سازمان بسیج اساتیدکشور کشته شدن سه جوان مسلمان در چابل هیل آمریکا را محکوم کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۴۳۱
با صدور بیانیه‌‌ای؛

سازمان بسیج اساتیدکشور کشته شدن سه جوان مسلمان در چابل هیل آمریکا را محکوم کرد

سازمان بسیج اساتید کشور در خصوص حادثه چپل هیل آمریکا و «حمله وحشیانه» به مسلمانان در کشورهای غربی، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سازمان بسیج اساتید کشور در خصوص حادثه چپل هیل آمریکا و «حمله وحشیانه» به مسلمانان در کشورهای غربی، بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:


سکوت رسانه‌های غربی در برابر کشتار سه دانشجوی مسلمان در آمریکا و برخوردهای دوگانه نهادهای بین‌المللی در این زمینه یکبار دیگر از سناریوهای طراحی و مهندسی شده آمریکا و غرب علیه اسلام و مسلمانان پرده برداشت و نشان داد غربی‌ها علیه اسلام و مسلمانان و توسعه پروژه اسلام هراسی از نقض قوانین حقوقی بین‌المللی و اقدامات بی‌شرمانه ضدانسانی و در پیش گرفتن سیاست‌های دوگانه هیچ ابایی ندارند.


اگر چه تلاش رسانه‌های غربی و هجمه‌های غیرمنطقی و مغرضانه علیه مسلمانان و توهین به مقدسات اسلامی اتفاق جدیدی از سوی غرب نیست اما حرکت‌های فراگیر با حمایت لابی‌های امنیتی و جاسوسی غرب و صهیونیسم از طریق ایجاد جریانات رسانه‌ای در دامن زدن به جریان اسلام هراسی و حرکت‌های برنامه ریزی شده برای گسترش فضای اسلام هراسی از سوی شماری از رسانه‌های بزرک غربی در ماه‌های اخیر و سکوت آن‌ها در برابر حملات نژادپرستانه صورت گرفته علیه مسلمانان قابل تأمل است و نشان می‌دهد غرب ـ اروپا و آمریکا – از رشد روزافزون تفکر اسلامی و جریان اسلام خواهی هراسان و وحشت زده شده‌اند.


چگونه آمریکا که خود ناامن‌ترین کشور جهان است مدعی حفاظت و ایجاد امنیت در عرصه بین‌المللی است؟ این کشور که به اذعان و اقرار بسیاری از حقوقدانان بین‌المللی و تشکل‌های حقوقی مستقل دنیا در جنایت علیه بشریت و دست داشتن در کشتار بی‌گناهان در جهان و نقض مستمر مقررات بین‌المللی در صدر است چگونه ژست ژاندارم جهانی به خود می‌گیرد؟ کشوری که به بدیهی‌ترین حقوق انسانی اقلیت‌های دینی و عقاید و حقوق شهروندی شهروندانش احترام نمی‌گذارد چگونه داعیه کدخدایی جهان را دارد؟


متاسفانه- آمریکا در طول تاریخ پرجنایت و نکبتش همواره کوشیده است تا با نفوذ در دادگاه‌ها و مجامع حقوقی بین‌المللی- جنایت‌ها و اقدام‌های ضدانسانی‌اش در اقصی نقاط جهان را بپوشاند و نهادهای بین‌المللی نیز- در این رابطه یا سکوت کرده‌اند و یا اقدام عملی نکرده‌اند.


 اگر در ماجرای کشته شدن سه جوان مسلمان در آمریکا اتفاق مشابهی صورت می‌گرفت و قاتل مسلمان می‌بود آن وقت- غول‌های رسانه‌ای و کمپانی‌های خبری آمریکا و غرب چگونه با بهره گیری از رسانه‌ها و جارو جنجال‌ها و هیاهو‌ها افکار عمومی جهان را علیه مسلمانان و اسلام بر می‌آشفتند و بد‌ترین اهانت‌ها را علیه مقدسات اسلامی روا می‌داشتند؟


مدعیان دروغین دموکراسی و آزادی بیان و رسانه‌های غربی چرا در این زمینه سکوت هماهنگ پیش گرفته‌اند؟ این سکوت هماهنگ رسانه‌های غربی و مهم‌تر از آن- رفتارهای دوگانه و زیرپاگذاشتن استانداردهای حقوقی و بین‌المللی توسط نهادهای حقوقی به چه معناست؟


مسلمانان دنیا بدانند که آمریکا در پی راه اندازی جنگی صلیبی علیه مسلمانان است. فضاسازی‌های گسترده رسانه‌ای و خبری- حضور پیاده نظام‌های آمریکا- مزدوران با مزد و بی‌مزد و جیره خواران غربی و گماشته‌های منطقه‌ای استکبار و دولت‌های مستبد و دیکتاتورهایی که اجازه تحرک و جنبش را باز مردم سلب کرده‌اند همگی در راستای سناریوی نوشته شده غرب در این زمینه است.


 اما- به فضل خدای بزرگ – بیداری نشأت گرفته از انقلاب اسلامی و قدرت نرم آموزه‌های اسلامی اکنون تا اعماق جوامع و ژرفای وجود انسان‌های حقیقت جو نفوذ کرده و همچنانکه تا امروز تلاش‌های مذبوحانه و حرکت‌های مغرضانه نظام سلطه و دولت‌های دنباله روی آمریکا علیه اسلام و انقلاب اسلامی بی‌ثمر بوده از این پس هم با شعاع فروزان آگاهی بخشی و روشن بینی و اقبال بسیاری از اندیشه ورزان و روشنفکران و هنرمندان اروپا و آمریکا به تفکر اسلامی ره به جایی نخواهند برد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار