کد خبر:۳۹۶۰۳۶
رئیس بسیج اساتید کشور:

ضعف جمهوری اسلامی، بهترین راه برای نابودی در بین لبه‌های قیچی استکبار است

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به اهمیت قدرت جمهوری اسلامی در جهان گفت: در صورت ضعف، در بین لبه‌های قیچی استکبار نابود می‌شویم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، شب گذشته در نشست مجمع عمومی بسیج اساتید استان یزد در سالن منتظر قائم دانشگاه یزد گفت: بسیج در متن و بطن انقلاب توانسته است بسیاری از کارهای زمین مانده را به سرانجام برساند.

 

هیچ تمدنی بدون قدرت محوری امکان استمرار ندارد

 

وی افزود: ما در بخش‌های مختلف دارای اهداف خاصی هستیم که در حوزه ملی ایجاد قدرتی ملی، در حوزه بین المللی نیز استقرار تمدن نوین اسلامی هستند و در این راستا نیز هیچ تمدنی بدون قدرت محوری امکان استمرار ندارد.

 

رئیس بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: نفس قدرت یکی از مسائل اساسی برای ما است؛ زیرا اگر کشوری قدرت نداشته باشد توان ادامه حیات نخواهد داشت و دشمنان نیز به خوبی تلاش دارند تا در زمان ضعف جمهوری اسلامی از ان به بهترین نحو استفاده کنند.

 

صلاحی افزود: در دوره‌ای رئیس جمهور کشور ما در موضع ضعف به استکبار جهانی نامه‌ای ذلیلانه نوشت؛ اما آن‌ها با هجوم به سمت کشورمان بیان کردند که «ما با حمله به عراق سعی بر تنبیه ایران داشتیم» و از این طریق ما را نیز محور شرارت معرفی کردند.

 

مسئول بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: ‌ هرچند ما در آن دوره دچار ضعفی شده بودیم؛ اما در ادامه در بحث عراق به نحوی عمل کردیم که امریکا در این دوران بیشترین و بزرگ‌ترین ضربه را در طول تاریخ خود خورد و تا جایی پیش رفتیم که چندماه قبل از ترک عراق، آن‌ها فردی را به نزد آقای سلیمانی فرستادند و فرصت شش ماهه برای ترک درخواست کردند.

 

صلاحی تصریح کرد: در بخش سوریه نیز آمریکایی‌ها تصمیم جدی برای گرفتن سوریه داشتند که حتی برخی نیز در ایران از روی انگیزه‌های مختلف نیز حرفهای آمریکایی‌ها را زدند ولی قدرت جمهوری اسلامی در جایی بود که آن‌ها روز به روز عقب نشینی کردند.

 

بحث هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی است

 

وی افزود: بحث هسته‌ای تنها بهانه‌ای برای آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی است؛ زیرا اقتدار ما را می‌خواهند و از ماهیت ما رنج می‌برند.

 

رئیس بسیج اساتید کشور بیان داشت: اگر ما به قدرت بین المللی تبدیل نشویم آن‌ها جمهوری اسلامی را در لبه‌های قیچی حذف خواهند کرد زیرا مشکل ما با آمریکا مشکل ماهوی است و در ان راستا نیز این ایران است که برچسب «آمریکا شیطان بزرگ است» را در تمام دنیا مطرح می‌کند.

 

صلاحی افزود: هرچند آقای روحانی خطاب به اوباما می‌گوید که «او مرد نجیبی است!» ولی بلافاصله پیرزن بدصیرت آمریکایی به ما توهین کرد که این نشان از خوی استکباری ان‌ها است.

 

وی تصریح کرد: آنچه در امریکا و غرب مشکل ایجاد کرده، نگاه جمهوری اسلامی است و اگر تبدیل به قدرت بین المللی نشویم حتما آن‌ها ما را حذف خواهند کرد.

 

رئیس بسیج اساتید کشور ادامه داد: یک قدرت بین المللی باید بتواند با یک تفسیر جامعی از سیستم و سیاست آن را برای مردم بازگو کند که در این راستا نیز جمهوری اسلامی با موفقیت زندگی فردی و اجتماعی مردم خود را در شعاع قرار داده است؛ اما کشورهای غربی از جمله امریکا در راه مانده است.

