به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی سهیلی، فعال سیاسی امروز در دوره آموزشی- توجیهی مطالبه گری و عدالت که در ساختمان شهدای دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، ضمن تاکید بر اینکه داشتن شاخص جهت انجام هر کاری لازم است، بیان داشت: چنانچه فردی در فعالیتهای خود شاخص و معیار نداشته باشد قطعاً به بیراهه کشیده خواهد شد.
وی با بیان اینکه وجدان کاری، مبارزه با فقر، نظر حکومت اسلامی و قانون اساسی چشم انداز کلی نظام، استفاده از منابع ملی و تفکرات امام(ره) از جمله شاخص های مورد نظر رهبر معظم انقلاب هستند، گفت: باید بررسی کنیم که چه میزان از تفکراتمان ضد رهبری است و چه میزان از آنان مطابق با منویات ایشان است.
این فعال سیاسی ادامه داد: گفتمان عدالت، مقاومت اقتصادی، تولید علم و نهضت نرم افزاری، الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت، اسلام و پیروی از معارف آن، زن و خانواده، هویت اسلامی و عزت اسلامی، آزاداندیشی، گفتن حرف صریح در مقابل با دشمن، بیداری اسلامی، حق طلبی و غیره گفتمان هایی هستند که مقام معظم رهبری بر آن تاکید بسیار داشتند؛ این در حالی است که برخی گفتمان های خود را مطرح می کنند و نه گفتمان ایشان را.
سهیلی با بیان اینکه به گفته مقام معظم رهبری جهانی شدن و پیوستن به نظم نوین جهانی از جمله گفتمان هایی است که دشمن درصدد پیاده کردن آن در ایران است، خاطرنشان کرد: چنانچه این مسائل را از گفتمان رهبری استخراج نکنیم نخواهیم توانست به درستی به راه خود ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه سیاست های کلی نظام سیاست های فراگیر و عمومی است، نقش راه مسئولان و شاخص های درست پیمودن راه هستند، تصریح کرد: هر اقدامی را که می خواهید انجام دهید ابتدایی امر به سیاست های مطرح شده توسط رهبر معظم انقلاب مراجعه کنید چنانچه آن اقدام جزء سیاست های ابلاغی نبود به این معنا است که اولویت نداشته است.
این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید سیاست های ابلاغی از سوی رهبری را از مسئولان مطالبه کنند، بیان داشت: نام گذاری سال ها یک نقطه نیست؛ بلکه یک جریان است به این معنا که چنانچه امسال شعار اقتصاد مقاومتی مطرح شده است به این معنا نیست که سال آینده نباید اقتصاد مقاومتی را پیگیری کرد.
وی گفت: تابلو زدن و در و دیوار را پرکردن و عکس زدن در رابطه با شعار سال لزومی ندارد بلکه باید شاخص ها ارائه شود در رابطه با مطرح کردن شعار سال نباید هزینه کرد و این براساس سخنان مقام معظم رهبری می باشد.
این فعال سیاسی گفت: مطرح کردن موضوع گفتمان و تبیین جزئیات آن، تولید محتوا کردن، ترویج گفتمان، استمرار بخشی گفتمان و صدور آن از جمله مواردی است که باید جهت پیاده کردن یک گفتمان به آنان توجه کرد.