به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی رحماندوست در اختتامیه چهاردهمین جشنواره شهید غنیپور که عصر امروز در مسجد جوادالائمه برگزار شد، با بیان اینکه به خاطر این مسئله که از اول در بین بچه های مسجد جوادالائمه نبوه ام، حسادت می کنم، گفت: بچه های این مسجد بعد از گذشت 28 سال از شهادت حبیب همچنان یاد این شهید هستند و ای کاش افراد این مسجد تلاش کنند که افرادی که سالهای دور در این مسجد رفت و آمد داشتهاند را نیز دور هم جمع کرده و یادی از گذشته کنند.
این نویسنده کشورمان با بیان اینکه از بچه های این مسجد می خواهم همه کسانی را که روزگاری در این مسجد بودند، گرد هم بیاورند، اظهار داشت: طبیعتا اینکه کسانی که در گذشته با هم بوده اند، دوباره دور هم جمع شوند در تمام دنیا مرسوم است.
وی با اشاره به اصرار برگزارکنندگان این جشنواره مبنی بر غیرمادی بودن جشنواره تصریح کرد: اینکه این دوستان اصرار دارند که بگویند این جایزه مادی نیست، مسئله بسیار خوبی است؛ چرا که حتی جایزه بین المللی اندرسن نیز جایزه مادی ای نیست و به خاطر دارم که وقتی یکی از کتاب های در ایتالیا جایزه سال شد، پیش خودم فکر کردم که چند دلار هدیه خواهم گرفتم که وقتی به جشنواره رفتم تنها یک کاغذ به من دادند.
رحماندوست افزود: در جوایز ادبی بین المللی غیرمادی اتفاق مهمی که می افتد این است که اسم جایزه بر روی کتاب برگزیده به ثبت می رسد، در حالی که حتی برای معتبرترین جایزه های ادبی مان که همان جلال و جایزه کتاب سال است نیز این اتفاق نمی افتد.
این نویسنده کشورمان با بیان اینکه به برگزارکنندگان جشنواره شهید غنی پور که جشنواره مردمی نیز هست، پیشنهاد می کنم که با ناشران تماس گرفته و از آنها بخواهند که اسم جایزه را بر روی آثار برگزیده ثبت کنند، تصریح کرد: قطعا این اقدام باید از یک جایزه مردمی مانند جشنواره شهید غنی پور شروع شده تا به یک جایزه دولتی نیز ختم شود.
وی یادآور شد: جایزه ادبی زمانی مهم می شود که اعتبار ملی و مردمی داشته باشد و خوشبختانه جشنواره شهید غنی پور هر دو این ویژگی ها را دارد؛ البته قطعا برای دیده شدن این جایزه نیاز به کار رسانه ای و فرهنگی در کشور داریم.
رحماندوست با بیان اینکه چند بار به مرحوم امیرحسین فردی گفتم که این جایزه بهتر است در مسجد برگزار شود و برگزیدگان نیز هدایای خود را از دست خانواده های شهدا دریافت کنند، ادامه داد: یکی از راه های مطالعه کردن کتاب های گویا است؛ من بسیار تلاش کردم تا عضو کتابخانه گویا شوم، از این رو پیشنهاد می کنم در این مسجد نیز کتابخانه ای این چنینی احداث شود؛ چرا که تولید کتاب های گویا بسیار آسان انجام می شود.
گفتنی است، در پایان این مراسم هدایای نویسندگان برگزیده و شایسته تقدیر نیز با حضور سیدعباس صالحی، محمد ناصری و پدران شهدای این مسجد به آنها اهدا شد.