آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۰۱۱

تقدير از عضو هيأت علمي دانشگاه شهركرد به عنوان دانشمند برجسته‌ كشور

مجيد ابن علي، عضو هيات علمي دانشگاه شهركرد به عنوان دانشمند برجسته‌ كشور در سومين دوره‌ معرفي دانشمند جوان و برجسته‌ كشور در فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران مورد تقدير قرار گرفت.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دانشگاه شهركرد، همزمان با پنجم اسفند، روز مهندسي به همت گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران، سومین دوره‌ معرفي و تجليل از دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور برگزار و پنج دانشمند جوان برجسته‌ رشته‌هاي مهندسي معرفي شدند.

 

در اين مراسم مجيد ابن علي، عضو هيأت علمي گروه مهندسي برق دانشگاه شهركرد و رئيس دانشكده‌ فني ومهندسي اين دانشگاه به عنوان دانشمند جوان برجسته‌ كشور در مهندسي برق  معرفي و از سوي فرهنگستان علوم مورد تقدير قرار گرفت.

 

رضا داوري اردكان، رئيس فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران در مراسم تجليل از مهندسان، استادان و دانشمندان جوان برجسته‌ كشور در فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران گفت: مهندسان پيوند ميان علم و جامعه را برقرار مي‌كنند، از اين رو فرهنگستان علوم به دنبال تجليل از فعاليت‌هاي مهندسان است.

 

رئيس فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي افزود: فرهنگستان سعي دارد دانشمندان تمامي رشته‌هاي علمي را در كنار يكديگر جمع كرده تا به بحث و تبادل نظر در زمينه هاي مختلف بپردازند.

 

محمدرضا عارف، رئيس گروه فني و مهندسي فرهنگستان علوم هم در سخناني روز مهندسي را بهانه اي براي قدرداني از كساني دانست كه در پيشرفت كشور سهم به‌سزايي دارند و گفت: مهندسان كشور در امور زيربنايي، عمراني، صنعتي و سازندگي داراي نقش برجسته‌اي هستند و پيشتازان توسعه‌ علم به شمار مي‌روند.

 

عارف ارتباط نزديكتر با دانشگاه هاي مهندسي و چهره‌هاي برجسته‌ علمي و مهندسي را از اولويت‌هاي فرهنگستان علوم در سال ۹۴ عنوان كرد.

 

ابن‌علي نيز در اين مراسم طي سخناني با تشكر از معرفي وی به عنوان منتخب گروه مهندسي با اشاره به توجه دنيا به حوزه‌ علوم نور و اوپتيك گفت: استفاده از نور در حوزه‌هاي صنعت، دفاعي، پزشكي، معماري، انرژي سبز و حتي محصولات غذايي افق‌هاي بيكراني پيش روي ما گذاشته و بخش قابل توجهي از اقتصاد جهان در قرن بيست و يكم بر آن متكي و تمام كشورهاي صنعتي و اغلب كشورهاي صنعتي و اغلب كشورهاي در حال توسعه جايگاه خاصي براي اقتصاد مبتني بر فناوري‌هاي نوري منظور كرده‌اند.

 

وي در ادامه خواستار اهميت دادن به فناوري‌هاي مربوط به نور در حوزه‌ آموزش و پژوهش و بومي‌سازي اين تكنولوژي در حوزه‌هاي مختلف كشور شد.

 

ابن‌علي بر مطالعه‌ نور در حوزه‌ انرژي براي توليد انرژي ارزان و سبز همچنين مطالعه‌ نور در حوزه‌ بايوفوتونيك تأكيد كرد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار