به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسین فتاحی، دبیر هنری هفتمین جشنواره داستان انقلاب (جایزه امیرحسین فردی) در اختتامیه این جشنواره که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، با بیان اینکه 270 نویسنده از سراسر كشور داستان و رمان به جشنواره فرستادند كه بدون حضور تك تك آن ها جشنواره برگزار نمی شد، گفت: هر داور بیش از 20 رمان را مطالعه كرده است، البته هر سال حدود 300 اثر به دبیرخانه این جشنواره می رسد و آثاری كه به مرحله نهایی راه پیدا كردند بیشتر از 100 اثر بودند كه تقدیر یا برگزیده می شدند.
وی با بیان اینکه حاصل این جشنواره بیش از 100 اثر داستانی در قالب های متفاوت در حوزه انقلاب بوده است، افزود: پایه گذاری جشنواره داستان انقلاب با این هدف شكل گرفت كه داستان هایی با نگاه امروزی نسبت به انقلاب و حوادثش نوشته شود؛ از این رو باید بگویم که هدف اولیه رسیده ایم.
دبیر هنری هفتمین جشنواره داستان انقلاب ادامه داد: باید دقت كنیم كه درجا نزنیم و امروز که كه به این هدف اولیه جشنواره رسیده ایم، باید حركت های جدیدی را در این زمینه انجام دهیم؛ از سوی دیگر نویسندگان باید توجه كنند كه انقلاب مضامین گسترده ای دارد و تاثیر انقلاب بر خانواده ها، تاثیر انقلاب بر سایر کشورها، فضاهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و ... از جمله مضامینی هستند که کمتر به آنها پرداخته شده است.
فتاحی اظهار داشت: پتانسیل ادبیات ما بیشتر از چیزی است كه تاكنون به آن پرداخته شده است؛ البته مسئولان این جشنواره نیز باید فضا را از یکنواختی خارج کرده و در روند برگزاری جشنواره تنوع ایجاد کنند.
وی خاطر نشان کرد: مهم ترین بحث های داوری در جشنواره این بود كه بعد از گذشت هفت دوره، امروز لازم است اتفاق جدیدی در جشنواره رخ دهد که یكی از این كارها این است که جشنواره تنها به سالی یکبار متمرکز نباشد بلکه می توان آن را در طول سال برگزار کرد.