کد خبر:۳۹۱۹۸۰
مهرزاد ارشدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

شبکه «افق» دریچه پیمودن راه صحیح تربیت جامعه

یکی از عکاسان دوران دفاع مقدس با بیان اینکه حرکت‌های جدیدی در حوزه رسانه با راه‌اندازی شبکه افق شروع شده است گفت: در حقیقت دریچه‌ای باز شده و نشان داده که می‌توان بخشی از راهی را که در پیش داریم بپیماییم.

مهرزاد ارشدی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به نقش مهم رسانه در جوامع امروزی اظهار کرد: تمام شغل‌ها به نوعی با فرهنگ، رسانه و هنر گره می‌خورند، همه کسانی که در این کشور مشغول به کار هستند وقتی پس از پایان کار به منزل می آیند و با نخستین مفهومی که روبه رو می شوند رسانه و در دنیای امروز تلویزیون است.

 

وی افزود: انواع و اقسام برنامه ها امروز با فشار دادن یک کلید در اختیار مخاطبان قرار می گیرند بنابراین زبان رسانه امروز در همه خانواده ها شناخته شده و قابل استفاده است.

 

این عکاس دوران دفاع مقدس با طرح این پرسش که چه میزان در استفاده از این ابزار و بهره‌مندی از آن در راستای اصلاح نظام خانواده و تربیت صحیح بهره برده‌ایم، گفت: در جواب باید گفت اگر خانواده را از نظر رسانه ای اقناع کنیم و راه و روش درست زندگی کردن را با استفاده از آموزه‌های دینی و سیره ائمه اطهار(ع) به افراد اجتماع بیاموزیم، کلید راه تربیت صحیح را در جامعه در اختیار خواهیم داشت. البته در این عرصه هنوز با آنچه مطلوب است فاصله زیادی داریم.

ارشادی ادامه داد: معیار توسعه در یک جامعه، تربیت و اصلاح خانواده است زیرا این نهاد، نخستین اجتماعی است که افراد در آن شخصیت خود را شکل می دهند و سپس وارد جامعه می شوند.

 

وی با اشاره به حرکت های جدید در حوزه رسانه با راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی اظهار کرد: با راه اندازی شبکه‌هایی چون ، شبکه افق دریچه ای باز شده و نشان داده که می توان بخشی از راهی را که در پیش داریم بپیماییم.

 

این عکاس دوره دفاع مقدس با اشاره به رویکرد سبک زندگی اسلامی- ایرانی شبکه افق عنوان داشت: به نظر می رسد مردم به این شبکه که خود، نگاهی نو به رسانه دارد کشش دارند ولی این ابتدای راه است و باید همت داشت و با توجه به نیازهای امروز جامعه، نسخه های رسانه ای خوبی هم برای آنها تجویز کرد و با همین سیاست به برنامه سازی پرداخت.

 

وی در خاتمه تصریح کرد: به نظر می رسد با روشی که در پیش گرفته شده افق آینده بسیار روشن است.

 

گفتنی است شبکه افق سیما روز جمعه 8 اسفند فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار