آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۵۵۶
در دیدار رئیس جمهور با آیت‌الله صافی‌گلپایگانی عنوان شد:

آیت‌الله صافی‌گلپایگانی: نباید فقط یک یا چند کشور موضوع سیاست خارجی ما باشد

مرجع عالیقدر شیعه کاهش هر چه بیشتر اختلافات جناحی را به نفع مردم و مصلحت کشور دانست‌ و اظهار داشت: توجه به سیاست خارجی حائز اهمیت است و نباید فقط یک یا چند کشور موضوع سیاست خارجی ما باشد، بلکه باید به ارتباط سازنده با دیگر کشور‌ها توجه شود.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، به نقل از سایت دولت، آیت‌الله ‌صافی‌گلپایگانی در دیدار رییس جمهور‌ که شامگاه چهارشنبه و در جریان سفر استانی دولت تدبیر و امید به قم و در بیت معظم له برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش‌های مجموعه دولت و موفقیت‌هایی که با وجود مشکلات فراوان به نتیجه رسیده است، افزود‌: توجه دولت به مردم و رفع مشکلات اقتصادی آنها که از گذشته بوده‌ به ویژه فقرا و ضعفا باید ادامه یابد و برنامه‌های مفید دولت در این جهت باید شتاب بیشتری بگیرد. اقدام دولت در زمینه سلامت و درمان مردم بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است.

 

وی کاهش هر چه بیشتر اختلافات جناحی را به نفع مردم و مصلحت کشور دانست‌ و اظهار داشت: توجه به سیاست خارجی حائز اهمیت است و نباید فقط یک یا چند کشور موضوع سیاست خارجی ما باشد، بلکه باید به ارتباط سازنده با دیگر کشور‌ها توجه شود.

 

صافی‌گلپایگانی اصلاح روابط، حل برخی مسایل و توسعه رابطه با کشورهای اسلامی را مورد تاکید قرار داد‌ و در خصوص تهدیدات گروه‌های تروریستی تصریح کرد: زمینه‌های شکل‌گیری گروه‌های متحجر و تروریستی مثل داعش را نباید در مبارزه با آنان نادیده گرفت.‌

 

این مرجع عالیقدر شیعه همچنین با اعلام اینکه «همواره شما را دعا می‌کنم»، فضای شاداب در محیط‌های دانشگاهی را برای پیشرفت کشور ضروری دانست‌ و دولت را به بهره‌گیری هر چه بیشتر از آنها توصیه کرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی نیز در این دیدار گزارش کوتاهی را از مهمترین برنامه‌ها و اقدامات دولت ارائه داد و گفت: رهنمودهای مرجعیت مهمترین راهنما و یاریگر دولت در تدوین و اجرای برنامه‌ها در جهت آرمان‌های انقلاب و رضایت مردم است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار