به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام صدیقی دقایقی پیش در جمع دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد در نمازخانه این دانشگاه با بیان اینکه شهادت حضرت زهرا (س) نگهبان ولایت و عالمه بی بدیل را به محضر امام زمان (عج) و شما تسلیت می گویم، گفت: بی بی فاطمه زهرا (س) همانند قرآن معجزه خداست.
وی افزود: آنچنان که قرآن پدیده ماورایی است و الفاظش نیز با الفاظ زمینی تفاوت دارد آفرینش حضرت زهرا (س) نیز براساس برنامه ریزی دقیق خداوند صورت گرفت.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به تلاش برخی مشرکان در انحراف قرآن گفت: در قرآن کریم احدی از انسان ها دخل و تصرف ندارد و حتی اراده حضرت رسول (ص) بر نزول قرآن بی تاثیر بوده است آنچنان که هنگام فشار آوردن مشرکین به پیامبر اکرم (ص)بر این اساس که آیه ای بر طبق نظر آنان بیاورد رسول اکرم(ص) از انجام این کار ناتوان بودند.
زیباترین سبک نوشتاری در جهان سبک قرآن است
حجت الاسلام صدیقی در ادامه با بیان اینکه زیباترین سبک نازل شده بر بشریت در آهنگ در هماهنگی کلمات و ریتم قرآن کریم است و تا کنون هیچ شاعری نتوانسته است چنین نظم بدیلی را ایجاد کند.
وی با اشاره به بزرگی نهج البلاغه تصریح کرد: درست است که نهج البلاغه نیز بسیار عمیق، فصیح و بزرگ است؛ اما نهج البلاغه آهنگی مانند قرآن ندارد و به اعتراف خود رسول الله(ص) که فرمودند من عمری در میان امتم زندگی کردم و همه بدانند هیچ گاه چنین الفاظی از آن من نبوده است، مشخص می شود، قرآن فرمایشات خداوند است که نمی توان برایش مانندی پیدا کرد.
امام جمعه موقت مشهد در ادامه حضرت زهرا (س) را مانند قرآن معجزه ای الهی دانست و گفت: این چنین نبوده است که پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) به صورت تصادفی تصمیم به بچه دار شدن بگیرند و حاصل این تصمیم حضرت زهرا (س) باشد.
حجت الاسلام ادامه داد: خداوند برای تولد فاطمه زهرا (س) رسول خود را چله نشین کرد و به او فرمود باید چهل روز از دنیای مادی دور شوی و سپس سیبی را به وی داد که حاصل آن سیب که با نور خداوند همراه بوده موجب شکل گیری حضرت زهرا (س) در رحم خدیجه (س) شد.
حضرت زهرا (س) در رحم با مادر سخن می گویند
وی وجود فاطمه زهرا (س) را وجودی متمایز از دیگر افراد دانست و گفت: حضرت زهرا (س) به صورت طبیعی و در مسیر ازدواج های معمولی شکل نگرفته اند و خداوند برای تولد ایشان حساب جداگانه ای باز کرده بودند به نحوی که حضرت زهرا (س) در رحم با مادر خود سخن می گفتند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: سخنان حضرت زهرا (س) با مادر خود در رحم متفاوت از سخن یک کودک است به نحوی که ایشان در دلداری مادر خود در حزنی که بر پیامبر اکرم (ص) دارد می گویند شما مسئولیت جهانی با خود دارید و نباید این گونه نسبت به مشکلات غمگین و دردمند شوید.
حجت الاسلام صدیقی از علاقه بی اندازه پیامبر خدا (ص) بر فرزندشان حضرت زهرا (س) اشاره و خاطر نشان کرد: پیامبر (ص) علاقه بسیاری بر بوسیدن و بوییدن دختر خود داشتند به شکلی که در مقابل سوال دیگران در خصوص این رفتار خود فرمودند هنگامی که دلتنگ بهشت می شوم فاطمه را می بویم زیرا فاطمه (س) بوی بهشت می دهد.
لبخند حضرت زهرا (س) به مولا علی (ع) تجلی کننده نور در بهشت است
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه سبک راه رفتن، خطبه خواندن و شمایل ظاهری حضرت زهرا (س) شبیه به رسول خدا (ص) بوده است، متذکر شد: بهشتی ها در هنگامی که با زیبایی و نور در بهشت حرکت می کنند به یکباره متوجه نور عظیمی می شوند که وارد بهشت می شود، هنگامی که سوال می کنند آیا می خواهد خداوند تجلی پیدا کند که چنین نوری ساطع شده است، خطاب می رسد نوری که در بهشت اکنون تجلی کرده است تبسم فاطمه زهرا (س) به مولا علی (ع) بوده است.
وی ادامه داد: خداوند همسر فرعون را الگوی مومنان جهان معرفی کرد و حضرت مریم (س) را الگوی بشریت معرفی می کند؛ اما در میان این چهار زن که خدیجه (س) نیز عضوی از آنها می باشد برترین زنان جهان را حضرت فاطمه (س) قرار می دهد.
حجت الاسلام صدیقی بر کرامات حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: خداوند هزار اسم دارد که بی بی دو عالم اسم اعظم است و تمام اسماء و فضیلت های خداوند را می داند زیرا این فضائل در اسم اعظم گنجانده شده است.
وی ادامه داد: ظرفیت حضرت زهرا (س) به حدی بالا بود که جبرئیل که تنها خود را به رسول خدا (ص) نشان می داد بر حضرت زهرا (س) نیز متجلی می شد و به نحوی که بر ایشان نازل می گردید دیگر بر هیچ کس به جز رسول خدا نازل نمی شد.
هنگام ظهور امام زمان (عج) مصحف فاطمه (س) به بشریت عرضه می شود
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه کتابی در هنگام ظهور امام زمان (عج) همراه ایشان خواهد بود، خاطر نشان کرد: سخنان فاطمه زهرا (س) در مصحف فاطمه زهرا (س) در دست امام زمان (عج) به بشریت عرضه خواهد شد که ما نمی دانیم آن مصحف چیست؛ اما امام صادق (ع) به آن اشاره داشتند.
وی گفت: حضرت زهرا (س) حجت خداست و فقها به ایشان استناد می کنند دو خطبه بسیار معروف و دشمن شکن از بی بی دو عالم وجود دارد که امیدواریم همه این دو خطبه را به زندگی و خانه خود ببرند.
حجت الاسلام صدیقی خطاب به جامعه دانشجویی بیان داشت: حضرت زهرا (س) دو خطبه بسیار معروف و دشمن شکن دارند که باید این خطبه ها به عنوان پایان نامه های دانشگاهی فصل بندی شده و هر دانشجو بر روی یک قسمت کار کند و این خطبه ها را در زندگی خود به کار گیرد.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در پنج سالگی مادر خود را از دست دادند و در نه سالگی همسر مولا علی شدند، گفت: حضرت زهرا (س) در طول ۹ سال زندگی در کنار مولا علی (ع) صاحب چهار فرزند شدند و در طول زندگی ۹ساله خود در کنار مولا علی رنج بسیاری را برای ولایت و امامت تحمل کردند.
جامع ترین فلسفه احکام از آن حضرت زهرا (س) می باشد
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در مسائل فلسفی، تاریخی، روان شناسی و اجتماعی دارای توانایی بالایی بودند، گفت: ایشان به فلسفه احکام نیز مسلط بودند و با وجود اینکه در طول زندگی 18 ساله خود فرصت تعلیم و تعلم نداشتند؛ اما این نکته را باید گفت جامع ترین فلسفه احکام در جهان از آن حضرت زهرا (س)است.
حجت الاسلام صدیقی کتاب ملکه اسلام را در شرح کمالات بی بی فاطمه زهرا (س) برای دانشجویان مناسب دانست و افزود: دانشجویان باید شناخت و معرفت خود را نسبت به حضرت زهرا (س) بالا ببرند آنچنان که مادر خود را آن گونه که باید بشناسند.
من به حضرت زهرا (س) بیش از امام حسین (ع) حساسیت دارم
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه من به حضرت زهرا (س) مادر می گویم و به ایشان بیش از امام حسین (ع) حساسیت دارم، گفت: در هر کجای زندگی که با مشکل روبرو شده ام از مادرم کمک گرفته ام و نمی دانم اما بسیار نسبت به ایشان بیقرارم.
وی در بخش دوم و پایانی سخنان خود به دو نکته از خطبه حضرت زهرا (س) اشاره کرد و بیان داشت: در خطبه حضرت زهرا (س) آمده است که فرض الله ایمان به این معنا که ایمان اکتسابی است و خداوند ایمان را فرض کرده است که به عنوان وارستگی مومنان در جمال آنان خودآرایی کند.
حجت الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: امام چون موحد بود و ایمانش بسیار قوی گشته بود از آمریکا نمی ترسید و مشکلات اقتصادی برایش مانند لولو جلوه نمی کرد و به حدی با ایمان به خداوند قرص شده بود که از هیچ چیز نمی ترسید.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه انسانی که ایمان قوی داشته باشد از هیچ چیز نخواهد ترسید، گفت: انسان مومن از هیچ چیزی نمی ترسد و برای رفع مشکلات خود از دیگران کمک نمی گیرد.
وی به نکته دوم در خطبه حضرت زهرا (س) اشاره کرد و افزود: در این خطبه آمده است صلاة تنزیه من الکبر به این معنا که نماز در صورت دور بودن از تواضع و اتصال به خداوند نماز مقبولی نیست و نمی تواند انسان را به تقرب خداوند برساند.
حجت الاسلام صدیقی ادامه داد: کسانی که درگیر بازی های سیاسی و آسیب های آن شده اند منشا تکبر می باشند زیرا نداشتن نماز متواضعانه تکبر را در انسان ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه سیاسی کاری از نظر ما سیاست مورد نظر اسلام نیست،؛ بیان داشت: منظور ما از انسان های درگیر بازی های سیاسی افرادی است که جهت جلوه قدرت خود مسابقه قدرت با دیگران می گذارند و جهت موفقیت خود رقیب شان را له می کنند و شخصیت او را پایمال می سازند.
هر حکومت و دولتی که حکومت قبل از خود را نفی کند منشا تکبر است
حجت الاسلام صدیقی در پایان سخنان خود با بیان اینکه حکومت و دولتی که دولت و حکومت قبل از خود را نفی کند منشا تکبر است، متذکر شد: اگر شما در هر انتخاباتی دیدید گروهی، حکومتی و یا دولتی در حال نفی کردن و ساقط کردن دولت حکومت و گروه های قبل از خود می باشد بدانید منشا تکبر است و خداوند کسی را که مثقالی تکبر در دل راه دارد به بهشت نخواهد برد.