به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اسنا، حسن عباسی شب گذشته به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی در این دانشگاه به سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدا ضمن تبریک ایام دهه فجر به بررسی موضوع ذهن پروار و ذهن افسرده و ویژگی های آن در مقایسه با نسل های گذشته، حال و آینده پرداخت.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال با بیان این که گزینه های آمریکا چه روی میز باشد، چه زیر میز و یا در گاوصندوق به حال ما فرقی نمی کند، گفت: ما در هشت سال گذشته در جنگ ۲۲ و ۳۳ و ۸ و ۵۱ روزه، رژیم صهیونیستی را زدیم و شکست دادیم. ما با کسی تعارف نداریم اگر بزرگ تر از آن هم باشد میزنیم.
عباسی تصریح کرد: اگر قرار باشد امنیت این کشور به هم بخورد، ما این امنیت را به زلف امنیت هفت میلیارد نفر گرفته ایم.
وی راجع به نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی نیز گفت: این نامه با استقبال جوانان اروپایی مواجه شده است و یک موجی هم در داخل کشور شروع شده است و این یک نوع دیپلماسی علمی دانشجویی بین دانشجویان غربی و دانشجویان ایرانی و طلاب است. نوع دیپلماسی با این جوانان غربی که قصد مطالعه اسلام را دارند مهم است یعنی ما چه چیز از اسلام را می خواهیم به آنها معرفی کنیم. بعد از وقوع این قضایا که مطالعه در مورد اسلام شروع شده شما باید مشخص کنید در این فضا چه می خواهید بگویید.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال گفت: آیت الله جوادی آملی می گویند کارکرد اسلام در قسط است و اگر در جامعه پیاده نشود اسلام کارکردی ندارد. شما اگر این را با چند جمله به جوان فرانسوی بگویید باید قبل از آن بدانید که قسط در جامعه پیاده شده یانه؟ چرا رهبری می گوید مطالبه عدالت؟ چون هنوز نسبت به آن تشنگی وجود دارد و رفع نشده است. ما باید این عناصر و ارکان را در ارائه دین رعایت کنیم و اینها همان نکاتی هستند که در بالا بردن ضریب نفوذ نامه رهبری موثر است.
عباسی با بیان این که نباید به مذاکرات امید داشت، افزود: آمریکا از مذاکرات تعریفش این است که شما تسلیم شوید. چهار نوع تحریم وجود دارد. تحریم سازمان ملل، اتحادیه اروپا، کنگره و دولت. مذاکرات ما با آمریکا فقط نوع چهارم است یعنی باز هم سه لایه از تحریم برداشته نمی شود و هیچ اثری نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: آمریکا بر سر مواضع خودش هست و کوتاه نمی آید تا شما را به زمین بزند. ما تجربه داریم و این اولین بار نیست که با شیطان در این قضایا درگیر هستیم. لذا مذاکرات خوب است انجام شود. نظام حمایت می کند و ما هم حمایت می کنم اما این که بنشینیم و دست روی دست بگذاریم به امید این که در مذاکرات یک اتفاقی بیفتد و وضع زندگی مردم خوب بشود، این پنبه را باید از گوشمان بیرون بیاوریم.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال خاطر نشان کرد: یک وجه مذاکرات این بود که مشکل پاسپورت ما را درست کند. پارسال ابوطالبی را به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل معرفی کردند اما به خاطر این که در قضیه لانه جاسوسی در یک عکس، او مشاهده شده وی را نپذیرفتند و اگر قرار بود این مذاکرات نتیجه بدهد در طی این یازده ماه گذشته باید سفیری را که معرفی کردید را می پذیرفتند.