 

یک قدرت بین المللی باید نظام ارزش‌های خود را ارزش‌های افراد قرار دهد

 

صلاحی بیان داشت: یک قدرت بین المللی باید نظام ارزش‌های خود را ارزش‌های افراد قرار دهد.

 

وی تصریح کرد: رهبری قدرتمند و باتدبیر یکی از نقاط قوت ما است؛ اما بسیاری از کشور‌ها از این قدرت بی‌بهره هستند و بدون آن نیز نخواهند توانست به جایی برسند.

 

آمریکایی‌ها بیان کردند که هشت سال دیوانه‌ای مثل بوش رهبر آن‌ها بود

 

رئیس بسیج اساتید کشور افزود: آمریکایی‌ها بیان کردند که هشت سال دیوانه‌ای مثل بوش رهبر آن‌ها بود اما در کشور ایران این قدرت به نحوی عمل کرد که اگر در فتنه ۸۸ یک قدم عقب می‌نشست، درگیری بزرگی اتفاق می‌افتاد و مردم نیز نسبت به جمهوری اسلامی بی‌اعتماد می‌شدند.

 

صلاحی خاطرنشان کرد: ‌ اینکه حضرت آقا می‌گویند دانشگاه را باشگاه سیاسی نکنید به دلیل افزایش پیشرفت علمی کشور است؛ زیرا دانشگاه با آرامش می‌تواند پیشرفت علمی خود را دنبال کند.

 

وی افزود: ‌امروز از منطقه خلیفه فارس به عنوان نقطه استراتژیک یاد می‌شود که این در دست ایران است و اینکه حضرت آقا بیان می‌کنند که ما در آینده تلافی می‌کنیم به دلیل آینده بینی ایشان در خصوص اهمیت منطقه خلیج فارس است.

 

قدرت بزرگ در یمن، تمام اسرائیل را به لرزه درآوره است

 

رئیس بسیج اساتید کشور بیان داشت: امروز قدرت بزرگی در یمن بوجود امده که تمام اسرائیل را به لرزه درآورده است که این هم به نفع ایران آمده است.

 

وی افزود: ما در دو میدان مشکل داریم؛ زیرا در این راستا در منطقه قدرت منطقه هستیم اما در اقتصاد و فرهنگ مشکل داریم اما با وجود فرهنگ غنی ما دچار تهاجم ناجوانمردانه شدیم و در راستای اقتصاد نیز اگر برنامه منسجمی داشته باشیم، می‌توانیم از عراق و سوریه و لبنان و یمن و افغانستان نیز می‌ارز وارد کرده و برای رفع آن مشکلات برنامه داشته باشیم.

 

امایش سرزمینی برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی مهم‌ترین وظیفه بسیج اساتید است

 

وی ادامه داد: امایش سرزمینی برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی مهم‌ترین وظیفه بسیج اساتید است که باید با دنبال کردن آن بسیاری از مشکلات را حل نموده و با شبکه ۵۰۰۰ نفری در کشور حلقه‌های علمی را رو به رشد قرار دهیم.

 

رئیس بسیج اساتید کشور گفت: توانمندسازی روستا‌ها، تجزیه و تحلیل شناخت کافی از صنایع موجود، جلوگیری از خام فروشی برنامه‌های بسیج اساتید در آینده است.

 

ما باید بحث مسکن، اشتغال و تولید را به هم گره بزنیم

 

صلاحی گفت: ما باید بحث مسکن، اشتغال و تولید را به هم گره بزنیم؛ زیرا از این طریق می‌توانیم کشور را به سمت پیشرفت هدایت کنیم.

 

وی بیان داشت: اقتصاد مقاومتی به معنی پولدار شدن مردم با تلاش و استفاده از سرمایه‌های موجود است.

 

رئیس بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: ما توان خود را باید برای هدف بزرگی ساماندهی کنیم و خود را گرفتار درگیری‌های بی‌فایده نکنیم و توان خود را به این سمت حرکت دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار