نمایشگاه حجاب و عفاف دانشگاه علامه تا ۲۷ بهمن ادامه دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۳۲۵

نمایشگاه حجاب و عفاف دانشگاه علامه تا ۲۷ بهمن ادامه دارد

نمایشگاه عفاف و حجاب دانشگاه علامه طباطبایی که به همت دفتر نهاد رهبری این دانشگاه راه اندازی شده است تا ۲۷ بهمن ماه ادامه دارد.
نمایشگاه حجاب و عفاف دانشگاه علامه تا ۲۷ بهمن ادامه دارد

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی(ره)؛ نمایشگاه بزرگ پرنیان با غرفه های متعدد، متنوع  و جذاب به همراه بن های تخفیف دانشجویی ویژه دانشجویان ورودی ۹۳-۹۴  برپا شده است.

 

این نمایشگاه در ایام دهه فجر فعال بوده است و از ۱۸ بهمن ماه به مدت ده روز در بخش های فانوس (پرسش از شما ،پاسخ از ما)؛ حالا ماه شدم (آتلیه عکاسی)؛ بیشتر بدانیم (رسانه های مکتوب)؛ کافه کتاب (مطالعه کتاب)؛اسلامی‌بپوشیم(عرضه ملزومات حجاب) ؛ خون نوشته (وصیت نامه شهدا درباره حجاب)؛ آمفی تئاتر (ارائه محصولات رسانه ای در موضوع حجاب) ؛ تالار و گفتگو و تریبون آزاد و همایش های کاربردی به همراه اهدای پکیج ها و هدایای نفیس فعالیت می‌کند.

 

قابل ذکر است محل برگزاری، نمایشگاه مرکزی دانشگاه و ساعت فعالیت آن از ساعت ۱۰ الی ۱۵ است.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار