به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کیوسنا، کرسی آزاد اندیشی با محوریت «عملکرد دولت یازدهم در مذاکرات هسته ای و تاثیرات توافق هسته ای در برآیند سیاسی و اقتصادی کشور» به همت حوزه دانشجویی شهید زین الدین در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز قزوین برگزار شد.
در این نشست که با استقبال دانشجویان این دانشگاه برگزار شد دانشجویان به بیان دیدگاه های مثبت و منفی خود در خصوص روند مذاکرات هسته ای و مطالبات مدنظر خویش پرداختند.
نکته محسوسی که در تمام طول مدت برگزاری این برنامه توسط دانشجویان حاضر در این کرسی تاکید شد این بود که مذاکره ای قابل قبول است که در آن حق و حقوق ملت ایران رعایت شود.
استاد دانشگاه و کارشناس حاضر در این برنامه با اشاره به روند مذاکرات تصریح کرد: بیش از ۱۰ سال از شروع مذاکرات و بحث های هسته ای کشورمان با گروه ۵+۱ می گذرد و در این مدت تجربیات بیشماری نصیب کشورمان شده است.
علی کوچکخانی در تشریح این تجربیات افزود: در طول این مذاکرات ملت ایران بارها شاهد سنگ اندازی برخی از کشورها از جمله آمریکا بود که اجازه به نتیجه رسیدن به مذاکرات را نمی داد.
وی حداقل دست آورد موجود در این مذاکرات را چنین دانست: این مذاکرات به ما نشان داد که آمریکا قابل اعتماد نیست و نمی توان به آن خوشبین بود.
این استاد دانشگاه با رد ادعای یکی از دانشجویان که از نظرسنجی سایت ایران نیوز مبنی بر اینکه ۶۳ درصد مردم ایران با لغو غنی سازی اورانیوم موافق هستند، تاکید کرد: طبق نظرسنجی وزارت اطلاعات بیش از ۷۵ درصد مردم ایران خواهان ادامه فعالیت هسته ای در کشور هستند و حمایت خود را از آن اعلام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها یکی از علل گرانی در کشور می باشد خاطرنشان کرد: تنها ۳۰ درصد گرانی ها به علت تحریم های ظالمانه تحمیل شده بر کشورمان است و ۷۰ درصد دیگر ناشی از مدیریت ناصحیح و عوامل داخلی است.
کوچک خانی با تاکید بر غیر قانونی بودن این تحریم ها ادامه داد: هدف کشورهای تحریم کننده از جمله آمریکا فشار اقتصادی بر ملت ایران برای شکستن اراده و همت آنها است تا از این طریق به خواسته های نامشروع خود دست یابند اما ملت ایران هرگز زیر بار این فشارها نخواهد رفت و با همت و تلاش خود و توسل به ظرفیت های داخلی آنها را شکست خواهد داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را اقدامی مثبت در فضای دانشگاه ها دانست و خاطر نشان کرد: در این فضای کرسی های آزاد اندیشی دانشجویان آزادانه در خصوص موضوع مورد نظر بحث کرده و با استدلال های خود موافقت و یا مخالفت خود را بیان می کنند.
این کارشناس در پایان تاکید کرد: بعد از شنیدن نظرات موافق و مخالف، دانشجو می تواند به قضاوت صحیح در خصوص موضوع مطرح شده دست یابد که هدف از کرسی های آزاد اندیشی نیز تفکر و بیان استدلال های مختلف در یک فضای دوستانه است.