کد خبر:۳۹۴۸۳۳

درخشش دانشجويان پيام‌نور شيرازدر مسابقات بين‌المللي رباتيك دانشگاه پيام‌نور

در پنجمين دوره مسابقات بين‌المللي رباتيك، دانشجويان شيرازي به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب و معرفي شدند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزرای دانشجو» از شیراز، در پنجمين دوره سراسري و نخستين دوره بين المللي مسابقات رباتيك دانشگاه پيام نور سراسر كشور، دانشجويان شيرازي به عنوان پژوهشگربرتراين المپياد انتخاب شدند.


دراين رقابت ها كه به ميزباني دانشگاه پيام نور استان خوزستان و در بخش هاي پرنده هوشمند، مين ياب اتوماتيك، مين ياب دستي، مسير ياب، نمايشي، شبيه ساز دو بعدي و امداد و نجات برگزار شد، آقايان محمدرضا بهمني،ساسان عباسپور و اعظم استوار از دانشگاه پيام نور شيراز به عنوان پژوهشگران برگزيده اين دوره از المپياد بين المللي انتخاب و معرفي شدند.


در اين عرصه بزرگ علمي كه با حضور ۱۷۵ تيم در بخش داخلي و ۱۷تيم از ۱۱كشور جهان در بخش بين المللي برگزار شد، دانشجويان دانشگاه پيام نور مركز شيراز در قالب چها تيم روباتيك شامل يك تيم مسير ياب و سه تيم روباتهاي نمايشي شركت كردند.


لازم به ذکر است، در بخش ديگري از اين مسابقات و در بخش فن بازار ۳۵ غرفه از ۱۶ استان كشور برپا شد و در بخش سمپوزيم نيز تعداد ۱۵۶ مقاله به دبير خانه المپياد ارسال شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار