به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» علی خضریان رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور در مناظره امروز با موضوع «انقلاب برای چه بود» در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: من معتقدم برای آنکه بدانیم انقلاب اسلامی برای چه به وجود آمد نیاز به یک بازگشت تاریخی داریم که علل تاریخی را بررسی و بازیابی کنیم.
وی ادامه داد: نکته اساسی که باید به آن توجه شود برخی متأسفانه تصور می کنند انقلاب اسلامی در سال ۵۷ کامل و تمام شد اما درحالی که انقلاب جمهوری اسلامی جاری و ساری است و به پایان نرسیده است.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور در ادامه اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که می توان دلیل انقلاب اسلامی را بررسی کرد شعارهای است که در زمان انقلاب داده می شد که بدانیم چه چیزهای نارضایتی مردم را به وجود آورده بود و در واقع اصلی ترین شعارهای آن زمان حول دو محور اساسی بود. استقلال آزادی جمهوری اسلامی که با ادبیات های مختلف بیان می شد و دیگری شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی که هر دو ریشه و پایه آنها حکومت اسلامی بود.
خضریان در ادامه بیان داشت: در اعتقاد من ادبیات ها و تاریخ نگاری های که انجام شده امام یکه تاز رهبری جمهوری اسلامی بود و مستندات آن را نیز می تواند در همین شعارها پیدا کرد و در نقش رهبری در راهبری انقلاب اسلامی تأکید دارند.
وی در ادامه اظهار داشت: هیچ کجای دنیا مردم هر ساله آرمان های خود را فریاد نمی زنند و جمهوری اسلامی ایران خوشبختانه هر ساله تکرار آرمان های خود را به یک پروژه قدرت بدل می کندو در سطح خیابان ها و کشور به نمایش می گذارد.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور تصریح کرد: یک حلقه بسته فکری که متأسفانه همچنان در درون جریان روشنفکری و جریان های سیاسی ما درحال نفوذ است این است که تلاش می شود انقلاب را درگیر مسائل خرد و جزئی و کم اهمیت کند.
وی افزود: ما هرگز نفی پیشرفت و یا تکنولوژی را نکرده ایم اما مثال آن نظیر مثال چاقو است که همه می تواند خطرناک باشد هم مفید بستگی دارد در دست چه کسی باشد و به اعتقاد من باید نگاه مان به انقلاب اسلامی نگاهی کلان و فارغ از نگاه های جزئی باشد.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور تأکیدکرد: یکی از شائبه های که وجود دارد این است که می گویند ساخت جاده ها و کارخانه ها در انقلاب انجام نمی شد. از کجا مشخص بود که انجام نمی شد؟ جواب برای آن وجود دارد اما نباید نگاه را به سمت نگاه های خرد ببریم چرا که در این صورت قطع به یقین به نتیجه نمی رسیم.
یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، نظام سیاسی دینی است
خضریان در ادامه بیان داشت: یکی از مهم ترین دستاوردهای که انقلاب اسلامی به دست آورد که می توان گفت قطع به یقین نظام جمهوری اسلامی پیروز نمی شد دست نیافتنی بود نظام سیاسی دینی بود که محقق شد.
وی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از فعالیت های مهم و دستاوردهای انقلاب اسلامی حفظ و ایجاد و استقلال سیاسی نظامی و ... است که ما بیش از پیروزی انقلاب اسلامی هرگز دارای استقلال خاصی نبودیم و حتی محمدرضا شاه پهلوی در یکی از کتابی خود اشاره کردند که در زمان برگزاری مجلس شواری ملی یک لیست ۸۰ نفره از سوی سفارت انگلیس به وی داده شد که باید وارد مجلس شوند و همچنین از سوی دیگر لیستی ۱۲ نفره از سفیر روس به وی داده شد. همه اینها در حالی بود که کل مجلس شورای ملی در آن زمان ۱۱۶ نفر بود و خود اذعان داشت که همان افراد وارد مجلس شدند.
خضریان در ادامه اذعان داشت: ما درحوزه نظامی به هیچ عنوان گونه ای نبودیم که بتوانیم حتی یک فشنگ را در کارخانه ایرانی طراحی و بسازیم و در واقع آنچه بیش از انقلاب بود مبتنی بر جمله «ما نمی توانیم» بود.
وی افزود: انقلاب اسلامی ما می توان را بارور کرد و امروز شاهد هستیم که شبکه های امریکایی اذعان می کنند که تهران امروز حداقل چهار پایتخت عربی را تحت نظر خود دارد.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور تصریح کرد: حضرت امام خمینی به عنوان فردی که رهبر این انقلاب بودند همه مباحث را روشن اعلام کردند و هرگز در آن زمان چنین بحثی نبود که زندان نداشته باشیم و این موضوع نیز درهیچ کجای دنیا وجود ندارد و هرگز مطرح نشد که با مخالفان سیاسی که دست به اسلحه ببرند کاری نداشته باشیم و در واقع ریشه آنچه که امام فرمودند حکومت اسلامی بود که بروز و ظهور کند.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور در ادامه بیان داشت: ما در ابتدای انقلاب ۱۶ توطئه ۳ کودتا چندین جنگ های داخلی داشتیم و در همان ابتدا نیز اعدام های سیاسی با نظارت خود امام راحل انجام شد بود و همچنین یکی از نکات مهم دیگری که در همان زمان مورد تأکید امام بود امریکاستیزی بود که در خصوص آن فرموده بودند امریکا خصم قرآن است و اینکه بگویم هدف انقلاب امریکاستیزی نبود اشتباهی است که می توانیم آن را در شعارهای انقلاب نیز ببینیم و مردم بیش از آنکه در شعارهای انقلاب مرگ بر شاه را بگویند مرگ بر امریکا را سرمی دادند.
رئیس اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان کشور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مرزهای خود را کشور فراتر برده و در خصوص بحثی که در رابطه با شورای نگهبان و نظارت آن در انتخابات مطرح شد، همان گونه که زیباکلام بیان کردند ولایت فقیه را درچارچوب قانون اساسی قبول دارند، همان قانون اساسی بر وظایف شورای نگهبان تأکید کرده و این موضوع نیز در بسیاری از کشورهای دنیا مطرح است.