعی عقبگرد محسوب می شود.