کد خبر:۳۹۳۸۴۵
ناطق‌نوری در دیدار طلاب تبریزی مدرسه ولیعصر (عج):

تحصیل در زمینه علوم اسلامی مجاهدت الهی است

ناطق‌نوری گفت: طلاب و روحانیون نقش رهبری فکری و معنوی را در جامعه دارند و الگوی جامعه هستند و طلبه شدن در زمان حال سخت‌تر از گذشته بوده و مسئولیت سنگین است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق‌نوری صبح امروز در دیدار طلاب تبریزی مدرسه ولیعصر (عج) تبریز با تجلیل از فعالیت علمی طلاب علوم اسلامی اظهار داشت: تحصیل در زمینه علوم اسلامی دارای ارزش معنوی زیادی بوده و مجاهدت الهی است.

 

وی عبادات مستحبی مانند نماز شب را برای طلاب را مستحب موکد دانست و گفت: با عبادت‌های مستحبی مقام معنوی خود را نیز افزایش می‌دهید و پله پله بالا می‌روید.

 

ناطق‌نوری افزود: طلاب و روحانیون نقش رهبری فکری و معنوی را در جامعه دارند و الگوی جامعه هستند و طلبه شدن در زمان حال سخت‌تر از گذشته بوده و مسئولیت سنگین است.

 

مسئول دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تاکید کرد: در شرایطی که رهبر جامعه اسلامی ولی فقیه است مسئولیت طلاب و روحانیون نیز سنگین‌تر بوده و روحانیون و طلاب باید پاسخگو و متعهد باشند.

 

وی با بیان اینکه طلبه شدن در حال حاضر سخت‌تر از گذشته است، گفت: در حال حاضر مردم طلاب و روحانیون را در مصدر امور دانسته و آنان را پاسخگو می‌دانند و نقش منتقد روحانیون به نقش پاسخگو تبدیل شده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایط تهاجم فرهنگی و در شرایطی که دشمن تمام امکانات خود را علیه نظام اسلامی بسیج کرده‌اند، وظیفه طلاب و روحانیون در جواب دهی به شبهات فکری و عقیدتی سنگین‌تر از گذشته است.

 

ناطق‌نوری یادآور شد: مردم سئوالات زیادی از روحانیون دارند که این سئوالات دامنه آنها از مسائل اجتماعی و سیاسی تا مسائل فرهنگی و اقتصادی است که باید به آنها جواب داده شود.

 

وی ادامه داد: در جواب‌دهی به شبهات مذهبی نیز باید دقت نظر و جامعیت صورت گیرد که یکی از این مسائل مطرح در جامعه موضوع موسیقی است.

 

ناطق‌نوری گفت: کسی که طلبه می‌شود باید تحلیل داشته باشد و به مسائل روز وارد و آگاه باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار