آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۷۲۱
جانشین فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان:

مهندسان برای دستیابی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تلاش مضاعف کنند

جانشین فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان گفت: مهندسان ما باید برای دستیابی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تلاش مضاعفی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ حسین کریمی اول جانشین فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان امروز در مراسم بزرگداشت روز مهندس که به همت بسیج مهندسین در تالار شهید مطهری دانشگاه گلستان برگزار شده بود، انقلاب اسلامی را زمینه ساز تمدن بزرگ و نوین اسلامی خواند و گفت: برای دست یافتن به این مهم باید زیرساخت‌های انقلاب را محکم بنا کنیم.

وی افزود با تأکید بر ضرورت نگاه عمیق و تخصصی به انقلاب اسلامی، متذکر شد: برای تشکیل حکومت بزرگ اسلامی و اتصال آن با حکومت موعود باید نگاه تخصصی را جایگزین نگاه سنتی کنیم مانند همان نگاه تخصصی که در هشت سال دفاع مقدس داشتیم چرا که اگر نگاه سنتی و دیکته شده را پیاده می‌کردیم به پیروزی دست نمی‌یافتیم.

جانشین فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان ادامه داد: در زمان جنگ، رزمندگان ما اکثر عملیات‌ها را در قالب رزم شبانه انجام می‌دادند که ارتش کلاسیک هیچ جای دنیا این را ندارد ولی فرزندان خمینی کبیر (ره) این سنت را شکستند و با مهندسی عملیات‌های تازه دشمن را غافلگیر می‌کردند.

کریمی اول بسیاری از عملیات‌ها و مهندسی‌های زمان جنگ از جمله ساخت پل خیبر را شگفت انگیز دانست و عنوان کرد: عملیات والفجر۸ و ساخت پل بعث در روزدخانه‌ای وحشی آن قدر پیچیده و ارزشمند بود که بسیاری از کشورها آن را در دانشگاه‌های خود تدریس می‌کنند.

وی با بیان اینکه این مهندسی و نگاه تخصصی باید در تمامی مقاطع انقلاب وجود داشته و پیشرفت کند، ابراز کرد: امروز به رغم تحریم‌های اقتصادی مهندسان ما در زمینه صنایع دفاعی، هوا فضا، نانو، پزشکی، هسته‌ای، کشاورزی و ساخت پل و سد و بزرگراه پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ایم اما این نباید موجب رضایت کامل ما شود و باید مهندسان ما برای دست یابی به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تلاش مضاعفی داشته باشند.

جانشین فرماندهی سپاه نینوا استان گلستان تصریح کرد: تحریم و کمبود امکانات مانع پیشرفت محسوب نمی‌شود و باید با خودباوری و تلاش و روحیه بسیجی و بهره مندی از ظرفیت نیروی انسانی موجب رشد و شکوفایی انقلاب اسلامی شویم؛ سپاه و بسیج نیز در این راه به دولت کمک خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار