جبارکوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به مطالبات فرهنگیان از دولت گفت: فرهنگیان در بحث رتبه بندی مطالباتی را از دولت دارند و نمایندگان در راستای رسیدن فرهنگیان به مطالباتشان طرح ارتقای رتبه بندی فرهنگیان را در ۹ ماه گذشته در مجلس مطرح کردند که این طرح در صحن علنی رأی نیاورد.
وی در ادامه با بیان این مطلب که دولت با طرح ارتقای رتبه بندی فرهنگیان در مجلس مخالفت کرد و از مجلس تا پایان سال ۹۳ فرصت خواست تا این موضوع را در قالب لایحه به مجلس ارائه کند، افزود: معاون اول رئیس جمهور در آغاز سال تحصیلی اعلام کرد که نظام رتبه بندی فرهنگیان را تا پایان سال ۹۳ در قالب لایحه به مجلس ارائه خواهیم کرد.
عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه طرح ارتقای رتبه بندی فرهنگیان هم در سیاستهای کلی مقام معظم رهبری و هم در سند تحول بنیادی آموزش و پرورش آمده است ولی متاسفانه شاهد هستیم دولت ارادهای برای اجرای این قانون ندارد و تا کنون لایحهای را در این زمینه به مجلس ارائه نکرده است.
وی در رابطه با طرح دو فوریتی نمایندگان در زمینه ارتقای رتبه بندی فرهنگیان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس در قالب طرحی دو فوریتی دولت را ملزم کردند تا ظرف ۶ ماه لایحه ارتقای رتبه بندی فرهنگیان را به مجلس ارائه دهد و منابع تأمین این طرح را نیز در بودجه در نظر بگیرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بیش از ۳۰ نماینده طرح دو فوریتی الزام دولت به ارائه لایحه ارتقای رتبه بندی فرهنگیان را امضاء و تقدیم هیئت رئیسه کردهاند و این طرح در حال حاضر جهت ارائه در صحن در کریدور چاپ قرار دارد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرح دو فوریتی الزام دولت به ارائه لایحه ارتقای رتبه بندی فرهنگیان احتمالاً بعد از اتمام بررسی لایحه بودجه در دستور کار نمایندگان در صحن علنی قرار خواهد گرفت و امیدواریم بتوانیم در سال آینده این طرح را اجرایی کنیم.
کوچکی نژاد در ادامه با بیان این مطلب که وقتی نمایندگان در طرحی دولت را موظف و ملزم به انجام کاری می کنند دولت باید آن اقدام خواسته شده نمایندگان را در کشور اجرایی کند، گفت: اگر دولت لایحه ارتقای رتبه بندی فرهنگیان را به مجلس ارائه نکند نمایندگان میتوانند دولت را مواخذه و فردی که قانون را اجرایی نکرده طبق آئین نامه داخلی مجلس به قوه قضائیه به معرفی کنند.
نماینده مردم رشت عدم اجرای قانون استخدام پیش دبستانیها را از قوانینی دانست که دولت هنوز این قانون را اجرایی نکرده است، گفت: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گزارشی به رئیس مجلس این موضوع را بیان کرده است که باید پرونده وزیر آموزش و پرورش به دلیل عدم اجرای قوانین مجلس به قوه قضائیه ارجاع داده شود.
وی با تاکید بر اینکه مجلس برای کمک به دولت جهت اجرایی شدن استخدام معلمان پیش دبستانی ۱۰۰ میلیارد تومان کمک خواهد کرد، گفت: منابع این کمک از فروش مدارس دولتی به غیردولتی تأمین میشود چرا که از فروش مدارس دولتی به غیردولتی ۳۰۰ میلیارد تومان باقی مانده است و نمایندگان در پیشنهاد تبصره ۱۳ لایحه بودجه به دولت اجازه برداشت از ۳۰۰ میلیارد تومان را خواهند داد تا قانون استخدام معلمان پیش دبستانی را در کشور اجرایی کند و این پیشنهاد در هفته جاری در صحن علنی مطرح خواهد شد.
عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس در ادامه به صحبتهای اخیر وزیر بهداشت اشاره کرد و گفت: وزیر بهداشت در یکی از سخنرانیهای خود بیان کرد که به منتقدین خود در وزارت بهداشت توجه نمیکند و این صحبت در حالی از سوی وزیر بهداشت مطرح شده که منتقدین جمع کثیری از را در وزارت بهداشت تشکیل میدهند و به این ترتیتب قاضی زاده میخواهد با این حرفش به اکثر افردای که در زیر مجموعههای وزرات کار فعالیت میکند، توجه نکند.
کوچکی نژاد بیان داشت: احتمال دارد وزیر بهداتش به غرور کاذبی رسیده باشد که این چنین در خصوص منتقدین صحبت میکند و یا اینکه میخواهد راه رئیس دولت را در رابطه با منتقدین خود ادامه دهد و ما معتقدیم که عقل حکم میکند هر مدیری جهت درست عمل کردن قوانین به منتقدین بیشتر رسیدگی کند.
وی خطاب به وزیر بهداشت گفت: وزیر بهداشت بهتر است از عناوین غیرعاقلانه همچون عناوینی که رئیس دولت در برخورد با منتقدین ازآنها بهره میگیرد استفاده نکند زیرا که بهره گیری از این عناوین را در شأن "قاضی زاده هاشمی" نمیدانیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص سئوال خود از وزیر بهداشت نیز گفت: از وزیر بهداشت نیز سئوال دارم چرا تاکنون خدمات تعرفه پرستاران را اجرایی نکرده است و اگر وزیر بهداشت در کمیسیون به سئوال من پاسخ قانع ندهد سوالم را ملی اعلام و در صحن علنی مطرح خواهم کرد.
کوچکی نژاد گفت: متأسفانه سازمان نظام پرستاری امروزه به آفتی دچار شده است که نمیداند رئیس نظام پرستاری است و یا معاون رئیس جمهور و اگر رئیس نظام پرستاری میخواهد راه معاونتی وزیر بهداشتی خود را ادامه دهد بهتر است که از سمتش در سازمان نظام پرستاری استعفا دهد و معاون وزیر بهداشت شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خاتمه گفت: رئیس سازمان نظام پرستاری با رأی پرستاران به این سمت دست یافته است و بهتر است به جای اینکه از افراد رده بالای وزارت بهداشت دفاع کند از پرستارانی که به وی رأی دادهاند و امروز منتقد اقداماتش هستند، دفاع کند.