کد خبر:۳۹۳۱۱۳
رئیس دانشگاه جیرفت: 

ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان از ثمرات جشنواره‌های قرآن کریم است

رئیس دانشگاه جیرفت در اختتامیه سی امین جشنواره قرآن کریم مرحله دانشگاهی گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در بین جوانان و دانشجویان از ثمرات جشنواره‌های قرآن کریم است. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، ناصر برومند در اختتامیه سی امین جشنواره قرآن کریم مرحله دانشگاهی در دانشگاه جیرفت گفت: برگزاری مسابقات قرآنی فرصت مناسبی است برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با کلام الهی و زندگی معصومین است. 

 

رئیس دانشگاه جیرفت ادامه داد: ترویج فرهنگ قرآنی در بین جوانان به ویژه دانشگاهیان از ثمرات ارزشمند این جشنواره و محافل انس با قرآن کریم بشمار می‌آید که این مهم با جدیت پیگیری می‌شود. 

 

حجت الاسلام دشت آبادی، امام جمعه عنبرآباد نیز در این مراسم گفت: قاریان قرآن ربر حسب خلوص، تدبر، تاثیر پذیری و خضوعشان از دیدگاه امام محمد باقر به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ دسته‌ اول کسانی که قرائت قرآن را وسیله‌ی امرار معاش و تقرب به ملوک و فزون طلبی نسبت به مردم قرار داده‌اند. 

 

وی ادامه داد: دسته دوم کسانی که قرآن را می‌خوانند و فقط حروف آن را گرفته و حدود آن را ضایع کرده‌اند و دسته سوم کسانی که قرآن را تلاوت می‌کنند و با دستورات شفا بخش آن بیماری‌های قلبی و فکری خود را درمان می‌نمایند. 

 

امام جمعه عنبر آباد تاکید کرد: این گروه شب‌ها با تلاوت قرآن مانوس هستند و روز‌ها در زندگی از آن‌ها الهام می‌گیرند پس خداوند به برکت این گروه، بلا را ازجامعه دور می‌کند و باران رحمت را فرود می‌آورد. 

 

وی خاطر نشان کرد: این گروه از نظر امام محمد باقر (ع) به مانند کبریت احمر هستند و در جامعه کمیابند و خوش به سعادت کسی که جزو دسته‌ سوم باشد. 

 

در آیین اختتامیه‌ سی امین مراسم از نفرات بر‌تر بخش‌های شفاهی و کتبی قرآن و عترت شامل رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، ترجمه و مفردات قرآنی، تفسیر قرآن، احکام، آشنایی با سیره معصومین (ع) و مداحی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد. 

 

لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از عوامل اجرایی سی امین جشنواره قرآن کریم در مرحله دانشگاهی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار