آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۸۳۲
بي بي سي:

اطلاع از نقش ايران در عراق يکی از اهداف سفر «دمپسی» است

خبرگزاری «بی بی سی» در گزارشی اطلاع از نقش ایران در جنگ عراق را یکی از اهداف سفر رئیس ستاد کل ارتش آمریکا به بغداد دانست.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛و به نقل از  شبکه تلویزیونی «بی بی سی» ، «خالد العبیدی» وزیر دفاع عراق اعلام کرد کشورش همانگونه که به کشورهای دیگر مراجعه می کند به ایران نیز مراجعه می کند.

 

وی این مطلب را در کنفرانس خبری با مارتین دمپسی رئیس ستاد کل ارتش آمریکا که برای دیدار با مسئولان عراقی به بغداد رفته است اعلام کرد.

 

رشید گزارشگر بی بی سی عربی در گزارشی گفت: دمپسی به عراق سفر کرد تا از یکسو بر توجه آمریکا به حوادث عراق تاکید کند و از سوی دیگر ببیند ایران چه نقشی در جنگ عراق علیه دولت اسلامی ایفا می کند.

 

وزیر دفاع عراق در کنفرانس با دمپسی برای اعلام این که کشورش همانگونه که برای دریافت کمک به آمریکا و کشورهای دیگر می رود به ایران نیز مراجعه می کند تا برای جنگ کمک هایی دریافت کند، تردیدی به خود راه نداد.

 

در ادامه گزارش بخشی از سخنان «العبیدی» پخش شد و در ادامه آمد: سفر دمپسی در حالی انجام می شود که جنگ علیه دولت اسلامی در عراق شاهد پیشرفت هایی برای آزادسازی تکریت زادگاه صدام داشته است. خبرها از درگیری های شدید بین نیروهای عراقی و افراد مسلح در منطقه الدور در جنوب تکریت حکایت دارد.

 

به گفته فرماندهان نظامی ارتش و داوطلبان مردمی شیعه حمله دیگری برای ورود به منطقه الدور در نزدیک تکریت آغاز کردند و توانستند منطقه مرکزی را که موسسه های دولتی در آنجا قرار دارند، تحت سیطره خود در آورند، اما عناصر دولت اسلامی هنوز برخی مناطق غرب تکریت را تحت سیطره خود دارند. هر چند این عملیات از یک هفته پیش آغاز شده است اما کارشناسان عوامل راهبردی را علل کندی پیشرفت آن می دانند.

 

در همین راستا «محمد لعقیلی» کارشناس مسائل امنیتی گفت: داعش از برخی شهروندان به عنوان سپرهای انسانی استفاده می کند و نیروهای امنیتی عراق تلاش می کنند به غیرنظامیان آسیب زیادی وارد نشود. نکته دیگر این که مسیرهای ورود به مناطق به سبب بمب گذاری راه ها و برخی مناطق محدود شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار