آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۰۳۴
مسئول سابق بسیج اساتید یزد:

بسیج اساتید نیز در راستای ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه گام موثر برداشته است

مسئول سابق بسیج اساتید استان یزد با اشاره به ماموریت‌های بسیج اساتید گفت: بسیج اساتید نیز در راستای ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه و اولویت‌های این راهبرد، گام‌های موثر برداشته است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ یاراحمدی، مسئول سابق بسیج اساتید استان یزد شب گذشته در نشست مجمع عمومی بسیج اساتید استان یزد گفت: بسیج یک مجموعه سیاسی نیست که با دولت‌ها تغییر پیدا کند بلکه بسیج لشکر مخلص خداست و ما باید ان را به عنوان پدیده آسمانی بدانیم تا از این طریق طاهر شده و با این نام رنگ و بوی شهدا بگیریم.

 

وی افزود: بسیج با حضور خود در کنار تشکیلات با تمام توان در راستای ارتقای کشور و جامعه اسلامی گام بر می‌دارد و در این راستا نیز هر کاری که روی زمین مانده است بسیج آن را بر عهده گرفته و انجام می‌دهد.

 

رئیس سازمان بسیج اساتید استان یزد خاطرنشان کرد: ما در استان ۲۵ حلقه صالحین علمی داریم که در ان از اساتید خوبی استفاده می‌شود و از این طریق خروجی‌هایی نیز داشته‌ایم که مجمع چند نفره‌ای در استان به عنوان فرماندهان جنگ نرم، دوره‌های را در سطح کشور گذرانده‌اند و به عنوان مربی مطرح شده‌اند.

 

وی ادامه داد: ۲۲ کانون در استان تشکیل شده است که می‌توان از آن‌ها به عنوان ظرفیتی مناسب در استان مورد توجه قرار داد.

 

رئیس سازمان بسیج اساتید استان یزد خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت‌های ما در حلقه‌های علمی، ایجاد مرکز پژوهش‌های راهبردی در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه بود که در ان ارتباط بین استاد و دانشجو نیز مورد توجه قرار گرفت.

 

یاراحمدی تصریح کرد: اعضای ما حدود ۱۸۰۰ عضو هستند که در حلقه‌های صالحین نیز مورد سازمان دهی قرار گرفته‌اند.

 

وی گفت: جایی به غیر از بسیج نیست که در کنار فعالیت‌های آن به معنویت نیز به این نحو توجه شود و ما نیز قرار نیست که امروز خاموش یا روشن شویم؛ بلکه تا زمانی که جان در بدن داریم و نظام هست در بسیج و بسیجی خواهیم ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار