کد خبر:۳۹۴۲۶۸
گزارش/

اعتراض پرستاران به بی‌عدالتی، افزایش تعرفه‌های پزشکی و مسئولان خاموش

اعتراض جامعه پرستاری که اجرای طرح تحول سلامت را عامل تبعیض بین پزشکان و سایر کادر درمان می داند، همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ماجرا یک دو دوتا چهارتای ساده است. طرح تحول سلامت با هدف افزایش رضایتمندی بیماران در حال اجراست. بیمارستان های دولتی موظفند تنها ده درصد هزینه ها را از بیمار بگیرند و این امر موجب شده تا آمار مراجعه به این بیمارستان ها بالا رود. وقتی آمار مراجعه بالا می رود، کادر درمان متحمل فشار بیشتری می شوند. بدیهی است افزایش فشار به کادر را باید به نحوی جبران کرد. افزایش فشار به کادر باید متناسب عایدی آن ها باشد تا اعتراض ها بلند نشود. چیزی که رعایت نشده و همینطور نارضایتی کادر درمانی علی الخصوص پرستاران را بیشتر و بیشتر کرده است...

 

کارشناسان سلامت این نارضایتی را در نتیجه توجه نشدن به پرستاران و کادر درمانی در طرح تحول سلامت و البته اجرا نشدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می دانند.

 

قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و تعدیل کارانه های پرستاری در سال هشتاد و شش تصویب شد که بر اساس آن کلیه مراکز بهداشتی درمانی کشور وزارت بهداشت موظف شد استاندارد بسته های خدمات تشخیصی، درمانی کادر پرستاری را تعیین کند.

 

اما این اتفاق در این سال ها نیفتاد و هر روز زمزمه هایی از نارضایتی پرستاران از گوشه ای شنیده می شد تا این که طرح بزرگ تحول سلامت کشور به اجرا درآمد. پرستاران که با این طرح مواجه شدند فهمیدند در آن بیشتر از آن که به آنان و به کادر درمانی توجه شده باشد، به پزشکان بها داده شده و همین نارضایتی آن ها را بیشتر و بیشتر کرد.

 

در همین راستا و در همان روزهای اول اجرا طرح، رییس شورای عالی نظام پرستاری برای رییس جمهور، وزیر بهداشت و کمیسیون اصل 90 نامه نوشت و خواستار اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد.

 

 

 

یعقوب جعفری در این باره گفت که یکی از اقدامات در حال پیگیری این نهاد، زمینه سازی برای شروع تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که به رغم انجام اقدامات لازم از جمله اصلاح شرح وظایف پرستاران، تدوین استانداردهای خدمات پرستاری و تعیین «k» خدمات پرستاری، پس از هفت سال در شورای عالی بیمه سلامت معطل مانده است.

 

او البته از رفع موقت کمبود نیروی پرستاری خبر داده بود و گفته بود که با بکارگیری دانشجویان ترم شش به بالای پرستاری و همینطور جایگزینی فوری نیروهایی که به مرخصی زایمان رفته بودند این مشکل تا حدی مرتفع شده بود اما مشکل اصلی همچنان باقی ماند.

 

به این نامه ترتیب اثری داده نشد تا این که چند وقت بعد عضو شورای عالی نظام پرستاری از ارسال دومین نامه سرگشاده جامعه پرستاری به رییس جمهور خبر داد.

 

این عضو شورای عالی نظام پرستاری با انتقاد شدید از وزارت بهداشت این وزارتخانه را عوام فریب می خواند و می گوید که  در مرحله سوم طرح تحول سلامت نه تنها به جامعه پرستاری بلکه همه گروه های نظام سلامت بی توجهی صورت گرفت که تمامی این قشر نسبت به این موضوع اعتراض دارند. این در حالی است که وزارت بهداشت با عوام فریبی اتفاقاتی را که برای گروه های خاص همچون پزشکان هیات علمی رخ داده را کوچک جلوه می دهد و از سوی دیگر کارهای صورت نگرفته برای این قشر را بزرگنمایی می کند.

 

تفاوت فاحش افزایش کارانه پزشکان و پرستاران

 

در این که طرح تحول سلامت یکی از بهترین و موفقیت آمیزترین طرح هاییست که تا به حال اجرا شده شکی نیست و در این که وزارت بهداشت سعی دارد تا با این طرح، رضایت مردم را جلب کند هم تردیدی وجود ندارد اما نادیده گرفته شدن حق پرستاران و دیگر اعضای کادر درمان، قابل چشم پوشی نیست. یک بررسی ساده نشان می دهد که بر فرض اگر  با اجرای این طرح کارانه پزشکان و پرستاران دو برابر شود، پزشکی که 50 میلیون کارانه دریافت می کرد، الان دریافتی اش به 100 میلیون می رسد و در مقابل کارانه پرستار از 200 هزار تومان به 400 هزار تومان افزایش پیدا می کند.

 

در دومین نامه سرگشاده جامعه پرستاری، اجرای برخی مراحل طرح تحول از سوی جامعه پرستاری مورد انتقاد قرار گرفته و گفته شده که این مراحل تنها با تامین منافع گروهی خاص و بدون توجه به خدمات سایر گروههای نظام سلامت به اجرا درآمده است. در این نامه که مفصل تر از نامه اول است آمده:

 

با اجرای طرح تحول سلامت موجی از انزجار در بقیه 90 درصدی کارکنان نظام سلامت ایجاد شد به آن دلیل که: بیشترین بار نظام سلامت بر دوش آن 90 درصدی جمعیت بهداشت و درمان سنگینی می نماید ولی عمده منابعی که به بهانه ارتقاء سطح سلامت به وزارت بهداشت تخصیص داده می شود به جیب این گروه قلیل واریز می شود. گروهی تمامیت خواه که با کمترین حضور کمترین تعداد و کمترین اثر بخشی بایستی در بخش دولتی دهها میلیون تومان علاوه بر حقوق هیئت علمی کارانه دریافت نمایند و علاوه بر آن هم همین گروه سیری ناپذیر صدها میلیون تومان در بخش خصوصی در ماه دریافت نمایند. آری گروهی که به وضوح علاوه بر تعرفه های بخش دولتی و خصوصی با جسارت تمام، انجام وظیفه قانونی خود را علی رغم تهدید جان بیمار منوط به پرداخت زیر میزی که به نحوی همان رشوه است می نمایند، و عملی که هم از نظر آیات اعظام، امری نکوهیده است . آیت اله مکارم شیرازی در دیدار با وزیر فعلي بهداشت می فرمایند: "زیر میزی پزشکان امری بسیار ناپسند است و به نوعی همان رشوه محسوب می گردد." ولی متولیان امر به جای برخورد با پدیده زشت زیر میزی که به مثابه چاقویی بر گلوی مردم است، متاسفانه با قانوني كردن زيرميزي براي همه اين گروه مورد تشویق قرار گرفته‌اند!!

 

همچنین در مورد زیر میزی و افزایش دو برابری تعرفه پزشکان نوشته شده که:

 

افزایش دو برابری تعرفه پزشکان به بهانه واقعی کردن تعرفه های پزشکان و پیشگیری از زیر میزی در بخش خصوصی بدین معنی است که پزشکان به ميزان دو برابر در مطب زیر میزی می‌گرفتند و اگر به گفته خودشان 5 درصد پزشکان زیر میزی می گرفتند و این پرداخت نامشروع را شكل قانونی داده و به همه پزشکان تسری دادند به امید اینکه پزشکان از دریافت زیر میزی خودداری نمایند! و آیا این خود نوعی باج خواهی نیست و آیا اگر این اتفاق یعنی گرفتن پول اضافی آنهم به صورت میلیونی در سایر صنوف اتفاق افتاد چنین برخورد مي‌شد! و اگر اين الگوي مناسبي براي افزايش دريافتي‌هاست كه بقيه گروههاي نظام سلامت هم اين رويه را پيشه كنند.

 

در پایان این نامه هم جامعه پرستاري كشور خواستار اجراي بدون قيد و شرط قانون تعرفه‌گذاري خدمات پرستاري و برقراري عدالت در پرداخت‌هاي گروههاي پزشكي، مشابه ساير كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه و حتي همسايه مثل عراق و افغانستان شده و به توجه مسئولین سه قوا امید بسته است.

 

عدم توجه به این نامه ها و کادر درمانی در اجرای طرح تحول سلامت، اعتراض ها را بیشتر و بیشتر کرد تا آنجا که پرستاران هفته ی گذشته مقابل مجلس تجمع کردند. در  این تجمع بیشترین خواسته ی پرستاران رفع تبعیض بود. آن ها معتقد بودند که کادر درمانی به اندازه پزشکان از طرح تحول سلامت منتفع نشده اند و افزایش تعرفه های پزشکی را ناعادلانه دانستند.

 

البته در کنار همه ی اینها ساعت کار بالا و حقوق پایین که از نارضایتی های همیشگی شغلی محسوب می شود هم در کنار سایر مشکلات از سوی تجمع کنندگان به عنوان یک مشکل بزرگ مطرح می شد.

 

 البته پیش از این وزیر بهداشت در واکنش به این گونه اعتراض ها گفته بود که نباید جامعه پزشکی و جامعه پرستاری را در مقابل هم قرار داد و بر این باور بود که این اعتراض، صدای همه ی پرستاران نیست و گفته بود که تجمع شماری اندک نمی تواند مبنی بر اعتراض کل جامعه پرستاری باشد.

 

او گفت که مقایسه درآمد گروه های مختلف با یکدیگر مثل مقایسه جامعه پرستاری و پزشکی اقدام معقولی نیست و البته قول مساعد داد که با اجرای طرح تعرفه گذاری نظام پرستاری مشکلات موجود در بین این جامعه حل شود.

 

از آن جایی که پرستاران در چرخه ی درمان از مهمترین عناصر هستند و با توجه به این که تجمع کنندگان از اعتصاب قریب الوقوع پرستاران در آینده ای نزدیک در صورت توجه نشدن به خواسته هایشان سخن می راندند، توجه هر چه سریعتر مسئولین علی الخصوص وزارت بهداشت به این قشر زحمتکش ضروری به نظر می رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
سلام متني كه لابا نوشتيد مثل اين مي مونه كه بگيد آجرها رو كارگر روي هم ميذاره چرا پولش رو مهندس مي بره.من نمي دونم با چه منطقي اين دوتا رشته پرستاري و پزشكي با هم مقايسه ميشن.؟كجاي دنيا اينا با هم برابرنةپرستاري يه رشته كارشناسيه كه حقوقشون از تمام كارشناسيهاي تمام ادارات بالاترهؤكلي هم امتياز دارن(در روز هم 6 ساعت ميان سر كار) دوتا دارو دست مريض ميدن هيالكي هم ميگن سخته سخته ما كه فقط در حالچاي خوردن وو... مي بينيمشون مطمئن باشين پشت اين صحبتها چيزاي ديگه است لطفا بآب به اتيش اونا نريزيد.لطفا شناختتون رو نسبت به پزشكي بيشتر كنيد و ازاين مطالبتون ديگه نذاريد.حداقل يه خورده براي معلمها و كارمنداي ادارات وقت بذاريد پزشك
12
26
ناشناس
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱
به نظرم نباید با دیدن افرادی که در هر قشر یا گروهی کم کاری می کنند به تمام آن ها تهمت زد . یک مثال دارم به قول شما دکتر یا همون پزشک رو نیاید با پرستاران لیسانس مقایسه کرد اما می تونیم آن ها را با کسانی که دکترای رشته های دیگری دارند و عضو هیئت علمی دانشگاه ها هستند رو که میشه مقایسه کرد چرا حقوق آنها خیلی خیلی پایین تر است در ضمن پرستاران در معرض خطرات شغلی و بیماری هایی از جمله ایدز هپاتیت و بیماری های عفونی و حتی افسردگی به خاطر دیدن لحظات مرگ انسان ها بخصوص کودکان هستند رو در نظر گرفت. در خصوص مهندسان نیز شما اینگونه فکر کن طراح و معمار اصلی سر مهندس اصلی بیشترین دستمزد را دارند وسایر مهندسان در رده های بعدی و استادکاران و در اخر کارگران حالا بعد از پزشک چه کسی قرار است مراقب بیمار باشد؟؟مطمئناً پرستاران اما طوری بیان شد که انگار پرستاران پایین ترین رده شغلی رو دارند. یک مهندس
r.d
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
سلام. واقعا باید شک کرد که شما پزشک باشین?اگه پزشکای دیگه هم این نظروداشته باشن تاسف میخورم به کار تیمی که این همه سال در کنار شما انجام دادم.ما حرفمون اینه که تعرفه خدمتی که خودمون انجام میدی خودمون دریافت کنیم
محمد یزد
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
اندکی صبر سحر نزدیک است، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بعد از فروپاشی نظام شاهنشاهی وبا ایثار و شهادت و جانبازی عموم ستمدیدگان مستضعفان و آنانکه طعم تلخ جور و ظلم و بیعدالتی را چشیده بودند به ثمر نشست پدران و اقوام و همیهنان ما که در این راه جان خود را در کف گذاشتند و جانانه جنگیدند هدفشان ایجاد نظامی پاک بدور از خشونت و تبعیض بود نظامی که آنان در سر می پروراندند این نبود که امروز عده ای برده گروهی دیگر باشند عده ای شب روز وتعطیل و غیر تعطیل علیرغم کارهای مربوط به خود وظایف دیگران نیز انجام دهند و در آخر در آمدهای چند ده میلیونی به جیب اقلیتی به نام پزشک برود و حاصل تلاش بقیه چیزی جز بیخوابی خستگی انواع و اقسام بیماری های روحی روانی چیز دیگری نباشد
محمد یزد
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
بله ما امروز بیش از هر زمان دیگر به وجود مافیای غارت و فساد در این سیستم پزشک سالار آگاه شده ایم و تا حصول نتیجه مطلوب که به نفع بیمار و همه گروههای پزشکی خواهد بود از پای نخواهیم نشست
ناشناس
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
نظر شما ناشی از عدم اگاهی شما ست زندگی در جهل در آینده به مشکل خواهید رسید
رکسانا
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۸
دوست عزیز عدم شناخت شما از این رشته کاملا مشهود است
لطفا با سخنان نسنجیده باعث آزردگی خاطر فرشتگان سلامت نشوید.
ناشناس
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
نمیدونم چی بگم ولی پرستار و پزشک و کادر درمان حلقه های هستند که نبود هر کدام خللی در بهداشت جامعه ایجاد میکند -اون اقایی که میفرمایند چندتا دارو میدهند نمیدونم با چه منطقی این حرف را میزنند بوی تعفن زخم که باید پانسمان بشه بیماری که هزارتا عامل عفونی داخل بدنشه و خدا ناکرده واگیر دار را ما باید تحمل کنیم گریه و داد بیدا مریض و همراهش -مریض کد میخوره فوت میکنه ما هم مثل خانوادش ناراحت میشیم بعدش حق را نداریم یک چای بخوریم همین رفتار و طرز فکر جامعه باعث شده که سیل مهاجرت پرستاران را بغ غرب و امریکا افزایش بدهد از خودتان بپرسید اقای محترم چرا تون کشورها به پرستا ر اهمیت میدهند الخصوص ایرانیها را ما هم مثل ربقیه لیسانس داریم و همون دارو دادن که میفرمایید باید دارو و مکانیسم اثرش را بدانید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۱
عدالت برابري نيست،به اين جماعت نبايد رو داد
9
14
لبو فروش
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۸
یعنی چی که به این جماعت نباید رو داد؟ ای عقل ناسالم در بدن ناسالم دار
حسین اکبری
Germany
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
وقتیکه وزیر محترم براین باور است که باشش ماه آموزش به یک نفر میتوان از ان فرد به عنوان پرستار در بیمارستان استفاده کرد دیگه انتظار گوش شنوا داشتن خیلی زیاده خواهی است
تنها مصداق درست فرض محال محال است در مورد انتقاد پذیری و گوش شنوا داشتن وزیر بهداشت می باشد
18
4
جواد ت کلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
بله کاملا هم منطقی است که پس از پیمودن تمام راههای اداری و قانونی در صورت بی جواب ماندن مطالبات قانونی پرستاران به ناجار گزینه ی اعتصاب رو انتخاب کنند.
15
3
esi
Iran, Islamic Republic of
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷
اولا.کسی حقوق پرستار و پزشک برابر بشه...میگیم چراذفنمیگهچراذفاصلهازصد برابره!!! انصاف؟؟عدالت؟
95درصد کار بیمار بر عهده پرستاره...چرا اینت فاصله؟؟؟پرستاری جز پنج شغل سخت دنیاست....هیج جای دنیا این جور فاصله نیست...سرمون کلاه رفته..امان از این سیستم پزشک سالاری..
22
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰
نخبگان عزیز توجه کنید شما که نخبه هستین چقدر توضیح بدم خیلی ساده؟!تعرفه گذاری حق الزحمه ماست میدنش به شما حق شب تنها موندن بچه من حق تعطیلی تو خونه موندن بچه من حق نیازمندی من، شما نون مغز نخبتونو بخوریم منم پول دسترنج مو سپاسگذارم
19
3
saba
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
پرستار کاسه صبرش لبریز شده و حقش رو میخواد تا کی باید کار کنه و پول کار اون بره توی جیب پزشک
ببینید که چقدر صبور و نجیب بوده که تا حالا صداش در نمی اومده ولی حالا دیگه نمیخواد لطف کنه و پول کارشو بده کسان دیگه ایی استفاده کنن
9
2
سیده فاطمه بحرینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
آهای مخاطب
اینو بدون ک اگه بیمارستان ب بدن انسان تشبيه بشه پزشک مثل مغز می مونه و پرستار مثل قلب انسان
قلب بدون مغز میتونه کار کنه ولی مغز بدون قلب نه..
7
3
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۵
اجرای عدالت حق ماست.
4
3
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۶
وآن روز نزدیک است و تمام تبعات آن به عهده وزیر محترم وزارت پزشکان است
4
3
نیارکی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۵
باسلام نه تنها پرستاران بلکه کارگران ومعلمان و..حق اعتراض دارند در کشورهای اروپایی وامریکا درآمد پزشک 7برابر حداقل حقوق است و3برابر پرستاران.... شما به عنوان خبر نگار تحقیق کنید در
ایران چند برابر حداقل حقوق است 10برابر 20برابر50برابر100برابربلکه300برابرحداقل حقوق است آیا نباید به این بی عدالتی اعتراض کرد در حال حاضر از مالیات از یارانه از......کسر کرده وبه جیب یه عده ای میریزند
اگر از آمریکا پزشک وارد کنند از این پزشکانی که در مراکز دولتی وناوگان و با آزمایش روی انسانها طبیب وجراح و...شده اند با وجدانت ولا پول کمی کار خواهند کرد
9
3
حسین لاهیجی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۵
خواهشا پیگیری کنید 2پرستار بیمارستان 22آبان لاهیجان در3روز فوت کردند اولی به دلیل نقص فنی آمبولانس وترکیدن لاستیک آمبولانس در جاده فوت شد وسوخت دومی پس از دیدن جسد سوخته همکارش دچار حمله شدید قلبی شد حالا این خبرا هی سانسور بشه دوپرستار طی سه روز فوت شدند آب از آب تکون نخور خواهشا پخش کنید
9
3
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۲
همينه وقتي توقع بي خود ايجاد ميشه ،ميشه همين.خيلي بيشتر از كار يه رستار بهش حقوق ميدن،يه دكتراي مهندسي چقدر حقوق ميگيره؟يه دكتراي علوم انساني چقدر حقوق ميگيره؟لطفا به فكر ارتقاي وضعيت نخبگان باشين و خودتون رو درگير اين مسايل يش افتاده نكنيد .
6
9
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲
من خودم مهندس الکترونیکم پزشک نیستم که بخام از پزشکا دفاع کنم ولی واقعا پرستارا و فرهنگیا خیلی از خود راضین وقتی من سال 84 با رتبه تقریبا 2000 مهندسی الکترونیک قبول شدم یکی از دوستام که حتی کنکور تجربی هم مجاز نشده بود با سهمیه دانشگاه ازاد پرستاری قبول شد حالا بعد از چند سال من بیکارم چون تقریبا جایی مهندس الکترونیک خانم استخدام نمیکنه در صورتی که همون دوستم تو یه بیمارستان دولتی تقریبا 2 تومن میگیره یه پزشک هم از لحاظ استعداد و بهره هوشی از یک پرستار خیلی بالاتره چطور میشه حقوقشبا یه پرستار برابر باشه من واسه خودم نمیگم واسه خیلی از مهندسایی میگم که تو این مملکت با وجود بهره هوشی خیلی بیشتری که نسبت به پرستاران و فرهنگیان دارن باید بیکار بمونن اونوقت جامعه و دولت فقط این دو قشر رو میبینه
4
23
محمد ق
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۸
بهره هوشی شما از اینکه رشته ای را خواندید که بیکار ماندید معلومه
ناشناس
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۰
شمایی که از این حرفه و سختیهایش سر در نمیاورید اظهار نظر نکنید یک لیسانس گرفتید فکر میکنید خبریه اتفاقا هوش اون دوستتان از شنا بیشتر بوده چون تو شغلی رفته که اینده داشته بجای توهین بروید کنارش یک شب شیفت بدهید ان وقت معلوم میشه چقدر طاقت دارید
پرستار
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
خانوم مهندس شما باید برگردی کنکور بدی بعدشم پرستار بشی وبعدشم حین کار وقتی بهت فحش دادند کتکت زدند میفهمی که کرامت انسانی یعنی چه !!!
ناشناس
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
سیم کشی برق ساختمون می خوندی کار پیدا می کردی فکر کنم ضریب هوشیت رو کم حساب کردی انشتین
امير
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳
ائل بگم من هم پرستار نيستم ولي آيا درست است که
1 - با آنکه بيشتر کارها را پرستاران انجام ميدهند کارانه انها زير يک تومن است ولي يه پزشک بالاي 150ميليون است
2- ايا اين عدالت است که مثلا وصل سرم را پرستار انجام دهد ولي 80هزار تومن دکتر بعنوان کارانه دريافت کند يا هر خوني که به مريض وصل مي کنند (توسط پرسنار انحام مي گيره) 250هزار تمن پزشک بگيرذ
3- ايا بهره هوشي بالاتر است يا انواع سهميه ها
ضمنا من حسابدار يکي تز بيمارستانها هستم
یاسر
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۲
سلام مهندس جان
شما هم اگر 12 ساعت بیداری میکشیدی ازین حرفا نمیزدی حقوق پزشکا نیاز به دفاع نداره این پرستارای بیچاره باید از خودشون دفاع کنن و همینطور فرهنگی ها حالا یه دوستی داشتیکه دانشگاه آزاد درس خوند و پرستار شد از خوش اقبالیش ،اما کسانیکه رتبه 1800 آوردن و در دانشگاه تهران پرستاری خوندن با این دوست پرستار دانشگاه آزادیت فرق ندارن؟؟ تازه با رتبه 20000 هم میشه توی غیر انتفاعی الکترونیک خوند پس فرق تو با اون چیه؟؟
خواهشا بدون اطلاعات نظری ندید که دیگران رو به خنده وادار کنید
این مشکل مملکته که بین اینها فرق نمیذاره
لازم بذکره بدونی تو کانادا پرستارا بیشترین حقوق جامعه رو دارن و مثل پزشکا مهر جهت تجویز دارو دارن چون اونها همیشه با بیمار هستن و از نزدیک با کلیه فرآیندهای درمانی درگیرن
سمیرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
این دولت فقط به فکر پولدار کردن افراد مرفهه کدام قشر در این دولت صاحب رفاه هستند سرمایه دار یارانه اش قطع نمیشود تازه سبد کالا هممی دهند این سبد کالا را چه کسانی می گیرند به کارگران کارمندان و...که نمی دهند فقط دروغ تحویل مردم می دهند یه عده عوام فریب دروغگو کار نکرده را بال و پر می دهند مثل حقوق فرهنگیان که در بوق و کرنا کردند اما عملا مثل دزد حقشان را خوردند فقط در روی کاغذ مصوب کردند تازه می خواهند از مهر 94 اگر سر کار بودند اجرا کنند کار دولت راستگویان وعده سر خرمن است اینقدر وزرا ریخت و پاش دارند که که کسریشون جبران نمبشه
3
0
عقیل
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۵
متاسفانه کار اصلی رو پرستار و بهدا ر انجام میده پول رو پزشک عمومی یا متخصص میگیرد این عدالت نیست و از نقاط ضعف این طرح هست همچنین باید جلو ی پزشک سالاری رو در همه مراکز درمانی گرفتکه این هم به دلیل بی کفایتی بعضی از مدیران میباشد .
5
0
محمد آرست
United States of America
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۳۸
هيچ ظلمى پايدار نمى ماند ....
3
3
حسین.پ
Netherlands
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۳۵
می خواین اگه ناراحتین پزشکا دیگه کار نکنن!
بیمارستانا را با تمام امکانات و پولش بدین به پرستارا...
1
6
محمد مسعمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۲
سلام
من یک پرستار مرد با سابقه و البته مشغول بخذمتم....چی بگم از این پولا و ... چی بگم از این......
واقعا که... از ذست این مسئولین و دنیا دوستی بعضیا....تاسف از این همه بی عدالتی....غمگینم از اظهار نظر افراد ناآشنا به رشته پرستاری
4
6
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
هرچه بگنددنمکش میزنندوای بروزی که بگندد نمک ..........قانون پرداخت چندصدبرابری کارانه ی پزشک نسبت به پرستار توسط اونایی تصویب میشه که خودشون در راس کارن و از این امر منفعت میبرند اونوقت ما داریم شکایت این قضیه رو به خودشون میبریم....ازطرفی میگن دریافتی پزشک وپرستار رو باهم مقایسه نکنین از طرف دیگه حقوق خودشونو با پزشکان امریکایی و اروپایی مقایسه میکنن ومیگن خیلی کمه......یک پرستار یا ماما در اروپا وامریکا بین بیست وپنج تا سی میلیون در ماه درامد داره.هم احترام داره وهم مردم قدر شناسی که از روی جهل ونادانی یا قصد وغرض تمام زحمات وشب نخوابی پرستار و ماما رو زیر سوال نمیبرن وباوجود اینهمه فشار کاری وکمبود نیرو متوجه کارایی که یک پرستار براشون میکنه هستن و در اوج درد با نگاهشون ازشون تشکر میکنن
6
2
کامران
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۰
ای کاش بیشتر درس می خواندم و دکتر می شدم.افسوس و دریغ ...
0
0
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۸
شما ها لازم نیست در مورد بهره هوشی مهندسا اظهار نظر کنید مشکل من و امثال من اینه که جایی زندگی میکنیم که بدون اینکه برنامه ریزی کنه واسه اشتغال دانشجو پذیرش میکنه بیکاری مهندسا هم ربطی به بهره هوشی اونا نداره مملکتی که صنعتش بخوابه معلومه که مهندساش بیکار میمونن مملکت فقط با داشتن صنعت خوب پیشرفت میکنه نه با انجام دادن کارای خدماتی
0
2
ناشناس
۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۴
میخوای مملکتو با همه چیزاش بسپاریم به دست شما مهندسا ببینیم چه گلی به سرمون میزنین..................................................اوج بلاهته اگر کسی پیشرفت کشورشو فقط بدست عده ی خاصی ببینه و یکسو نگر باشه ....................ای کاش انقدر ادعا نداشتی بچه جان..........................
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۲:۰۸
از اینکه اعتراض قشر خدوم پرستار را در اخبار خود بیان میکنید تشکر میکنم و امید وارم برای بیان تبعیض میان معلمان ودیگر کارمندان دولت نیز اقدام نمایید خصوصا که در سال گذشته فرهنگیان بارها تحصن نموده و اعتراض خود را اعلان نمودند باتشکر از خبر گزاری دانشجو
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار