به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام شیرازی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس در مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقه کتابخوانی کتاب و زندگی با محوریت کتاب «من زنده ام» نوشته معصومه آباد که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، با بیان اینکه امیدوارم خدا کتابخوانی را روز به روز در کشور ما پررنگ تر کند، گفت: سالهای 1370 در همین حوزه هنری با آقای سرهنگی صحبت میکردیم و افسوس میخوردیم که کاش جایی بود تا کتابهای دفاع مقدس را خریداری می کرد؛ چرا که در آن دوران تنها تیراژ کتاب ها هزار نسخه بود و بسیاری از آثار دفاع مقدسی به خاطر عدم آشنایی جامعه با آنها خاک می خورد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از سال 69 بر برخی از آثار دفاع مقدسی تقریظ می نوشتند، ادامه داد: با این حال اجازه انتشار تقریظ ها نداشتیم و تنها زمانی که تقریظ ها به 20 عدد رسید توانستیم نمایی از کتاب ها را در چند شماره در روزنامه جمهوری اسلامی به چاپ برسانیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس اظهار داشت: قطعا مقام معظم رهبری طی این سال ها اصلی ترین مشوق ما برای فعالیت در این حوزه بوده و طبیعتا زمانی که ایشان بر کتاب ها تقریظ می نوشتند، وضعیت امروز آثار دفاع مقدسی را در نظر گرفته بودند؛ چرا که اگر حمایت ایشان از دفتر ادبیات دفاع مقدس نبود، شاید سرهنگی با این دلگرمی به کار خود ادامه نمی داد و امروز شاهد تولید آثاری چون دا و ... نبودیم.
حجت الاسلام شیرازی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب وقتی کتاب فرهنگ جبهه را مطالعه کردند، فرمودند که از خواندن آن قانع نشده اند، گفت: رهبری عنوان کردند که کتاب را به اهل خانه معرفی کردم و گفتم این کتاب را بخوانید، ولی باز هم قانع نشدم و در سال 74 نیز ایشان فرمودند که ای کاش این کتاب در همه خانه ها وجود داشت؛ بنده وظیفه خودم که بزرگترین مدال را به رهبر انقلاب تقدیم کنم که اگر تلاش و تشویقهای ایشان نبود فرهنگ مطالعه کتابهای دفاع مقدس هم در جامعه نبود.
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس خاطر نشان کرد: برگزاری مسابقه کتابخوانی یکی از تدبیرهای رهبری بوده که چند سال نیز در کشور دنبال شد، ولی آن طور که باید به آن پرداخت نشد تا اینکه در نهایت برگزاری این مسابقه را به ناشران انقلاب اسلامی واگذار کردیم.