به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حسن عباسی در همایش «دکترین سیاست خارجه انقلاب اسلامی» با موضوع «۲۵۰۰ سال تقابل غرب با ایران» که عصر دیروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: مهمترین چالش امروز جهان، تقابل ایران و غرب است که بیش از ۲۶۰۰ سال قدمت دارد.
وی افزود: نظام دو قطبی همواره بین ایران و غرب رقم میخورده است و غرب بارها در ادبیات خود گفته که میخواهد امپراطوری روم را زنده کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه اولین دوره استعمار غربیها مربوط به مصر کراتوس است، گفت: امپراطوری رم برای غرب جایگاه ویژهای دارد و در طول ۲۶۰۰ سال گذشته هرگاه سخن از تمدن غرب میشود، تمدن آنها نیروی گریز از مرکز داشته و به کشورهای مختلف کشیده شده است و همواره غرب با ایران رودرو بوده است.
عباسی ادامه داد: تقابل ما با غرب به ۳۷ سال گذشته بر نمیگردد بلکه بیش از ۲۶۰۰ سال است که غربیها با ما تقابل دارند.
وی با اشاره به تولید فیلم «۳۰۰» در هالیوود علیه ایران تصریح کرد: این فیلم کاملاً اغراق است و غربیها می خواهند بگویند که در مقابل نیروی عظیم ایران شکست خوردهاند و همچنین در قسمت دوم فیلم ۳۰۰ نیز سعی کردند کل تاریخ را تحریف کنند.
این استاد دانشگاه ابراز داشت: امروز پیمان ناتو در آمریکا و اروپا شکل گرفته و آسیا و ترکیه نیز عضو ناتو هستند که نیروهای نظامی مشترک دارند و از نظر دانش اجتماعی و ساختمان فرهنگی مشترک در یک سازمان مشخص فعالیت میکنند.
عباسی ادامه داد: این همه تأکید بر ساختن فیلم «کلئوپاترا» میشود، این است که بگویند ما باید اینگونه باشیم.
وی افزود: امروز در سوریه نزدیک به ۵۰ ماه مردم در جنگ با داعش هستند. غربیها از سراسر جهان این نیروها را به اسم مسلمان بر سر مردم ریختند تا وحشیگریهای خود را به نام مسلمانان تمام کنند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ادبیات سردار سلیمانی با دکترین انقلاب اسلامی شرایط ۲۶۰۰ سال گذشته را برای غربیها زنده میکند.
عباسی تصریح کرد: در سیاست جمهوری اسلامی لبخند و مذاکره داریم اما در سیاست انقلاب اسلامی در نبردهای حزب الله با صهیونیستها نشان میدهد که این سیاست با سیاست جمهوری اسلامی یکسان نیست و جنگی که توسط حزب الله و صهیونیستها صورت گرفت بخش مهم سیاست انقلاب اسلامی رخ داد که البته غربیها نام این جنگ را جنگ نیابتی گذاشتند.
عباسی اظهار داشت: سیاست انقلاب اسلامی، سیاست چالش برانگیزی برای غرب است. ارتباطاتی در سال گذشته دولت با غرب برقرار کرد که در قبال آن واکنش غربیها بسیار جالب بود به طوری که وقتی همین دولت ابوطالبی را به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل معرفی کرد یازده ماه وی را معطل نگه داشتند و نپذیرفتند که این مسئله برای دیپلمات ایرانی پیام داشت.
عباسی اظهار داشت: جریان دیپلماتیکی در وزارت خارجه ایران شکل گرفته که بسیار محافظه کار هستند اما در سیاست خارجی انقلاب اسلامی نباید چنین باشد.
وی افزود: بین رکن سیاست خارجی جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی دو نوع تفاوت داریم و انقلابیها حرفشان را با خونشان ثابت میکنند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه امروز حرف قاسم سلیمانی موجب جلوه ما در دنیا شده است گفت: غرب همیشه میخواسته به ایران حمله کند و در هر بار با شکست مواجه شد.
عباسی ادامه داد: تمام تهدیدات غرب بیشتر به شوخی شبیه است و این امر براساس این است که دو قدرت ایران و اسلام با یکدیگر پیوند خوردهاند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: به نظر میرسد که اختلاف غرب با ایران بر سر غنی سازی و تعداد سانتریفیوژها است در حالی که تقابل ایدئولوژیک بین ایران و آمریکا وجود دارد.
عباسی ادامه داد: آمریکا ۴۰۰ درصد تورم دارد اما همه آنها را به کشورهای دیگر صادر میکند و حتی ۵ تا ۷ درصد تورم ایران به خاطر وجود دلارهای آمریکا در کشور است که این عملکرد آمریکا ربای جهانی میباشد.
وی ادامه داد: ما همه هستی انرژی هستهای خودمان را دادیم تا ۴. ۱ میلیارد دلار خودمان را پس بگیریم، دولت لیبرال به غرب خوش خدمتی کرد و این سیاست خارجی ذلیلانه است.
عباسی اظهار داشت: علم اقتصاد غرب سقوط کرده است اما صدای آن را در نمیآورند و هنوز نیز علوم لیبرالی غربیها را در دانشگاههای ما تدریس میکنند و نفع استادان اقتصاد و لیبرالهای ما این است که بگویند ما بدبختیم چرا که با آمریکا رابطه نداشتهایم.
وی افزود: امروز دولت یونان میخواهد از پیمان پولی اروپا جدا شود در صورتی که هنوز صدای این مسئله را در دانشگاههای ما درنمی آورند. صدای اینکه اقتصاد لیبرال شکست خورده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: وزیر اقتصاد فقط میگوید اگر تحریمها برداشته شود وضعیت اقتصادی خوب میشود اما اگر تحریمها برداشته شد و مشکلات اقتصادی برطرف نشد چه میخواهند بکنند.
عباسی افزود: قرار ما زمینه سازی برای ظهور است، ما باید برای نابودی ایسمهای گوناگون تلاش کنیم و دکترین سیاست انقلاب اسلامی این است که آمریکا باید دست از ربای جهانی بردارد و واقعیت را بپذیرد.
وی با اشاره به نامه ۴۷ سناتور آمریکایی اظهار داشت: ۴۷ سناتور آمریکایی که گفتند فقط تا پایان ریاست جمهوری اوباما توافق نامه قابل قبول است آن وقت رئیس میگوید سخنان اینها سندیت ندارد در صورتی که همه توافق نامهها باید به تصویب همین سناتورها برسد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه لیبرالیسم به بن بست رسیده است گفت: اقتصاد جمهوری اسلامی در ۲۵ سال گذشته حتی به مدت یک روز نیز دست اسلام گراها نبوده است و هر فسادی در اقتصاد ایران میبینیم زایده اقتصاد اورجویایی از جمله شهرام جزایری است.
عباسی با اشاره به اینکه بانک براساس ربا شکل گرفته است تصریح کرد: امام خمینی(ره) ۴ لقب بزرگ به آمریکا دادند که کسی نمیتواند آنها را حذف کند که از جمله آنها میتوان به القاب شیطان بزرگ، استکبار جهانی، تروریست بالذات و ام الفساد غرب اشاره کرد که امام راحل این القاب را با توجه به ویژگیهای دشمنان اسلام در قرآن بیان کردهاند.
عباسی با بیان اینکه جهان امروز جهان واقعیت هاست نه جهانی در کتابها آمده است ابراز داشت: در دوره استعمار غربیها ۷۷۷ تیلیریون دلار طی ۳۵۰ سال از جهان غارت کردند و به اروپا بردند. آنها دست در جیب ملتهای دیگر کردند و حق ندارند برای ما تعیین تکلیف کنند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه دکترین انقلاب اسلامی ایستادگی و مقاومت است و ما از اول جلوی استکبار ایستادهایم گفت: دانشگاههای ما دانشگاههای ترجمهای هستند چرا که مبنای علوم انسانی غربی در دانشگاهها تدریس میشود و حتی رهبری نیز نسبت به این مسئله گلایه دارند و فرمودند مبنای علوم انسان غربی مبنای غیر الهی و غیر توحیدی است که با مبنای اسلامی سازگار نیست.
وی تصریح کرد: بیش از ۴۰۰۰ نفر از نیروی داعش به افغانستان ریختند و میخواهند آسیای میانه را از افغانستان به هم بزنند چرا که میخواهند با روسیه تلافی کنند.
عباسی با تاکید بر اینکه دانشجویان ما در علوم انسانی باید از علوم ترجمهای عبور کنند گفت: دانشجویان باید در علوم انسانی تحرک جدی داشته باشند و به زایش علم روی آورند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: دانشجو باید بداند با سه جنگ سخت نیمه سخت و نرم طرف هستیم. اکنون نیز درگیر جنگ نیمه سخت اقتصادی و جنگ نرم فرهنگی میباشیم و اگر جوانان ما نقش خود را در این حوزهها بشناسند قطعا موفق خواهیم شد.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای اداره جهان آینده در حیطه انقلاب اسلامی تنها کشوری است که میتواند کاندید باشد و اگر این باور در ما به وجود بیاید میتوانیم به همه جا برسیم و تمامی علوم را خودمان به جهان ارائه دهیم و تاکنون نیز مدلهای نظامی و مقاومتی در ۱۵ کشور جهان ارائه شده است.