کد خبر:۳۹۰۴۴۰
در دهمین جلسه‌ی هیات ممیزی؛ 

درجه علمی دو عضو هیات علمی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان ارتقا یافت

ارتقای درجه علمی دو عضو هیات علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان در دهمین جلسه‌ هیات ممیزی این دانشگاه تصویب شد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، در دهمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه که دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان حمزه ایزدی معاونت دانشجویی و عضو هیات علمی گروه گیاهپزشکی با اکثریت قاطع آرا به مرتبه استادی ارتقا یافت. 


همچنین در این جلسه حمید جعفری معاونت آموزشی و عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی با اکثریت قاطع آراء به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافت. 


ایزدی متولد سال ۱۳۴۷ شهرستان آباده است که در سال ۷۶ به عضوت هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) در آمده است، وی مدارک کار‌شناسی، کار‌شناسی ارشد و دکترای خود را به ترتیب در سال های ۱۳۷۳، ۱۳۷۶ و ۱۳۸۴ از دانشگاه های اصفهان، تهران و دهلی نو اخذ کرده است. 


و دکتر جعفری متولد سال ۱۳۴۵ شهرستان بافق در ۱۵ شهریور ۷۲۱ به عضویت هیات علمی این دانشگاه درآمده است، وی مدارک کار‌شناسی، کار‌شناسی ارشد و دکترای خود را به ترتیب در سال های ۱۳۶۷، ۱۳۷۱ و۱۳۸۴ از دانشگاه های اصفهان-شیراز و یزد اخذ کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار